nimafire
Registered User
- نوشتهها
- 125
- لایکها
- 14
تصویر رسمی گوشی از جهات گوناگون:
Samsung I9003 Galaxy SL pictures, official photos
این گوشی از دوبی خریداری شده و تمام قطعات و لوازم اورجینال میباشد
مدت 1 سال است که خریداری شده اما 6 ماه است که مورد استفاده قرار گرفته و تقریبا نو هست از نظر بدنه.
مشخصات فنی گوشی:
Samsung I9003 Galaxy SL - مشخصات گوشی سامسونگ آی 9003 گالاکسی اس ال | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
یا
Samsung I9003 Galaxy SL - Full phone specifications
لوازم جانبی :
نرم افزار:
گوشی تا رام 4 نیز پشتیبانی میکند و مشکلی ندارد چون خود من رام 4.0.1 بدون مشکل نصب کردم.اما در حال حاظر رام 2.3.4 بر روی گوشی نصب است که بسیار استیبل هست
بر روی گوشی برنامه GPS آفلاین نصب هست.قیمت نصب این برنامه تنها 80 هزار تومان در باز رهست که رایگان با کلیه فایل ها بر روی گوشی نصب است.بدون نیاز به اینترنت .
رام کاملا روت شده و دیودکس.کاملا استیبل و با افکت های بسیار زیبا.
طبیعی هیت که رام قابل تع.یض هست هر زمان.
برنامه های نصب شده:
گوشی به play store گوگل اتصال دارد و با تغییر ای پی بدون مشکل متصل میشود.
گوشی از روز اول به وسیله گارد اورجینال سامسونگ محافضت شده و همچنین کاور ضد خش برای صفحه.از این جهت نو هست. اما گارد چند جا دارای شکستگی کوچک هست که طبیعی هست.
این گوشی از نظر امکانات نرم افزاری و و ... بسیار بسیار عالی هست همچنین رم 8 گیگ اضافی به این دلیل قیمت تعیین شده 490 هزار تومان تعیین شده.خود شما هم اگر از نظر نرم افزاری مجاسبه کنید متوجه این موضوع میشوید.
بنده هم اصفهان و هم تهران امکان فروش گوشی را دارم.
ممنونم
Samsung I9003 Galaxy SL pictures, official photos
این گوشی از دوبی خریداری شده و تمام قطعات و لوازم اورجینال میباشد
مدت 1 سال است که خریداری شده اما 6 ماه است که مورد استفاده قرار گرفته و تقریبا نو هست از نظر بدنه.
مشخصات فنی گوشی:
Samsung I9003 Galaxy SL - مشخصات گوشی سامسونگ آی 9003 گالاکسی اس ال | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
یا
Samsung I9003 Galaxy SL - Full phone specifications
لوازم جانبی :
- هدست اصل
- کیف گوشی چرم
- شارژر
- کابل یو اس بی
- محافض صفحه نمایش اصل - نصب شده بر روی صفحه نمایش
- گارد اورجینال گوشی
- مموری 8 گیگ (نزدیک به 15000 تومان در بازار)
نرم افزار:
گوشی تا رام 4 نیز پشتیبانی میکند و مشکلی ندارد چون خود من رام 4.0.1 بدون مشکل نصب کردم.اما در حال حاظر رام 2.3.4 بر روی گوشی نصب است که بسیار استیبل هست
بر روی گوشی برنامه GPS آفلاین نصب هست.قیمت نصب این برنامه تنها 80 هزار تومان در باز رهست که رایگان با کلیه فایل ها بر روی گوشی نصب است.بدون نیاز به اینترنت .
رام کاملا روت شده و دیودکس.کاملا استیبل و با افکت های بسیار زیبا.
طبیعی هیت که رام قابل تع.یض هست هر زمان.
برنامه های نصب شده:
- solid explorer
- songza
- asmall persian cal
- proxydorid
- دیکنشنری قدرتمند king فارسی به انگلیسی و بالعکس
- mxplorer
- و ...
گوشی به play store گوگل اتصال دارد و با تغییر ای پی بدون مشکل متصل میشود.
گوشی از روز اول به وسیله گارد اورجینال سامسونگ محافضت شده و همچنین کاور ضد خش برای صفحه.از این جهت نو هست. اما گارد چند جا دارای شکستگی کوچک هست که طبیعی هست.
این گوشی از نظر امکانات نرم افزاری و و ... بسیار بسیار عالی هست همچنین رم 8 گیگ اضافی به این دلیل قیمت تعیین شده 490 هزار تومان تعیین شده.خود شما هم اگر از نظر نرم افزاری مجاسبه کنید متوجه این موضوع میشوید.
بنده هم اصفهان و هم تهران امکان فروش گوشی را دارم.
ممنونم
Last edited: