dayi_morteza
Registered User
- نوشتهها
- 452
- لایکها
- 17
فروخته شد
Last edited:
سلام داداش
عکسای گوشیت معلومه که گوشی تمیزیه
اگه بخوام امکانش هست برام گوشی رو پست کنی شاهرود؟
کارتن و بقیه وسایلش ردیفه دیگه؟؟؟
لطف کن قیمت آخرو برام پخ کن
ممنون
190 خریدارم
چرا تو عکس ها به نظرم گوشی تمیز نیست و کلی ضربه خورده ؟
سلاممن تازه عضو این سایت شدم و نمی دونم خرید و فروش اینجا به چه ترتیبه.من می تونم تخفیفم بگیرم ازتون؟من پیشنهادم 190 تومنه.البته گوشی این جور که معلومه گوشی خوبیه.اما من بودجه ام محدوده.براتون شماره امو بصورت پیام خصوصی فرستادم.اگه می فروشید باهام تماس بگیرید.ممنون
بنده پیشنهادم را روی 185 میارمسلام.خوش اومدید
بله تخفیف داریم اما 190 برای این گوشی پایینه.
اما به هر حال پیشنهاد شما محترمه
دوستان عزیز تا حالا دوتا پیشنهاد 190 بوده.
گوشی مال شخصی که بالاترین پیشنهاد رو بده خواهد بود.
بنده پیشنهادم را روی 185 میارم
سلام نقطه هایی که گفتید رو قابشه یا روی ال سی دی ؟ اگه سالم باشه منم خریدارم با تخفیف.....پوریا09380966541
قیمت اخر رو پ خ کنیک عدد گوشی htc touch hd با لوازم کامل از قبیل جعبه.هندسفری اصلی.رم 8 گیگ.شارژر اصلی.سی دی و دفترچه و هرچی توی جعبه اش بود به فروش می رسد. سیستم عامل این گوشی ویندوز موبایل 6.5 هستش که آخرین ورژن رام انرژی اورجینال htc روشه .همچنین روی گوشی سیستم عامل آندروید 2.3.7 هم به صورت sd نصبه که خیلی عالی کار می کنه.یعنی دو سیستم عامله است.
گوشی روی صفحه اش یکی دو تا نقطه کوچیک هست که توی عکس ها کاملا مشخصه.کلی برنامه از قبیل نرم افزارهای جی پی اس مثل navitel و garmin روی گوشی نصبه که همراه گوشی تقدیم خریدار میشه.علت فروشم خریدن iphone هستش که پولم کمه.اگه کسی hd2 هم برای تعویض داشت بگه بررسی کنیم.برای فروش هم عجله ای ندارم.پیشنهاد قیمت هم آزاده.اما قیمت پایه رو 250 میزارم.چون خودم توی مغازه داغونشو زیر 270-280 پیدا نکردم.اما این خداییش تمیزه.
من ساکن شهریار هستم.دوستانی که می خوان میتونن حضوری معامله کنن برای دوستان دیگه هم که امکان معامله حضوری ندارن بعد از واریز مبلغ و هزینه پست گوشی براشون ارسال می شه.ممنوم از همه
یا حق
عزیز حقیقتش یه گوشی c905 سالم با کارتن و لوازم دارم که فقط قاب روییش رو دادم برام فابریکی تعویض کنن تا حالا آگهیشم نکردم اگه موافقید معاوضه کنیم مابه تفاوتشم تقدیم کنم .پوریا
قیمت اخر رو پ خ کن