با سلام
یه لپ تاپ فوجیتسو مدل AH531/GFO دارم که5 ماهه خریدم
- ساخت آلمان
- سفارش اروپا (بدون کیبورد زشت عربی!-یکدست انگلیسی)
- گارانتی اصلی بهین معتبر تا تاریخ 11/09/91
- کیبورد ضد آب (Spill-Resistant)
اینم مشخصات جامع این لپ تاپ از سایت بهین: AH531/GFO
اینم عکس لپ تاپ، البته دوربین خوب نداشتم با گوشیم گرفتم..همه جا بدون خط و خشه (غیر از خش های طبیعی خیلی ریز که به مرور میفته) گوشه سمت چپ قاب LCD یه ترک دو سانتی داره که نفهمیدم کی و چطوری افتاده!):
مشاهده پیوست 119662مشاهده پیوست 119663مشاهده پیوست 119664
اینم ترک در سه حالت با فلاش، زیر نور لامپ و نور معمولی که در حالت معمولی اصلا دیده نمیشه زیر لامپ هم به زور دیده میشه فقط با فلاش مشخصه:
دلیل فروش: همونطور که و عکسها هم می بینید، مثل اکثر لپ تاپهای بازار، بدنه براقی داره و زود لک میشه و برای امثال من که شدیدا حساسن، این موضوع باعث زحمت شده و روزی سه بار دارم تمیزش میکنم!! دیدم همکارم یه مدل ASUS داره که بدنش حالت مات و فلز ماننده خوشم اومد. بنابراین با این مدلها هم تعویض میکنم:
Asus K53SV - HP Pavilion DV6-6080 - Ideapad Y570
به خریدار هم 24 ساعت مهلت تست میدم (باتری-LCD-هارد-CPU-RAM)
قیمت نوی این لپ تاپ با گارانتی بهین از خود بهین امروز: 1.140000
قیمت پایه: 740000
حضوری تهران می تونم تحویل بدم
یه لپ تاپ فوجیتسو مدل AH531/GFO دارم که5 ماهه خریدم
- ساخت آلمان
- سفارش اروپا (بدون کیبورد زشت عربی!-یکدست انگلیسی)
- گارانتی اصلی بهین معتبر تا تاریخ 11/09/91
- کیبورد ضد آب (Spill-Resistant)
اینم مشخصات جامع این لپ تاپ از سایت بهین: AH531/GFO
اینم عکس لپ تاپ، البته دوربین خوب نداشتم با گوشیم گرفتم..همه جا بدون خط و خشه (غیر از خش های طبیعی خیلی ریز که به مرور میفته) گوشه سمت چپ قاب LCD یه ترک دو سانتی داره که نفهمیدم کی و چطوری افتاده!):
مشاهده پیوست 119662مشاهده پیوست 119663مشاهده پیوست 119664
اینم ترک در سه حالت با فلاش، زیر نور لامپ و نور معمولی که در حالت معمولی اصلا دیده نمیشه زیر لامپ هم به زور دیده میشه فقط با فلاش مشخصه:
دلیل فروش: همونطور که و عکسها هم می بینید، مثل اکثر لپ تاپهای بازار، بدنه براقی داره و زود لک میشه و برای امثال من که شدیدا حساسن، این موضوع باعث زحمت شده و روزی سه بار دارم تمیزش میکنم!! دیدم همکارم یه مدل ASUS داره که بدنش حالت مات و فلز ماننده خوشم اومد. بنابراین با این مدلها هم تعویض میکنم:
Asus K53SV - HP Pavilion DV6-6080 - Ideapad Y570
به خریدار هم 24 ساعت مهلت تست میدم (باتری-LCD-هارد-CPU-RAM)
قیمت نوی این لپ تاپ با گارانتی بهین از خود بهین امروز: 1.140000
قیمت پایه: 740000
حضوری تهران می تونم تحویل بدم
Last edited: