siavosh_4460
Registered User
- نوشتهها
- 363
- لایکها
- 16
با سلام خدمت دوستان
بنده این گیتار رو حدود 8 سال پیش خریدم. یکی دو سال سال تمرین کردم بعد هم بنا به دلایلی گذاشتمش کنار. الان میخوام دوباره شروع کنم اما بخاطر شغلی که دارم بیشتر وقتا تو مسافرتم. و نمیتونم این گیتار رو با افکت و آمپ و کلی سیمکشی بندازم دنبال خودم! این بود که گذاشتمش واسه فروش. تا یه آکوستیک بگیرم.
گیتار محصول آمریکا و کاناداست. این برند هنوز تقلبی و چینیش نیومده خدارو شکر! کیفیت ساخت بالایی داره. و چند سر و گردن بالاتر از گیتارای ساخت اندونزی و چین و کره هست. اصلا خودتون ببینید دیگه! نیازی به تعریف من نیست.
این لینک سازندشه
Godin Guitars
به خریدار یه soft case و یه stand با کیفیت هم تقدیم میشه.
قیمت هم مقطوع 1600
قیمت رو تا تاریخ 24 اردیبهشت به 1450 تومان کاهش دادم.
بعد از اون تاریخ فروش کنسل میشه.
فکر نکنم با این قیمت دیگه گیتار usa گیر کسی بیاد!
فروش مزایده نیست و به اولین کسی که خریدش رو قطعی کنه واگذار میشه.
با آکوستیک رده بالا هم تعویض میشه و در صورت نیاز پول سر داده یا گرفته میشه.
این هم عکس:
بنده این گیتار رو حدود 8 سال پیش خریدم. یکی دو سال سال تمرین کردم بعد هم بنا به دلایلی گذاشتمش کنار. الان میخوام دوباره شروع کنم اما بخاطر شغلی که دارم بیشتر وقتا تو مسافرتم. و نمیتونم این گیتار رو با افکت و آمپ و کلی سیمکشی بندازم دنبال خودم! این بود که گذاشتمش واسه فروش. تا یه آکوستیک بگیرم.
گیتار محصول آمریکا و کاناداست. این برند هنوز تقلبی و چینیش نیومده خدارو شکر! کیفیت ساخت بالایی داره. و چند سر و گردن بالاتر از گیتارای ساخت اندونزی و چین و کره هست. اصلا خودتون ببینید دیگه! نیازی به تعریف من نیست.
این لینک سازندشه
Godin Guitars
به خریدار یه soft case و یه stand با کیفیت هم تقدیم میشه.
قیمت هم مقطوع 1600
قیمت رو تا تاریخ 24 اردیبهشت به 1450 تومان کاهش دادم.
بعد از اون تاریخ فروش کنسل میشه.
فکر نکنم با این قیمت دیگه گیتار usa گیر کسی بیاد!
فروش مزایده نیست و به اولین کسی که خریدش رو قطعی کنه واگذار میشه.
با آکوستیک رده بالا هم تعویض میشه و در صورت نیاز پول سر داده یا گرفته میشه.
این هم عکس:
فایل های ضمیمه
Last edited: