سلام خدمت همه دوستان پرشین تولزی عزیز
این عروسک رو کمتر از یه ماهه که خودم خریدم ولی به دلیل خرید گوشی با صفحه بزرگتر قصد تعویضش رو دارم
خب میرسیم به نکات قابل عرض :
در مورد ظاهر باید بگم دستگاه با آک فرق چندانی نداره فقط دو مورد
1- الان که داشتم عکس می گرفتم دیدم بالاش رو قسمت سیاه یه 2 3 تا نقطه هست که خب خودم تا امروز متوجه نشده بودم!!!
2- روی صفحه یه سری خط های مویی هست که واقعا پیدا کردنش سخته چه برسه به عکس گرفتن و البته یکم بررسی کردم دیدم زیاد هم عجیب نیس .(شایع هست)
این از خود دستگاه اما یه سری توضیحات در مورد لوازم جانبی :
1- هندسفری خودش صدای یکیش تقریبا قطعه یکی زیاد ولی بالانس می کنی درست میشه به هر حال من یکی مشابهش رو تهیه کردم که اون رو تقدیم می کنم.(این دومی کاملا سالمه!!!)
2-روی سیم شارژش قسمت انتهاییه یه شکاف تقریبا 2 سانتی ایجاد شده که تو کارکرد هیچ گونه تاثیری نداره!
غیر از همین موارد هیچ مشکل دیگه ای وجود نداره!
ولی بعید می دونم به خاطر این مشکلات از قیمت گوشی خیلی کم بشه!!
قیمت پایه : 970
و اما موارد تعویض :
1- Note 4 N910C
2- LG G3 Dual
3- LG G4 Dual
4 - Note 3 N9005
5- S6 Dual
اگه مورد دیگه ای هم بود بفرمایید بررسی میشه ولی اولویت با موارد بالا به ترتیب شماره هست!
این عروسک رو کمتر از یه ماهه که خودم خریدم ولی به دلیل خرید گوشی با صفحه بزرگتر قصد تعویضش رو دارم
خب میرسیم به نکات قابل عرض :
در مورد ظاهر باید بگم دستگاه با آک فرق چندانی نداره فقط دو مورد
1- الان که داشتم عکس می گرفتم دیدم بالاش رو قسمت سیاه یه 2 3 تا نقطه هست که خب خودم تا امروز متوجه نشده بودم!!!
2- روی صفحه یه سری خط های مویی هست که واقعا پیدا کردنش سخته چه برسه به عکس گرفتن و البته یکم بررسی کردم دیدم زیاد هم عجیب نیس .(شایع هست)
این از خود دستگاه اما یه سری توضیحات در مورد لوازم جانبی :
1- هندسفری خودش صدای یکیش تقریبا قطعه یکی زیاد ولی بالانس می کنی درست میشه به هر حال من یکی مشابهش رو تهیه کردم که اون رو تقدیم می کنم.(این دومی کاملا سالمه!!!)
2-روی سیم شارژش قسمت انتهاییه یه شکاف تقریبا 2 سانتی ایجاد شده که تو کارکرد هیچ گونه تاثیری نداره!
غیر از همین موارد هیچ مشکل دیگه ای وجود نداره!
ولی بعید می دونم به خاطر این مشکلات از قیمت گوشی خیلی کم بشه!!
قیمت پایه : 970
و اما موارد تعویض :
1- Note 4 N910C
2- LG G3 Dual
3- LG G4 Dual
4 - Note 3 N9005
5- S6 Dual
اگه مورد دیگه ای هم بود بفرمایید بررسی میشه ولی اولویت با موارد بالا به ترتیب شماره هست!
Last edited: