• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گیتار کلاسیک AliK

wwe.spen

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام خدمت دوستان عزیز .
یک عدد گیتار کلاسیک برای یکی از دوستان هست که قصد فروش دارن . ایشون تابستون 91 این دستگاه رو خریدن اما به علت کمبود وقت نتونستن خیلی باهاش کار کنن . به خاطر همین دستگاه تقریبا بی مصرف شده و الان قصد فروش رو دارن . بنده خودم خیلی به این چیزا وارد نیستم اما از لحاظ کلی قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم گیتار رو چک کردم . روی بدنه هیچ گونه ضربه و خوردگی نیست و سیم ها هم کاملا سالم هستن و صدای شفاف و بی نقصی میدن . در کل گیتار سالم هست . بنده تهران هستم . برای خرید به من پیام خصوصی بدین تا مراحل بعدی انجام بشه . به دوستان شهرستانی هم ارسال میشه .
hen9wj3g8rmein7oe.jpgfg0u6tuovovmjm4yq4z0.jpgzvu174basqf67cnisvlo.jpgyhqk110ptwaxuee6qwvs.jpg6pwunn8ey8jimbxbwf1r.jpgejs9gdif0pf6vwwqw0c3.jpg5ztg9gzr6lorle4j7xx.jpg
با توجه به قیمت بازار که الان بین 450 تا 500 هست قیمت این دستگاه رو 300 میزاریم که عادلانه هست .
لطفا اگر واقعا قصد خرید دارید پیام بدین .

wwe.spen

Registered User
لایک‌ها
24
UP.........................

E.N

Registered User
لایک‌ها
125
تعویض با موارد امضام داشتی پخ بده

wwe.spen

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان گیتار موجوده . مثل اینکه ایشون یه مدتی ازفروش پشیمون شد . اما حالا قصد داره بفروشه . دلیل فروش هم نیاز مالی برای خرید کتاب های کنکور هست . در غیر این صورت به من گفت که قصد فروش نداشت . اگر خریدار بودید به من پیام بدین .
با تشکر
up

بالا