• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا تعویض GALAXY SIII 16 gig در حد با 4S

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
سلام .دوستان یک گوشی سامسونگ گالاکسی S3 16 گیگ سفید رنگ در حد نو دارم.همراه یک محافظ ژله ای اورجینال و محافظ صفحه و 2تا محافظ صفحه آکبند درجه یک و یه سری لوازم اضافی دیگه.گوشی حدود 3ماه خریداری شده ولی خیلی کم کارکرده.اصلا خط و خش یا مشکل فنی هم نداره.ساخت ویتنام هست.ترجیحا با آیفون4S 16 یا 32 گیگ سفید میخوام تعویض کنم.در صورت تمایل به خرید قیمت پایه 1480 هست و کمتر از این قیمت مقدور نیست.معامله هم یا حظوری تهران یا اول واریز مبلغ بعد ارسال گوشی.بازم میگم ترجیح میدم با آیفون معاوضه کنم.سوالی داشتید در خدمتم.11.jpgIMG_0056.JPGIMG_0057.JPGIMG_0058.JPGIMG_0061.JPG

............................

Last edited:

mohammad 1371

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... قیمت 1600 شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم سر میگیرم ترجیحا شیراز

Arash Moghaddas

Registered User
لایک‌ها
83
عزیز با آیفون تو امضام تعویض داری؟!

seniorhb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز لطف میکنی از لوازم هم عکس بگذاری و قیمت آخر رو برام پ خ کن.ممنون

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز لطف میکنی از لوازم هم عکس بگذاری و قیمت آخر رو برام پ خ کن.ممنون

دوست عزیز گوشی دست من نیست.یعنی گوشی بنده نیست که در دست رسم باشه.به من سپردن که گوشیرو بذارم برای فروش یا معاوضه.شرمنده.

عزیز با آیفون تو امضام تعویض داری؟!

خیر.تعویض فقط با 4s.

گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... قیمت 1600 شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم سر میگیرم ترجیحا شیراز

دوست من اولا که قیمت خیلی تنده.در ضمن شما که به ورژن 6 آپدیت کردی رسما تا اومدن جیلبریک هیچ کاری نمیشه کرد.یعنی بازی یا نرم افزار کرک شده ای رو نمیشه ریخت.

mohammad 1371

Registered User
لایک‌ها
0
گوشی من با گارتنتی نوش 2200 هست در ضمن 200 هم لوازم جانبی داره اگه بخوای هم دانگرید میکنم به ای او اس 5 پس قیمت تند نیست حتما قیمت گوشی شما که پایش رو زدی 1400 خیلی خوبه!!!!؟؟؟؟؟!!!!

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
گوشی من با گارتنتی نوش 2200 هست در ضمن 200 هم لوازم جانبی داره اگه بخوای هم دانگرید میکنم به ای او اس 5 پس قیمت تند نیست حتما قیمت گوشی شما که پایش رو زدی 1400 خیلی خوبه!!!!؟؟؟؟؟!!!!

نه دوست عزیز سامسونگ اصلا گوشی نیست.فقط اگه راه دانگرید از 6 به 5.1.1 رو برای 4sبه منم بگی ممنون میشم.من هم New Ipad دارم هم 4s.تا جایی که میدونم جیلبریک 6 برای دیوایسهای A4 فقط اومده.

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
نه دوست عزیز سامسونگ اصلا گوشی نیست.فقط اگه راه دانگرید از 6 به 5.1.1 رو برای 4sبه منم بگی ممنون میشم.من هم New Ipad دارم هم 4s.تا جایی که میدونم جیلبریک 6 برای دیوایسهای A4 فقط اومده.

دادا دانگرید فقط برای گوشی هایی که پردازنده A4 دارن(مثل iphone 4 and ipod) امکان پذیر هست...iphone 4s رو نمیشه دانگرید کرد.
در حال حاضر دارندگان iphone 4s و the new ipad اگر به iOS 6 آپدیت کنند حتی با داشتن SHSH دستگاه برای iOS 5.x باز هم نمی توانند عملیات دانگرید را انجام دهند.

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31

خیلی ممنون دوست عزیز.به کارم نمیاد.

دادا دانگرید فقط برای گوشی هایی که پردازنده A4 دارن(مثل iphone 4 and ipod) امکان پذیر هست...iphone 4s رو نمیشه دانگرید کرد چون جیلبریکش نیومده!

میدونم دادا .این دوستمون گویا با Pod2g رفاقت داره.گفتم شاید راهشو بدونه:D

hamifenchooll

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه عوض میکنی
من یه اپل 4 دارم میدم بهت 16 گیگ
با 200 تومن سر
با یه سیم کارت ایرانسل که 200 هزار تومن شارژ توشه

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
با گالاکسی اس 2 میزنی؟ (تاپیکش تو امضام هست)

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
سلام اگه عوض میکنی
من یه اپل 4 دارم میدم بهت 16 گیگ
با 200 تومن سر
با یه سیم کارت ایرانسل که 200 هزار تومن شارژ توشه

سلام.ممنون دوست عزیز.با 4s تعویض میکنم.

قیمت آخرتونو برام پخ کنید

دوست عزیز قیمت آخر همون قیمت پایه هست.

.................................

Upppppppp

uppppppppppppppppppp

Last edited:

mawrezax

Registered User
لایک‌ها
31
..............................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

..........................

Last edited:

seniorhb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش مشهد میتونی حضوری تحویل داشته باشی؟قیمت اخرم پخ کن .ممنون.

بالا