LAPD
Registered User
این گیتار به درد کسی که میخواد تازه گیتار زدن رو شروع کنه و نمیدونه ادامه میده یا وسط کار خسته میشه ول میکنه نمیخوره . البته عقیده ندارم که ادم باید با این گیتار های سه تا صد تومنی شروع کنه و هرچی جلو رفت گیتار بهتر بخره , اینجوری خرج آدم خیلی بالاتر میره تا از اول یک گیتار درست حسابی مثل این بگیره که تا اخر عمر گیتارش باشه , ولی به هر حال باید دید علاقه اونقدری هست که گیتاری گرون قیمتی مثل این توجیه داشته باشه یا نه. البته کسی که حرفه ای هست که دیگه میدونه چی میخواد و همچین گیتاری براش لازم هست.
این گیتار رو حدود دوازده سالی هست دارم , الان خودم الکتریک میزنم و این چند سالی هست خاک میخوره , البته ساز چوبی چون به مرور زمان جا می افته و صداش بهتر میشه از قانون دست دوم و اینجور مسائل طبعیت نمیکنه بعضی وقت ها خیلی گرونتر از ساز نو به فروش میره , چون ساز نو یک تیکه چوب هست , ولی ساز کار کرده بتوسط ارتعاشات سیم جا می افته و صداش بهتر میشه.
این لینک سایت سازندش هست. مدل مال من هموجوری که گفتم مال حدود سال 2000 هست و این لوگوی روی سردسته رو نداره.
...............
آپدیت در مورد لوگوی سردسته.
برادرا !! اولا که اصلا نمیدونم گیتار تاکامین تقلبی وجود داره یا نه , به هر حال چون این جریان سوال شده بود برای بعضی از دوستان, چند مورد بگم.
1- گیتاری که تقلبی باشه , زدن یک آرم Tروی دسته کاری نداره.
2- گیتار رو آرم تقلبی روش بزنن , صدا و چوبش رو میخوان چیکار کنن
3-این مدل گیتار اصلا توی ایران نبوده که بخواد تقلبی باشه , از امریکا خریده شده و اونجا هم جنسی به عنوان تقلبی دست کسی نمیدن.
4- نداشتن آرم سر دسته , رو هم شمارو ارجا میدم به کلیپ hotel california که توسط eagles اجرا شده , از گیتار های اکوستیک و کلاسیک تاکامین استفاده کردن , گیتار اکوستیکشون روی سردسته نوشته شده takamine گیتار کلاسیکشون هم مثل این گیتار من , سردسته هیچی نداره.
کلیپ رو روی کامپیوتر دارم , یوتیوب نمیتونم برم وگرنه میزاشتم , خودتون سرچ کنید..
این هم اطلاعاتی درباره استفاده ایگلز از گیتار تاکامین .
http://www.strumschool.com/guitar-k...f-bruce-springsteen-the-eagles-jackson-browne
این هم یک مدل دیگه بدون T سر دسته , این هم باید از مدل هایی باشه که دیگه تولید نمیشه , از مال من هم مدلش پایینتره.
http://www.guitarcenter.com/Takamine-Concert-Classic-132S-Acoustic-Guitar-100271707-i1148971.gc
EC132C 6 String Acoustic / Electric Classical Guitar - Series - Takamine Guitars
خود سازنده قیمت این گیتار رو 1600 دلار زده .
در ضمن این گیتار از آمریکا خریده شده نه از ایران.
من به قیمت 800 دلار یا معادل ریالیش این گیتار رو میفروشم , که مشخصه دیگه از نظر قیمت جای بحثی نمیمونه !!
در ضمن گیتار هارد کیس هم داره که توی عکس مشخصه قیمتش هم 70 دلار هست ولی هارد کیس رو هم با گیتار مجانی میدم.
جای شک و تردیدی نیست که کسی که گیتار بخواد کل ایرانو بگرده فکر نکنم همچین شرایطی پیدا کنه !!!
Last edited: