• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<< فروش گوشی P7 سری 4g مدل L10 >>>>ــــــــــــــ »»»» قیمت بسیار مناسب مصرف کننده ««««

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سلام دوستان
یکعدد P7 سری 4g موجوده! (مدل L10) که دوستان اهل فن می دونند که خیلی خوبه این سری از گوشی
کیفیت صفحه و دوربین بسیار عالی و دوربین سلفیش که 8 مگاپیکسله که بهترین لحظاتتون رو می تونید با این گوشی فوق العاده ثبت کنید

رام گوشی ۵.۱.۱ است و بسیار بسیار روان
لوازم همه تکمیل است و به خریدار یک عدد کیس رایگان برای گوشی هدیه داده می شود.
دور گوشی خط و خش ریز داره و یکی دو جای صفحه، که قابل تو عکس افتادن نیست! یه گلس بسیار با کیفیت روی گوشی گذاشتم که این موارد رو می پوشاند. زیر گوشی قسمت پلاستیک گوشی ترک داره که عکسو می گذارم . "عکس سوم"
در صفحه سیاه یک نقطه آبی روی صفحه دیده می شود که به هیچ عنوان در عملکرد گوشی و صفحه نمایش آن مشکلی برای شما پیش نمیاد و اصلا متوحه نمی شوید. وقتی که صفحه کاملا سیاه است دیده می شود اما به هیچ عنوان تو چشم نیست و حتی نتونستم تو عکس بندازم.
دوستان این موارد خیلی سخت گیرانه گفته شده وتضمین میکنم کوچکترین مشکلی در عملکرد گوشی ندارد.
از هر بابت گوشی رو ضمانت می کنم. پس خیالتون راحت
علت فروش: خرید گوشی دو سیم کارته با همین مشخصات و بالاتر... چون نمی خوام دو گوشی با خودم جابه جا کنم برای همین مجبورم این گوشی رو بفروشم وگرنه انصافا گوشی واقعا عالیه به خصوص این که تمام نیاز های منو در مورد عکس برداری و سخت افزار بسیار قدرتمند برطرف می کند.

از دوستانی که گوشی برای تعویض دارند به خصوص گوشی های s6 دوسیم ، a7 دو سیم و... استقبال می گردد.
قیمت: قیمت نوی این گوشی در سایت 810 تومن است
http://www.gsm.ir/item/mobile/show/23243/موبایل-Huawei-Ascend-P7/
که البته در بازار پرسیدم 730 تومن است.
به هر حال من همون 730 تومن را در نظر می گیرم و با کسر 30 درصد: 350 تومن در نظر می گیرم که بسیار مناسب مصرف کننده می باشد.
فروخته شد
تصاویر:

devill

Registered User
لایک‌ها
981
سلام
گوشی باز یا تعمیر نشده؟ بعضی عکسها تار هستش و وضعیت کامل ظاهری مشخص نیست. خط و خش و ... روی دورش و صفحه نداره؟
با جی7 مدل 4جی دوسیم تعویض میزنید؟

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سلام
گوشی باز یا تعمیر نشده؟ بعضی عکسها تار هستش و وضعیت کامل ظاهری مشخص نیست. خط و خش و ... روی دورش و صفحه نداره؟
با جی7 مدل 4جی دوسیم تعویض میزنید؟
سلام
خیر به هیچ عنوان تعمیر نشده
روی عکس ها کلیک کنید در اندازه بزرگ دیده می شوند و تمام عکس ها رو چک کردم تار نیستن

Last edited:

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
کاهش قیمت

قیمت جدید : 450 تومن
علت فروش: خرید گوشی دو سیم کارته

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
واقعا این گوشی با این قیمت خیلی عالیه
هرکی برش داره برد کرده

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
قیمت بسیار مناسب مصرف کننده است...

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
به اولین کسی که 420 تومن واریز کند تقدیم می کنم!

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
فروخته شد به کاربر cloobp

ختم تاپیک...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا