• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گیتار الکتریک Jackson Warrior JS32 به همراه کارت صوت M-Audio و سایر لوازم

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام؛

یک عدد گیتار الکتریک اورجینال از برند آمریکایی Jackson مدل Warrior JS32 دارم که میخوام برای فروش بگذارم، گیتار چند ماهی هست که خریداری شده و تقریبا میتونم بگم هیچ استفاده خاصی ازش نشده چون متاسفانه به علت مشغله کاری زیاد فرصت استفاده و تمرین رو ندارم و دلیل فروش هم همین موضوع هست.

qxsdp2tn909qudqrhhsa.jpg

گیتار فوق العاده تمیز و سالم بدون هیچ گونه خط و خش خاصی هست و عملا با گیتار نو و آکبند هیچ فرقی نداره. برند Jackson هم که دیگه معرف حضور همه اساتید هست که یکی از معروف ترین و حرفه ای ترین گیتار الکتریک های دنیا رو این برند تولید میکنه و دیگه کیفیت و دقت ساخت گیتارهای این کمپانی شهره عام و خاص هست و نیازی به تعریف و تمجید بنده نیست.

مدل Warrior JS32 هم یکی از خوش دست ترین و خوش ساخت ترین گیتارهای این کمپانی هست که با توجه به کیفیت بسیار بالای خودش یکی از ایده آل ترین گیتار ها برای سبک های مختلف Metal و Rock هست و موزیسین های مختلفی همچون Trey Azagthoth گیتاریست بند Morbid Angel:

5rio8v7zjzktrehla3yz.jpg

و Wes Borland گیتاریست بند Limp Bizkit :

zgcwasm5l8buf7sdc051.jpg

و بسیاری از موزیسین های مشهور دیگه از این گیتار استفاده میکنند.

اما در مورد خود گیتار:

گیتار دارای بریج Floyd Rose و همچنین چوب ساخت Rosewood هست و پیکاپ هاش هم پیکاپ های اورجینال Jackson هستند. همچنین گیتار دارای جعبه و پکیج اورجینال خودش هست.

همچنین به همراه گیتار:

• یک عدد کارت صوت حرفه ای M-Audio Fast Track MKII که این کارت صوت مخصوص نصب مستقیم گیتار به کامپیوتر هست و با Pre-amp بالا و بافر مخصوصی که داره صدایی بسیار شفاف و عالی بدون هیچ دیلی و تاخیری خواهید داشت و میتونید توسط نرم افزارهایی مانند Amplitube و Guitar Rig و غیره انواع افکت ها و آمپلی ها و انواع و اقسام صداسازی های بسیار حرفه ای رو برای گیتارتون داشته باشید و همچنین کارها و نوازندگی های مختلف تون رو با بهترین کیفیت رکورد کنید. و همین عوامل شما رو از صرف هزینه های بسیار زیاد برای انواع افکت ها و تجهیزات مختلف (مخصوصا اگر نوازندگی رو تازه شروع کردید) حفظ میکنه. همچنین این کارت صوت مجهز به ورودی مجزای میکروفون با فانتوم پاور 48v هم هست. (جهت یادآوری: شما اگر گیتار رو با کارت صوت های معمولی سیستم ـتون یا حتی کارت صوت های حرفه ای گیم به سیستم وصل کنید صدایی بسیار بی کیفیت، پر از نویز و از همه مهمتر با تاخیر بالا دریافت میکنید و همچنین به علت کمبود ولتاژ ورودی اون کارت صوت ها حتی ممکن هست به پیکاپ های گیتارتون هم صدمه وارد بشه، به همین خاطر برای اتصال صحیح گیتار و گرفتن صدایی شفاف و بدون نویز و تاخیر باید حتما از کارت صوت های حرفه ای مخصوص این کار مانند همین کارت معرفی شده استفاده کنید.)
  • یک عدد Soft Shield اورجینال Jackson به رنگ مشکی و کیفیت بسیار خوب.
  • یک عدد کابل مخصوص 5 متری اتصال گیتار.
  • یک عدد Strap مشکی رنگ ساده از برند Planet Waves ساخت کانادا.
  • یک عدد دستگاه Tuner الکترونیکی گیتار با دقت بالا دارای میکروفون و Metronome.
  • یک عدد پایه قابل تنظیم گیتار به رنگ مشکی.
  • تمامی آچارهای مختلف تنظیم و رگلاژ گیتار به همراه یک عدد پیک dunlop.
تصاویر:

تصاویر رو با گوشی HTC Wildfire گرفتم چون متاسفانه دوربین مناسب در دسترسم نبود و به همین خاطر هست که کیفیت تصاویر پایین هست که از این بابت عذرخواهی میکنم.

و اما قیمت گیتار به همراه کارت صوت و تمام لوازم دیگه همگی با هم :

قیمت پایه: 1,800,000 تومان

قیمت فوری: 2,300,000 تومان

گام افزایش: 50,000 تومان

به بالاترین پیشنهاد تقدیم میشه و قصدم فروش تمامی قطعات با هم دیگه هست و از طرفی کسی که واقعا بخواد از این گیتار استفاده کنه به تمام این لوازم با هم نیاز داره، پس خواهشا درخواست فروش تکی ندید، در مورد قیمت هم با توجه به قیمت خرید خودم و همچنین در حد نو و آکبند بودن خود گیتار و سایر لوازم فکر میکنم قیمت کاملا مناسب باشه.

دوستانی هم که احیانا در مورد قیمت مشکل دارند پیشنهاد میکنم حتما یه سر به بازار بزنند! و اگر هم احیانا فکر میکنند جای دیگری همچین گیتار اورجینال و با کیفیتی رو (به همراه کارت صوت و سایر قطعات دیگه) با قیمت پایین تر میتونند خریداری کنند تشریف ببرند همونجا خرید کنند و تاپیک رو با بحث های کارشناسانشون به انحراف نکشند.

با خریدار واقعی و کسی که واقعا بخواد از این گیتار استفاده کنه کاملا راه میام، میتونید تشریف بیارید به صورت حضوری گیتار رو کاملا از نزدیک مشاهده و وارسی کنید و در صورت تمایل و رضایت کامل خریدتون رو انجام بدید. همچنین به خریدار عزیز یک عدد DVD رایگان شامل انواع نرم افزار های افکت و صداسازی گیتار مانند Amplitube ، Guitar Rig و غیره و همچنین آموزش تصویری کامل Rock Guitar از John McCarthy به همراه back track ها و چندین ویدئو آموزشی و نرم افزار دیگه تقدیم میشه.

در ضمن بنده تهران هستم و فروش هم به صورت حضوری در تهران...

هرگونه سوال یا موردی بود در همین تاپیک سوال بفرمایید در خدمتتون هستم...

Last edited:

sin eater

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز این گیتار 300 دلاره و هندیه! قابل قیاس با جکسونایی که نوازنده های مشهور دستشون میگیرن نیست. 2 ماه قبل هم بنده یکیشو 750 فرختم. این قیمته شما وحشتناکه!!

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز این گیتار 300 دلاره و هندیه! قابل قیاس با جکسونایی که نوازنده های مشهور دستشون میگیرن نیست. 2 ماه قبل هم بنده یکیشو 750 فرختم. این قیمته شما وحشتناکه!!

درود بر شما دوست عزیز؛

این که این گیتار کجا دقیقا اسمبل یا کرفت شده رو نمیدونم، ولی اکثر گیتارهایی که وارد ایران و کلا خاورمیانه میشند اکثر ساخت هند، اندونزی، چین و یا ژاپن هستند، ولی این موضوع اصلا ربطی به این نداره که چون در این کشورها اسمبل یا حتی کرفت شدند پس کیفیت پایینی دارند، چون درسته که در اون کشورها ساخته شدند ولی کاملا تحت لیسانس اون برند مورد نظر هستند و تمام مواد اولیه و قطعات اساسی ـشون رو از سمت برندی که دارند کار میکنند دریافت میکنند! و این موضوع روی جعبه و تمام برچسب های گیتار ذکر شده که همه چیز تحت لیسانس و مورد تایید جکسون امریکا هست!

ولی کاملا حق با شماست که مسلما اینها کیفیت اون گیتارهایی که در امریکا کرفت میشند رو ندارند و واضح هست که کیفیت اون گیتارها بسیار بالاتر هست. در ضمن یک مثال میزنم شاید زیاد تشبیه جالبی نباشه، حالا نیاید بگید سی پی یو چه ربطی به گیتار داره ولی در مورد این موضوع هم صادق هست، شما مگه وقتی تشریف میبرید سی پی یو اینتل آمریکا رو میخرید و روش زده اندونزی یا مالزی یا کاستاریکا مگه این به این معناست که سی پی یوی شما مالزیایـه؟! نخیر، سی پی یو شما کاملا تحت لیسانس و متعلق به شرکت اینتل آمریکا هست و فقط در مالزی به خاطر کارگر ارزون کارهای اولیه ساخت و کرفت رو زیر نظر اینتل آمریکا پشت سر گذاشته..

