• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا تعویض تبلت Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 با HTC Evo 3D/Sony Xperia P یا گوشی مشابه

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
سلام

کاهش قیمت به 1150
آخرین وضعیت: سه پیشنهاد خرید بوده به قیمت 1020 تا 1100 و یه مورد تعویض با SONY P یه مورد هم با LG Optimus 4X HD
نهایتا تا امروز فردا تصمیم قطعی رو میگیرم پس دوستان عجله کنند :)

قصد فروش تبلت 7.7 رو دارم. این رو بگم که تبلت کاملا سالم و تمیز هست و هیچ مشکلی چه از نظر سخت افزار و چه نرم افزار نداره. این تبلت از نظر قابلیتها تقریبا جزو دو سه تای اول هست و امکانات فوق العاده ای داره.

فقط چند مورد در گوشه ها چهارطرف بصورت سطحی خراشهای جزئی برداشته که چند نمونه اش رو توی شکل نشون دادم. روی صفحه یکی دو تا خط خیلی جزئی در حد یک سانت داره که به چشم نمیاد وقتی تبلت روشن باشه اما گفتم که مدیون نشم.

علت فروش: واقعیتش با اندازه اش نتونستم کنار بیام.
گارانتی: هماهنگ تا خرداد 92
بیمه: تحت پوشش بیمه ایران تا سقف 11میلیون ریال
مشخصات فنی: GSMArena
  • سی پی یو دوال 1.4
  • رم یک گیگ
  • سیم کارت خور + قابلیت تماس و پیامک
  • رزلوشن 1280 در 800
  • صفحه سوپر آمولید
  • باطری 5100

نرم افزار: اندروید 4.0.4 اصلی روش نصب شده با کیبورد فارسی

محتویات جعبه (شارژر+هندزفری اوریجینال+کارت گارانتی و بیمه) بهمراه کیف چرمی و یک کارت مموری 8 گیگ تقدیم خریدار میشه.

قیمت: خود تبلت (1100) + کیف (45) + مموری کارت (25) + محافظ صفحه (15) تقدیم میشه که در مجموع میشه 1185 - کاهش قیمت به 1150
البته بیشتر تمایل به تعویض دارم. دو مدلی که تا حالا پسند کردم HTC Evo 3D و Sony Xperia P بوده. حالا اگه گوشی دیگه ای باشه با رزلوشن بالا + سی پی یو قوی پیشنهاد بدید بررسی میکنم.

چون هم تبلت محسوب میشه هم تلفن من توی هر دو تا بخش تاپیکش رو زدم.

پیشاپیش پذیرای نظرات کارشناسانه دوستان اسپمر هستم :)

در ضمن: فقط تهران فقط حضوری :)

تصاویر:
IMG_3892.JPGIMG_3893.JPGIMG_3894.JPGIMG_3895.JPGIMG_3896.JPGIMG_3897.JPGIMG_3898.JPG

Last edited:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
با سنسیشن ایکس ای تعویض دارین؟

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
با سنسیشن ایکس ای تعویض دارین؟

خیر دوست عزیز.

آخرین وضعیت: سه پیشنهاد خرید بوده به قیمت 1060 تا 1100 و یه مورد تعویض با S II یه مورد هم با LG Optimus 4X HD
نهایتا تا امروز فردا تصمیم قطعی رو میگیرم پس دوستان عجله کنند :)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دادا این قابلیت اس و مکالمه هم داره والله یه 4 ایکس فول پک دو روزه خریدم دو روزه باز شده اگه قابلیت مکالمه و اس داره شرایط پخ بزن رنگشم سفیده

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
دادا این قابلیت اس و مکالمه هم داره والله یه 4 ایکس فول پک دو روزه خریدم دو روزه باز شده اگه قابلیت مکالمه و اس داره شرایط پخ بزن رنگشم سفیده

بله داره. اگه تشریف ببرید سایت GSMArena بالای صفحه نوشته که مکالمه و اس ام اس و ام ام اس و ... رو داره. خودم سیم کارت ایرانسل روش انداختم برای استفاده از اینترنتش.

شما تهران میتونید تحویل بدید؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بله داره. اگه تشریف ببرید سایت GSMArena بالای صفحه نوشته که مکالمه و اس ام اس و ام ام اس و ... رو داره. خودم سیم کارت ایرانسل روش انداختم برای استفاده از اینترنتش.

