• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی galaxy mini

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
سلام

یک گوشی galaxy mini داشتم ، که حدودا 18 ماه پیش با فروش یه n70 تو همین سایت خریدم ، منتها از برج 12 سال 90 اوضاع مالی خوب شد و یه Evo 3D خریدم و این گوشی تقریبا بدون استفاده شد و به عنوان گوشی دوم و گاها سوم (بعد از sony yendo ) استفاده می شده و از اون موقع تا حالا خیلی باهاش کار نکردم . و الانم به خاطر مشکلی که برای هارد کامپیوترم پیش اومده و کسری بودجه می خوام بفروشم وگرنه نمیفروختمش چون گوشی اندرویدی خوبی هست

از همه نظرم سالم و درسته و نسبتا هم تمیزه ، فقط یه خط ریز نیم میلی متری رو صفحش هست و یه خط رو پلاستیک نارنجی کنارش که اصلا تو چشم نیست و تو عکس ها هم می تونید ببینید که چقدر جزئی هست .

کابل ها و جعبه و شارژر و ایناش هم همه چیش فابریک و اصل و کم کارکرده ، فقط من چون از هندزفری بلوتوث استفاده می کنم و از هندزفری گوشی ها استفاده نمی کنم هندزفری فابریکش رو تو وسائل کامپیوترم پیدا نکردم و روش یه هندزفری نوکیا میدم . و به خاطر همین جاش یه مموری 8 گیگ اشانتیون روش میدم که

برای اونایی هم که گوشی رو نمیشناسن مشخصاتش این هست :

مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 105 گرم
پردازنده: ARMv6, Qualcomm MSM7227 Chipset 600MHz
حافظه: حافظه داخلی 160 مگابایت - حافظه رم 384 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع TFT - اندازه 3.14 اینچ - QVGA 320 × 240
دوربین: 3.2 مگاپیکسل
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.2 (Froyo), upgradable to v2.3 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - قطب نما - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 570 ساعت - زمان مکالمه 9:30 ساعت

قیمت نو با گارانتیش الان تو بازار 430-440 هست

من قیمت پایه رو 240 هزار تومن میزارم .

هزینه ارسال به شهرستان به عهده مشتری ، و تو تهران هم حضوری تحویل میدم

عکس ها :

Arsenal 4 Ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قیمت پایه خریدارم ، شمارتون رو برای هماهنگی پیام کنید لطفا

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
قیمت پایه تقریبا قبل شما با یه دوست دیگمون تو پیام خصوصی هماهنگ کردیم و تقریبا قطعی . و چون صحبت کردیم اگر پیشنهادی تا 10-20 تومن بالای قیمت پایه باشه هم گوشی مال ایشون هست.

قطعی فروخته شد به u.t.a ، به قیمت پایه + هزینه ارسال.

مبارکشون باشه

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
قیمت پایه تقریبا قبل شما با یه دوست دیگمون تو پیام خصوصی هماهنگ کردیم و تقریبا قطعی . و چون صحبت کردیم اگر پیشنهادی تا 10-20 تومن بالای قیمت پایه باشه هم گوشی مال ایشون هست.

قطعی فروخته شد به u.t.a ، به قیمت پایه + هزینه ارسال.

مبارکشون باشه

تایید میشه
ممنون از لطفتون

بالا