در مورد قیمت هم قیمت روز این گیتار در همه جای دنیا از 350 تا اگر اشتباه نکنم 440 دلار هست و بسته به کشورهای مختلف متفاوت هست و این قیمت رو هم خود کمپانی جکسون برای این گیتار مشخص کرده و بسته به نوع رنگ بندی و سایر امکانات دیگه این قیمت متغییر هست...

اما قیمتی که فرمودید نمیدونم شما این قیمت رو از کجا آوردید و اصلا گیتارتون چی بوده، کلی گیتارهای قلابی طرح جکسون تو بازار ریخته و اتفاقا هم روی اصل ها و هم روی قلابی ها همه زده ساخت هند یا چین، ولی کسی که دوبار گیتار دستش گرفته باشه فرق جنس اصل و طرح رو متوجه میشه...

بنده خودم شخصا این گیتار رو چند ماه پیش حدود 2,350 خرید کردم، چند روز پیش هم از بازار قیمت گرفتم به من 2,500 قیمت دادند! بله قیمت دلاریش حول و حوش 400 دلار هست ولی این جنس هم مثل تمام اجناس دیگه ای که وارد این مملکت میشند از زیر دست هزارتا دلال و واسطه دیگه میگذره و این طور نیست که شما قیمت جنس رو برداری ضرب در دلار روز کنی و بعد بگی به به چه قیمت مناسبی! دیگه فکر نمیکنم این نیاز به توضیح داشته باشه...

به هرحال قیمت خرید بنده اون بوده، کارت صوت رو هم الان نمیدونم چند شده ولی هنوز فاکتورش هست 450 هزار خرید خودم بوده و سرجمع یک بار هم استفاده نشده و فقط یه بار برای تست 2 دقیقه به سیستم وصل شده و مثل خود گیتار هیچ استفاده ای ازش نشده، سایر لوازم هم هرکدوم تیکه تیکه خرج خودشون رو داشته و رو هم بالای 3,100 برای من خرج برداشته و عملا با جنس نو هم هیچ فرقی ندارند! حالا من اومدم قیمت گذاشتم 2,500 و عرض کردم با خریدار واقعی راه میام و تخفیف خوب هم بهشون میدم...

اون عددی هم که شما گفتی واقعا عجیب غریب هست و اگر جایی واقعا همچین قیمتی میده پیشنهاد میکنم هرچه سریع تر تا تموم نشده برید بخرید! الان قلابی ها و طرح های Ibanez هم این قیمت نمیدن! در ضمن به خاطر عجله ای که برای فروش دارم همین الان هم قیمت رو پایین تر از چیزی که گذاشتم در نظر گرفتم و کسی از دوستان اگر واقعا مایل به خرید و استفاده هستند به بنده پیغام بدند حتما با تخفیف ها و کاهش قیمت مناسب بهشون خواهم داد و کاملا باهاشون راه میام، اگر کسی مایل بود پیغام بده قیمت رو عرض میکنم خدمتشون...

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به علت عجله ای که برای فروش دارم قیمت رو دیگه تا جایی که میشد کاهش دادم، کاری به بازار آشفته و بی در و پیکر موسیقی این مملکت ندارم، بنده قیمت رو بر اساس هزینه ای که برای این قطعات کردم گذاشتم، الان هم تا جایی که میشد پایین آوردمش و متاسفانه این قیمت دیگه جز ضرر هیچی دیگه برای من نیست، اگر کسی مایل به خرید بود اعلام کنه، در غیر این صورت چند وقت دیگه فروش رو کنسل میکنم، ببرم به یکی مفتی هدیه بدم ارزشش بیشتر هست...

قیمت پایه: 1,800,000 تومان
قیمت فوری: 2,300,000 تومان

viperpix

Registered User
لایک‌ها
32
صحبتتون رو قبول ندارم.. حتی قطعاتشم بی کیفیت هستن.. مثلا چوب maple که تو امریکا استفاده میشه زمین تا آسمون فرق داره با مثلا اندونزی.. من خودم jackson RR3 با کیفیت مثلا عالی داشتم که هندی بود .. و یک آشغال واقعی! اگه کیفیت جکسون امریکا 100 باشه، کیفیت اینا 5 هست..

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم در پست قبلی گفتم که کیفیت محصولاتی که در امریکا کرفت میشند قاعدتا بالاتر هست، یه چیز بدیهی هست این مورد ولی نه به این اغراقی که شما داری میکنی! گیتار گیبسون آمریکایی اصل هم یکی از اقوام داره یه مدتی زیادی هم دست خودم بوده و خوب میدونم کیفیت گیتار آمریکایی در چه حد هست... گیتار شما رو هم نمیدونم چی بوده و دلیلی هم نداره جنس خودتون رو با مال من مقایسه کنید، همونطور که قبلا هم گفتم گیتار تقبلی و طرح یک برند تو بازار زیاد هست، گیتار شما هم احتمالا از همون مورد بوده که به اسم جکسون بهتون انداختن...

گیتار بنده چوب Rosewood درجه یک داره و این رو استاد گیتارم هم که 25 ساله داره گیتار میزنه کاملا تایید کرده که کیفیت گیتار بسیار بالا و اورجینال هست... به همین خاطر هم گفتم اگر کسی مایل هست میتونه تشریف بیاره از نزدیک گیتار رو بررسی کنه...

این مورد رو هم برای آخرین بار میگم؛ اول تاپیک هم تذکر دادم این بحث های کارشناسانه مسخره رو اینجا به راه نندازید به هر حال قیمت این گیتار تو بازار کاملا مشخص هست میتونید تشریف ببرید از بازار قیمت بگیرید دلیلی هم نداره بیاید اینجا مقایسه های بی معنی انجام بدید، اجناس موجود در بازار ما مشخص هستند قیمتشون هم مشخص هست... این بحث های حاشیه ای ناشیانه و آماتورانه و تو سر مال زدن ها رو خواهشا ببرید تو تاپیک فروش خودتون راه بندازید، در صورت تکرار گزارش و برخورد میشه...

ممنون

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
کیفو جدا میدی؟ کارت صدا مارک و مدلش چیه ؟ ممنون. جنس صدا از لحاظ واقعی بودن صدا( منظور واقعی بودن از لحاظ وصل کردن به آمپ) با و بدون کارت چقدر فرقشه واقعا؟ چون خودم دودلم برم هزینه آمپ کنم با مولتی افکت باس یا کارت صدا بخرم! الان که خودم بدون کارت صدا کار میکنم تاخیر صدا اصلا ندارم ولی حس میکنم صدا جون نداره وقتی باهاش هارمونیک اجرا میکنم یا گین بالا استفاده میکنم خودشو نشون میده شما هم این مشکلو داشتید؟

Sia_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفو جدا میدی؟ کارت صدا مارک و مدلش چیه ؟ ممنون. جنس صدا از لحاظ واقعی بودن صدا( منظور واقعی بودن از لحاظ وصل کردن به آمپ) با و بدون کارت چقدر فرقشه واقعا؟ چون خودم دودلم برم هزینه آمپ کنم با مولتی افکت باس یا کارت صدا بخرم! الان که خودم بدون کارت صدا کار میکنم تاخیر صدا اصلا ندارم ولی حس میکنم صدا جون نداره وقتی باهاش هارمونیک اجرا میکنم یا گین بالا استفاده میکنم خودشو نشون میده شما هم این مشکلو داشتید؟

عذر میخوام بابت تاخیر در پاسخ؛ نه دوست عزیزم متاسفانه مقدور نیست، کیف با گیتار به فروش میرسه... کارت صدا رو هم که مدلش رو کامل نوشتم M-Audio Fast Track MKII هست، تو گوگل سرچ کنید مطلب در موردش زیاد هست، این یک لینک Review از این کارت توسط PC Mag :
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2401602,00.asp
اینم یک لینک از یک فروشگاه با ذکر مشخصات و قیمت روز:
http://www.tehranmelody.com/sound-c...age=flypage.tpl&product_id=128&category_id=19

کارت صدا رو هم فقط در صورت فروش رفتن خود گیتار میتونم به طور مجزا تقدیمتون کنم، در پست اول هم ذکر کردم ترجیحا فروش همه قطعات یکجا باهم دیگه هست...

در مورد سوال آخرتون هم بله برای اتصال صحیح گیتار به سیستم حتما به همچین کارت صوت های مخصوصی نیاز دارید، چون کارت صوت های معمولی فاقد بافر مخصوص و Pre-Amp لازم برای ران کردن پیکاپ های گیتار هستند و به همین علت صدایی که دریافت میکنید بسیار ضعیف، پر از نویز و فاقد دقت و شفافیت لازم هستش...

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سلام هنوز هستش لوازمتون؟ من کارت صدارو میخوام یسریم لوازم شبکه دارم اگر بکارتون میاد میتونیمم چنج کنیم عزیز.

بالا