دستت درد نکنه حداقل کسی بود امتیازش از من بیشتر بود یه چیزی اگرم تعویض میکردم اول ارسال شما شرط بود
بیخیال نامردی اینقدر زیاد شده که حق داری منصرف شدم دادا 2 روزه خریدم بهتره بیشتر کار کنم اینقدر پول دور نریزم برا کرم گوشی بازی ممنون موفق باشی

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
دستت درد نکنه حداقل کسی بود امتیازش از من بیشتر بود یه چیزی اگرم تعویض میکردم اول ارسال شما شرط بود
بیخیال نامردی اینقدر زیاد شده که حق داری منصرف شدم دادا 2 روزه خریدم بهتره بیشتر کار کنم اینقدر پول دور نریزم برا کرم گوشی بازی ممنون موفق باشی

قصد جسارت ندارم بیشتر به خاطر مشکلات پست هست. آخه یه بار سرم اومد هاردم رو طرف که دریافت کرد گفت مشکل داره منم که هارد سالم فرستاده بودم دستم به هیچ جا بند نبود.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
قصد جسارت ندارم بیشتر به خاطر مشکلات پست هست. آخه یه بار سرم اومد هاردم رو طرف که دریافت کرد گفت مشکل داره منم که هارد سالم فرستاده بودم دستم به هیچ جا بند نبود.
ببخشید به انحراف میمشم تاپیکتو بسته بندی خوب یادت باشه مخصوصا کالا های حساس لاش روزنامه و بهتر از اون پوشال ها همین نوار های ریز که از روزنامه باطله میسازن کیپ کن همیشه بسته بندی مناسب خیلی مهمه خیلی قیمت بالا هم بیمه حتما بشه

به تاپیک مربوط نبود ولی باشه اینجا بهتره دو نفرم ببینه خوبه بعدا مشکل پیش نمیاد

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام گرامی
ما یک عدد از این پسر گردن کلفت سامسونگ را داریم الحق و والانصاف حق فرزندی را خوب ادا نموده است استدعای اول اینکه حتی المقدور نفروشید که موجب پشیمانیست و استدعای دوم اینکه اینچنین گل پسری را باید لای پر قو خواباند و از گل نازکترش نام ننهاد
چگونه دلتان آمد برویش خنجر بکشید حال هم چون بردگان اعصار کهن تصمیم بفروشش گرفته اید الحق که لطف را در حقش تمام نموده اید حیف که تا زمان واریز یارانه ها هنوز راه بسیاری مانده وگرنه این عزیز را به برادرش متصل مینمودیم
گذشته از همه امید داریم خوش سودا نمایید
یا حق

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
شرایط تعویض با سونی p (با گارانتی اصلی و کلی لوازم) رو برام
پخ کنید
ممنون

اگر قرار شد با داداش یاشار تعویض بکنی
انقدر رفیق تو تهران داره که حاظرن به جاش باهاتون حضوری معامله کنن

یکیش هم خود من

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
سلام گرامی
ما یک عدد از این پسر گردن کلفت سامسونگ را داریم الحق و والانصاف حق فرزندی را خوب ادا نموده است استدعای اول اینکه حتی المقدور نفروشید که موجب پشیمانیست و استدعای دوم اینکه اینچنین گل پسری را باید لای پر قو خواباند و از گل نازکترش نام ننهاد
چگونه دلتان آمد برویش خنجر بکشید حال هم چون بردگان اعصار کهن تصمیم بفروشش گرفته اید الحق که لطف را در حقش تمام نموده اید حیف که تا زمان واریز یارانه ها هنوز راه بسیاری مانده وگرنه این عزیز را به برادرش متصل مینمودیم
گذشته از همه امید داریم خوش سودا نمایید
یا حق

ممنون. دیگه شرایطه. گفتم که با اندازه اش نتونستم کنار بیام ترجیح میدم گوشی خوب بگیرم.

ببخشید به انحراف میمشم تاپیکتو بسته بندی خوب یادت باشه مخصوصا کالا های حساس لاش روزنامه و بهتر از اون پوشال ها همین نوار های ریز که از روزنامه باطله میسازن کیپ کن همیشه بسته بندی مناسب خیلی مهمه خیلی قیمت بالا هم بیمه حتما بشه

به تاپیک مربوط نبود ولی باشه اینجا بهتره دو نفرم ببینه خوبه بعدا مشکل پیش نمیاد

نه خواهش میکنم. حق با شماست شاید اگه بهتر بسته بندی میشد اینطور نمیشد.

Last edited:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
تعویض تبلت با کاربر عزیز zolatan انجام شد.
لطفا تاپیک بسته شود.

بالا