سلام پ خ شدسلام.حدود قیمت چنده؟
پخ شدسلام ی قیمت برام بفرستید ممنون
خخ نه دوست عزیز طیور ب کارم نمیاد ولی گوشی داشته باشی من در خدمتمسلام برادر :general105:با طیور خانگی با نام عروس هلندی استعواض نداری
میتونی اونارو با گوشی بعوضی:general710:
گوشی دارم ولی فک نکنم به کارت بیاد ،یه موتورولا دروید مکس پشت فیبر کربن هست ،مشکلی نداره زیاد ولی یه بار اعصابم داغون شد کارتونشو پاره کردم خودشم کوبیدم سرم صفحش نابود شد فرستادم طهران صفحه تاچشو عوض کردن در پشتشم عوض کردن ،حالا که اومد بعد دو هفته از رو مبل افتاد زد رو لیوان دوباره تاچش ترک برد ولی دارم باهاش کار میکنم ،یه ایراد دیگه داره میکروفونش به تازگی شهید شده :general705:خخ نه دوست عزیز طیور ب کارم نمیاد ولی گوشی داشته باشی من در خدمتم
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]نه این خدا بیامرز دیگه نمیشه فک کنم باش کار کرد ممنونمگوشی دارم ولی فک نکنم به کارت بیاد ،یه موتورولا دروید مکس پشت فیبر کربن هست ،مشکلی نداره زیاد ولی یه بار اعصابم داغون شد کارتونشو پاره کردم خودشم کوبیدم سرم صفحش نابود شد فرستادم طهران صفحه تاچشو عوض کردن در پشتشم عوض کردن ،حالا که اومد بعد دو هفته از رو مبل افتاد زد رو لیوان دوباره تاچش ترک برد ولی دارم باهاش کار میکنم ،یه ایراد دیگه داره میکروفونش به تازگی شهید شده :general705:
به کارت میاد؟؟:general210:
:general208:خواهش میشود[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]نه این خدا بیامرز دیگه نمیشه فک کنم باش کار کرد ممنونم
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk