• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی گلکسی نوت 3 - Galaxy Note 3 N9000

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
یک دستگاه گلکسی نوت ۳ کاملا سالم و بدون هیچ مشکل بفروش میرسد. گوشی مشکی هست و
دستگاه کاملا بدون خط و خش در صفحه ال سی دی و قاب پشت میباشد.
در قاب دور گوشی دو مورد رنگ پریدگی به اندازه یک نقطه هست که اصلا معلوم نیست عکسش رو فرستاده ام .
یک کیف( قاب) چرمی هم روش هست. فلیپ کاور نیست.
اندرویدش آپدیت شده به نسخه ۵، کاستوم رام نیست. رام اصلی همین گوشی هست و روسی هم هست. که سه روز پیش خودش آپدیت شد، البته ورژن آندرویدش همون 5 هست ولی کمی تغیرات تو سیستم Priority بوجود آورد.
گوشی هم ویتنامی هست 32 گیگ.
این گوشی تماس تلفنی شاید پنجاه مورد هم نداشته و بیشتر توی خونه از وایفایش استفاده شده.
قیمت فروش هم 1250 هست. مقطوع و بدون تخفیف.
--------
من در صورت خرید یک هدیه به خریدار میدم:
ثبت نام در آزمون تعیین سطح و شرکت رایگان در یک ترم در آموزشگاه اینترنتی eZaban به ارزش 155 هزار تومن . کدش رو میدم که با فاکتور صفر ثبت نام میکنید در آموزشگاه برای دو ماه.

ممکنه دوستان بگن ما هدیه نمی خواهیم از قیمتش بزن. این کار رو نمیکنم . چرا؟ چون اولا دارم به قیمت میدم دوما من نمیتونم پس فردا به دیجی کالا بگم نوت 4 رو کمتر باهام حساب کن بجاش بیا تو ئی زبان درس بخون :general509::general509::general509: ولی به اینجا میتونم این آفر رو بدم.

1.jpg IMG_1558.JPG IMG_1564.JPG IMG_1543.JPG IMG_1544.JPG IMG_1561.JPG

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دادا یوخده دیگه بزاری روش میشه قیمت نو گوشی

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
بله، دقیقا درست میفرماید.

instaforosh

Registered User
لایک‌ها
223
تعویض دارید!?

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
با گلکسی نوت ۵. آره.
پشیمون شدم، این هیچی از نوت ۴ کم نداره، جز دوربین و اسکرین ۴k که محسوس نیست. صبر میکنم تا سپتامبر نوت ۵ بیاد.

بالا