• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی asus zenffone2

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام گوشی دقیق 24 ساعت هست دستمه تست شده فقط یه قاب ژله ای براش گرفتم و یه برچسب هم زدم براش بزنن

قیمت 1.285 و ارسال با شما کاملا فعلا اصلا اصلا تخفیف ندارم اصلا

کانفیگ 4 گیگ رم دو سیم و پردازنده 1.8 (هبچ لگ و کندب تو اجرای برنامه ندیدم ازش عالی جواب میده و تحقیقی که کردم پردازنده 2.2 مصرف باطریش بیشتر از اینه )
تعویض با گوشی های دو سیم خوب مثل سامسونگ اس 5 دو سیم

20150429_102008.jpg 20150429_102001.jpg

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
قیمتو یه ذره کم کن همین الان میخامش ختم تاپیک رو اعلام کن

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
الو پروفسور یه قیمت نهایی بده چون اکبند اینجا 1/220 هست خریدارم دیگه ختم تاپیک رو اعلام کننننن

n550

Registered User
لایک‌ها
523
یاشار جان گوشی چطوره داداش؟؟راضی هستی ازش؟بخوای از نظر پرفورمنس و کیفیت مقایسه کنی با کدوم گوشی های بازار رقابت میکنه؟؟مخصوصا تو کیفیت مکالمه و پردازنده...

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
یاشار جان گوشی چطوره داداش؟؟راضی هستی ازش؟بخوای از نظر پرفورمنس و کیفیت مقایسه کنی با کدوم گوشی های بازار رقابت میکنه؟؟مخصوصا تو کیفیت مکالمه و پردازنده...
کیوان 6 دست دوم ندای :| ؟؟
16 گیگ؟

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
با گوشی پایین تر دوسیم هم تعویض دارید
816

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
الو پروفسور یه قیمت نهایی بده چون اکبند اینجا 1/220 هست خریدارم دیگه ختم تاپیک رو اعلام کننننن
نه جیگر کمتر راه نداره همونجا خرید کن قیمتش خوبه ضمن این که 20 روزم صبر داری منم اون اگهی رو دیدم ولی با قیمت بیشتر از جای دیگه خریدم سبک سنگین کردم دیدم اینجوری بهتره برام الانم شاید برا کسی بیشتر بصرفه تا 20 روز صبر کنه عجله هم ندارم
کامران جان همه چیش عالیه کوچکترین لگی ندیدم ازش کیفیت صفحه نمایشش محشره پردازنده کیفیت مکالمه همه چی در حد معرکه یه ایراد تو 24 ساعت دیدم اون سه تا دکمه پایین بک لایت نداره همین و بس فقط کاش گوشی های بیشتری با پردازنده اینتل تو بازار بود من خیلی خوشم اومد
با گوشی پایین تر دوسیم هم تعویض دارید
816
پایین تر باشه دوسیم خوب باشه میزنم ولی این مورد رو داشتم اصلا ازش راضی نبودم شرمنده دوست گرامی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ببخشید دوستان دیر جواب دادم یک نفر 50 تومن واریز کردن تا صبح فردا بیان ببرن اگهی رو تو دیوار دیده تا صبح براشون نگه میدارم نشد به 50 بیانه اوشون پر و قیمت منم 50 کم میشه شرط منم همین بود باهاشون

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
اقا این چه وضعشه اولین کسی که گفت خریدارم و ختم تاپیک اعلام کن ما بودیم از ظهر تا حالام منتظریم شما تشریف نداشتی که باهاتون مذاکره کنیم و پ.خ هم دادیم

این دیگه چه جوریه !

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اقا این چه وضعشه اولین کسی که گفت خریدارم و ختم تاپیک اعلام کن ما بودیم از ظهر تا حالام منتظریم شما تشریف نداشتی که باهاتون مذاکره کنیم و پ.خ هم دادیم

این دیگه چه جوریه !
داداش من کارم موبایل فروشی نیس که صبح ها سربازم بعد ظهر ها هم تو یه شرکت خصوصی مشغولم کارم یه چیز دیگس وقت نمیکنم زیاد بیام شما ببخش در ضمن شما تخفیف خواستی شمارتو بده فردا قرارمون ساعت 10.5 هست ایشون نیان حظوری بهت اس بدم واریز کن با باربری برات بفرستم

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
داداش من کارم موبایل فروشی نیس که صبح ها سربازم بعد ظهر ها هم تو یه شرکت خصوصی مشغولم کارم یه چیز دیگس وقت نمیکنم زیاد بیام شما ببخش در ضمن شما تخفیف خواستی شمارتو بده فردا قرارمون ساعت 10.5 هست ایشون نیان حظوری بهت اس بدم واریز کن با باربری برات بفرستم
داداش این شماره ما 09397916872 ولی شما بودی سر قیمت صلاح میرفتیم 5 تومن زیر و بالا چیزی نیس که معامله نشه...
ولی خدایش گوشی حق ما بود منتظرم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداش این شماره ما 09397916872 ولی شما بودی سر قیمت صلاح میرفتیم 5 تومن زیر و بالا چیزی نیس که معامله نشه...
دیدم تو تاپیک بد جور پیگیری گوشی هستی فقط اگهی دیوار قبل اینجا زدم اون زودتر تماس گرفته منتها حالیش نیس هنوز زنگ میزنه میگه ایسوس مگه گوشی میزنه ویندوزه یا اندرویده کچلم کرده بهت پخ زدم شمارتم پخ کن راستی گوشی دیگه تو جعبس مشتری زیاده فروخته میشه به هرحال بهت پخ زدم با قیمت مشکلی نداری اوکی هست فقط بگم قیمت خرید خودم 1450 هست من قشنگ ضرر کردم :) منتها دیدم دویست بیشتر برام میصرفه تا 20 روز صبر کنم هرکس یه نظری داره خوب بازم شرمنده دیر شد

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

بهت پخ زدم جواب نمیدی بعدش نگو حق ما بود نیم ساعت دیگه مشخص میشه تکلیفش اون طرف

تعوبص منطورتونه سرمنده با این مورد تعویض ندارم

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
سلام زبان فارسی داره ؟ گوگل پلی و جی میل داره ؟

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
توسط بنده خریداری شد منتظر ارسال هستم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام زبان فارسی داره ؟ گوگل پلی و جی میل داره ؟
زبان فارسی کامل ساپورت میکنه من منو فارسی نزدمش ببینم منو فارسی داره یا نه ولی پیش فرض کیبرد فارسی و نمایش فارسی هیچ مشکلی نداشت بدون نصب هیچی میشد فارسی کرد
در مورد گوگل مارکت و جی میل خیر نرم افزار های اختصاصی خودش رو داشت روش ولی مطمئنا میشه یه کاریش کرد اگر google play service مناسب پیدا کنی
توسط بنده خریداری شد منتظر ارسال هستم

تایید میشه فرستادم برات رسیدم گذاشتم اتفاقا زود حرکت کرد فردا گفت میرسه

بالا