• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی LG G4

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
گوشی حدود 3 سال کارکرده
صحیح و سالمه و صرفا برای خرید گوشی بهتر میخوام بفروشم. از قیافش خسته شدم:D

و اما اوضاع گوشی:
1- گوشی سری 818 هستش و همونطور که میدونید برای این سری اندروید 7 عرضه نشده. آماااا من ارتقاش دادم به اندروید 7.1 و الان گوشی 815 میشناسه و همچنان بدون مشکل دو سیمکارت همزمان فعال کار میکنه. در این ورژن مصرف باطری بهینه تر شده و کلا گوشی خیلی روان تر کار میکنه نصبت به رام اصلی.
2- سوکت شارژ گوشی کمی گشاد شده بود که چند روز پیش تعویض کردم و جنس خیلی خوب جاش نصب شده.
3- اگر در جریان نیستید بدونید که صفحه گوشی های سری G4 همگی پس از چند دقیقه کار کردن دارای سایه های قرمز رنگی میشن که فقط در تاریکی مشخصه و اگر به کارتون ادامه بدید این سایه ها محو میشن. در کل خیلی دیده نمیشن و آزار دهنده نیست. و گوشی بنده هم مستثنی نیست و از اول به همین شکل بوده. پس بنا بر خرابی صفحه نزارید. وظیفه داشتم این مورد رو اطلاع رسانی کنم که بعداً حرفی توش در نیاد.
4- باطری اصلیش روشه، و یک باطری یدکی هم که از اوراقی گرفتم همراهشه. چون این سری یه مقدار مصرف باطریشون بالاست. و توی استفاده مداوم اگر نت سیم کارت روشن باشه نهایتاً یک ساعت و نیم شارژ میده. و با وای فای حدود 3 ساعت. اگر تک سیم استفاده کنین شارژ بیشتری میده. بدون نت هم تا 12 ساعت یا بیشتر برای مکالمه اوکیه. مثلا برای دیدن فیلم، وقتی گوشی رو ایرپلین میزارم، توی یک ساعت حدود 10-15 درصد شارژ کم میکنه. توضیح دادم که بدونید باطری و گوشی مشکلی ندارن و این مصرف شارژ به خاطر شبکه دیتا و اینترنته. البته محل زندگی من هم چون 4G نداره و فقط 3G انتن میده خودش باعث خوردن باطری میشه.
5- دور و بر گوشی هم یه مقدار ضربه داره که خیلی دیده نمیشه و محسوس نیست. باور کنین گوشی آکبند هم بگیرین بعد از یک ماه دست کم 5 بار از دستتون میافته زمین و همین وضع میشه. اصلا این یه قانونه:D

در نهایت: از خرید این گوشی پشیمون نمیشید و سالها براتون کار میکنه. بخصوص اگر اهل عکاسی حرفه ای هستین دوربین 16 مگ این گوشی به شدت میتونه در گرفتن عکس و فیلم حرفه ای و کم نظیر کمکتون کنه.

متعلقات:
جعبه دارد
شارژر اصلی دارد
کابل شارژر اصلی نیست ولی کابل اصلیش هم ارسال میشه
هندزفری اصلیش رو همسرم غصب کرده جاش یه چیز مناسب میزارم.
باطری دو عدد هر دو اصلی هستن دو عدد گارد یکی سفید یکی شفاف.
دو عدد قاب پشت یکی چرم قهوه ای اصلی و یکی هم طلایی سرامیکی

قیمت مقطوع: 1.150.000 ت
ارسال رایگان
چک و چانه و کارشناسی تعطیل!
تعویض هم دارم اگر شرایط اوکی باشه.

WhatsApp Image 2020-02-13 at 20.56.48.jpegWhatsApp Image 2020-02-13 at 20.56.34.jpegWhatsApp Image 2020-02-13 at 20.56.09.jpeg

بالا