• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گیتار الکتریک کورت اندونزی CORT CR-50 به قیمت مناسب

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان. یه گیتار کورت دارم تو خونه که استفاده ای ازش نمیکنم. گفتم بذارم اینجا شاید به درد کسی بخوره.

گیتار باید رگلاژ بشه به 2 دلیلی که خدمتتون عرض میکنم:

1. پیکاپ بریجش یکم شله و باید پیچ و مهره جدید بزنید بهش که چیز خاصی نیست و پیش هر تعمیرکاری ببرید راحت دستش میکنه (گرچه تو عملکرد گیتار تاثیری نداره)

2. تنها مشکلش که تو عملکرد تاثیر داره اینه که تو فرتهای پایین سیم میوت میشه و صدای نت زود قطع میشه. (احتمالا تراس راد باید تنظیم بشه)

خلاصه کلام خدمتتون عرض کنم که یه 50 تومن هزینه رگلاژ و فیکس کردنش میشه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گیتار ساخت اندونزی هست و چندین سر و گردن از گیتارای چینی بازار بالاتره. جنس بدنش آگاتیس هست که کمی سنگینه اما به گرمی و طنین صداش کاملا می ارزه. ( در مقایسه با گیتارای ارزون تو بازار که کاملا صدای بی حجم و تو خالی دارن)

دسته اش هم باریک و خیلی خوش دست هست. گیتاریه که بیشتر از قیمتش می ارزه انصافا. پایداری کوکشم خیلی خوبه.

اکشنشم پایینه. که نوازندگی رو خیلی راحتتر میکنه.

قیمتش تو گیتار مارکت: 930 تومن هست:

اینجا

قیمت من با توجه به اینکه تعمیرش هزینه داره 420 هست. با این قیمت فکر نکنم گیتاری به این خوبی پیدا بشه.

عکس از وضعیت ساز:

be08DSC04015.jpg

be08DSC04016.jpg

be08DSC04017.jpg

be08DSC04019.jpg

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دادا با یاماها c70 بسیار قدیمی سری های اول 17 سال پیش تعویض داری؟ صداش با این جدیدا خیلی فرق داره
درضمن خیلیم مخلصیم دادا:p

Last edited:

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دادا با یاماها c70 بسیار قدیمی سری های اول 17 سال پیش تعویض داری؟ صداش با این جدیدا خیلی فرق داره
درضمن خیلیم مخلصیم دادا:p

سلام دادا. من دربست چاکرتم. گیتار اصلا قابلتو نداره بیا وردار ببر..
اتفاقا به شدت یه گیتار کلاسیک لازم داشتم تو برنامه های کوتاه مدتم بود. فقط سوالی که دارم اینه که ساخت کجاست C70 که میگی؟ و وضعیتش چطوره؟ صداش که قطعا از جدیدا خیلی بهتره ولی خب سلامتش با توجه به سنش شرطه دیگه :دی

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
دادا حقیقت واسه داداشمه و اون گیتاریست نیست دکور گذاشته در این حد نویه منم که گیتار اسپنیش دوست ندارم اصلا!!!:D از روز اولی که خرید رفت دکور شد این از این عکسم میگیرم واست میفرستم فک کنم اندونزی باشه و اون قدیمیا گرید B نمیزد از این سوسول بازیا نبود که یه جنس میزد میگفت برو به سلامت من خودم دیدم مثله اینکه این جدیدا کیفیت abc داره!!! رنگشم نسبت به مدل جدیدا تندتره اینم یه راه شناخته یاماهای قدیمیه.

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
راستی داداش یه 3ماهی رفت کلاس گیتار ول کرد!!:D تو اون سه ماه استادش میخواست عوض کنه گیتارشو باهاش اونم c70 داشت چون هرچی باشه گیتارهای اکوستیک صدا خوب و بد و اینا در میاد حتی تولید صنعتی این از خوباش بود. ولی یه سوال این دسته شما که وگویی تاب داره ها این یعنی چه؟:eek: من تعمیر گیتار زیاد میکنم و ساعت گرد و پاد ساعت گردم زیاد کار کردم ولی تاب زیر فرت 12 سخت بشه درست کرد دادا! سیم پایین وقتی بند میکنی احتمالا صدا خفه میشه یا تو حالت معمولی هم داغونه؟ بعد تا یه حدی میشه تاب دسته رو گرفت. باید گیتارو ببینم دوشواریش چقدره جیگر. اکشنش رو چنده راستی؟ راستی بدرد متال میخوره پیکاپاش رو سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد حقیقت:p.

Last edited:

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
راستی داداش یه 3ماهی رفت کلاس گیتار ول کرد!!:D تو اون سه ماه استادش میخواست عوض کنه گیتارشو باهاش اونم c70 داشت چون هرچی باشه گیتارهای اکوستیک صدا خوب و بد و اینا در میاد حتی تولید صنعتی این از خوباش بود. ولی یه سوال این دسته شما که وگویی تاب داره ها این یعنی چه؟:eek: من تعمیر گیتار زیاد میکنم و ساعت گرد و پاد ساعت گردم زیاد کار کردم ولی تاب زیر فرت 12 سخت بشه درست کرد دادا! سیم پایین وقتی بند میکنی احتمالا صدا خفه میشه یا تو حالت معمولی هم داغونه؟ بعد تا یه حدی میشه تاب دسته رو گرفت. باید گیتارو ببینم دوشواریش چقدره جیگر. اکشنش رو چنده راستی؟ راستی بدرد متال میخوره پیکاپاش رو سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد حقیقت:p.
والا من تو بحث فنی کلا زیاد وارد نیستم. اما من هرچی دسته رو نگاه میکنم قوس و تابی نمیبینم:D

حالا اگه میخوای از زاویه خاصی برات عکس بگیرم بگو که بذارم ببینی وضعیتش چطوره.

در مورد پیکاپ. قطعا که انتظار نداری صدای Seymour Duncan Blackout بده:general711::general711: اما تو این قیمت خیلی خوبه.

دوست داشتی صداشو بشنوی این ویدیو رو ببین

http://s2.picofile.com/file/7969698602/M4V09633.mp4.html

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
ن بابا انتظار بی جا ندارم دیگه!( بلک اوت :Dخخخ( همینکه در حده inf ibanez هم باشه اوکیه. دیگه هرچی به قیمتشه! فقط سلامت فنیش مخصوصا این سیم که بچسبه رو فرت که گفتی مهمه برام. من شمارمو دادم دادا اس بده هماهنگ کنیم بحرفیم داداشی نحوه دادو ستد کالا و اینا هم با هم صحبت میکنیم.:)

orlando

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . دوست عزیز من مشتری ساز شما هستم توی ایسام هم مشتری بودم که قرار شد برام از بندر ارسال کنید . کلی گشتم تا بتونم پیداتون کنم . لطفا شماره تماس بدید باهاتون تماس بگیرم . مرسی

بالا