• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی Galaxy S3 سفید 16 گیگ تمیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farmarz-vc

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
189
گوشی سامسونگ گالکسی S3 موجود هست .. گوشی مسافرتی هست از امارات آورده شده برا استفاده شخصی بوده الان طرف قصد فروش داره .. فقط کارتونش ایران نیست

اما بجاش فاکتور با مهره مغازه داده میشه !

باقی لوازمش کامل هست هدفون و شارژر خودش همراهش هست + کیف لپ تاپی مارک گریفین رنگ سفید + برچسب ضد خش شفاف

گوشی کاملا تمیز هست فقط 1ماه کار کرده فقط بالای کلید Power یه ضدگی کوچیک داره که تو کیف یا کاور اصلا دیده نمیشه

Made in By Samsung

رنگ سفید

16 گیگ هست

قیمت پایه برای شروع 1میلیون هست زیر پایه اصلا فروخته نمیشه
برای اطلاع از قیمت فروش فوری پ خ بدین

قیمت آکبندشم که دیگه همه دوستان اطلاع دارن !!!

ممنون اگه آپ بدین لطف میکنین !!

بابت عکس هم شرمنده دوستان دوربین خوب دم دستم نبود !!

تعویض فقط با HTC ONE X سفید

Last edited:

payam_kh

Registered User
لایک‌ها
365
بی کارتن و با ضربه 1050 !!!!
آخرالزمان هست

farmarz-vc

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
189
........... ................................................

mpm

Registered User
لایک‌ها
6
دادا قصد جسارت ندارم ولی بی کارتن و حتی نصف قیمتم نباید خرید.
بازم میگم قصدم جسارت نبود.دلیل این نظرم اول نوشتم ولی واسه اینکه نمیخوام تو کاره فروشت دخالت کنم الان ویرایشش کردم...
من گلکسی اس 3 میخوام بخرم.تو این سایتم پره از 950 تا نهایت درحدشو 1050 هم میشه پیدا کرد و شما داری گوشیتو با اون شرایط به این قیمت میدی؟؟؟؟؟؟

farmarz-vc

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
189
دادا قصد جسارت ندارم ولی بی کارتن و حتی نصف قیمتم نباید خرید.
بازم میگم قصدم جسارت نبود.دلیل این نظرم اول نوشتم ولی واسه اینکه نمیخوام تو کاره فروشت دخالت کنم الان ویرایشش کردم...
من گلکسی اس 3 میخوام بخرم.تو این سایتم پره از 950 تا نهایت درحدشو 1050 هم میشه پیدا کرد و شما داری گوشیتو با اون شرایط به این قیمت میدی؟؟؟؟؟؟

مرسی بابت آپ !

الان تمیز تمیز شو کم کم بفروشن 1/150 به بالا هست تا 1/200.. خودم همینجا آبی در حد آکشو فروختم 1/230!
گوشی که الان آکش 1/400 هست اینم زیاد کار نکرده فقط کارتون نداره دزدی که نیست ! فاکتور مغازه داره !
هدفون و شارژر هم داره که مربوط به پک خودش هست 200 زیر قیمت کار کردش هست اونم فقط بخاطر کارتون هنوز میگین گرونه ! شما ارزنشو پیدا کردی بخر !

1050 پیدا کردی حتما بخر !

mk4_syrex

Registered User
لایک‌ها
102
شرمنده که زیر پایه قیمت میدم
700 خریدارم
این گوشی نقش شناسنامه رو داره

mrt5000

Registered User
لایک‌ها
0
بابا شما مثله اینکه تو توهمید.
اونجا رو نمیدونم ولی مشهد اینجور گوشی رو بدون کارتون 500 تومن هم کسی نمیخره.
خیلی دلتون خوشه با این قیمت های فضایی!!!!
1100 که نیست.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
آقا قصد جسارت ندارم ولی دوست من اونموقع که دانشجو بودیم کارش این بود که 2000 تومن میداد مغازه دار یه فاکتور بهش میداد میرفت باهاش وام میگرفت،دوست عزیز فاکتور که ملاک نیست.بعدشم همچین گوشیو هرکی میخره صاحب اول و آخرشه،اینجا تو پی تی هم که خودت میدونی ماشا... بچه ها یه ماه یه بار گوشی عوض میکنن..فقط بدرد مصرف کننده واقعی میخوره تازه اونم نه با این قیمتی که شما گذاشتی.

samoel

Registered User
لایک‌ها
7
آقا قصد جسارت ندارم ولی دوست من اونموقع که دانشجو بودیم کارش این بود که 2000 تومن میداد مغازه دار یه فاکتور بهش میداد میرفت باهاش وام میگرفت،دوست عزیز فاکتور که ملاک نیست.بعدشم همچین گوشیو هرکی میخره صاحب اول و آخرشه،اینجا تو پی تی هم که خودت میدونی ماشا... بچه ها یه ماه یه بار گوشی عوض میکنن..فقط بدرد مصرف کننده واقعی میخوره تازه اونم نه با این قیمتی که شما گذاشتی.
کاملا باهات موافقممم.اتفاقا تو این فکر بودم که یه تاپیک بزنم بابت همین فاکتور فاکتور گفتنا بچه ها.خود من بابت این فاکتور زخم دیدم.الان از دید من فاکتور گوشی یک شاهی هم ارزش نداره چون با قولیه.شما راحت تر از هر چیز میشه فاکتور خالی گیر اورد!
نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن بچه های این تاپیک دور از جونه همه خرن!!!!

joozef

Registered User
لایک‌ها
2
چند فروخته شد؟؟َ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا