• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی 4 هسته ای پیر کاردین P8 ارزان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
سلام
خب دوستان قصد فروش گوشی پیر کاردین P8 دارم که یه مشکل کوچیک داره.اونم اینه که گوشی یوقتایی یه حالت لرزش میگیره ال سی دیش که این مشکلو که پیگیری کردم فهمیدم از سیمکارته !!! یعنی با ایرانسل اینجوری میشه اما با همراه اول نه.اما قلق داره درست شدنش:D اگر گوشی روشن بشه و این لرزش نداشته باشه که دیگه نمیگیره و اگر روشن شد و گرفت 4-5 بار با فاصله ریستارت کنید درست میشه.
و اینم بگم که مدیون نشم خودم 1 بار با دقت بازش کردم خدایی 2 ساعت زمان برد چون خیلی با دقت باز کردم اما خیلی جلو نرفتم که ال سی دیو اینا هم باز بشه در حدی که اتصالات ببینم اما همچیش اکی بود.

خب لوازم جانبیش تکمیله
خشگیرش هنوز باز نشده
هندزفریش خیلی خیلی کم استفاده شده.
بدون خط و خش و ساییدگی من عادت دارم گوشیو تمیز نگه میدارم.
من گوشی پلمپ خریدم و از روز اول همین مشکلو داشت و فروشنده هم زیر بار نرفت مثل همیشه :)

مشخصاتشم که تو نت هست.
صفحه 5 اینچی با کیفیت واقعا نسبت به قیمتش خیلی خوبه.
رم 1 -سی پیو چهار هسته- حافظه ی داخلی 8 گیگ- ساپورت رم -قابلیت ناک دان که 2بار میزنی رو صفحه روشن میشه- Air Guster داره خیلی باحاله با این قیمت دو سیم کارت + پشتیبانی از 3G چندتا قابلیت دیگه هم داره مثلا صفحه ی گوشی خاموشه حرف M میکشی رو صفحه میره تو موزیک و چندتا حروف دیگه که اگه خاستین میگم

قیمت این گوشی 360-70 هست. که دست 2 میشه 250
و قیمت من با این مشکل که با چندتا ریستارت حل میشه.
قیمت پایه:230 تومن

ببخشید که مثل دوستان نمیتونم بازارگرمی کنم:D
کارشناسی ممنوع
مدت کارکرد 4 ماه
عکسا یهویی شدباید ببخشید. مشتری باشید عکس با کیفیت قرار میدم.
پیشنهاد قیمت زیر پایه فقط در پ.خ
اول ارسال ندارم.اگر میخواستم بندازم این مشکلاتو نمیگفتم :)
البته این مشکلی که گفتم همیشه پیش نمیاد فقط شاید شاید بعد از خاموش و روشن شدن گوشی بوجود میاد که قابل حله
.

فایل های ضمیمه

• P8 (3).jpg
    P8 (3).jpg
    76.3 KB · نمایش ها: 23
  • P8 (1).jpg
    P8 (1).jpg
    35.6 KB · نمایش ها: 27
  • P8 (4).jpg
    P8 (4).jpg
    41.9 KB · نمایش ها: 24
  • P8 (2).jpg