دوستان عزیز لطفا به عنوان تاپیک توجه کنن
-مشخصات:
ایپد 4 جی (در حد اکبند)-بدون هیچ ایراد خط و خش
رنگ سفید
پارت نامبر هنگ کنگ(دارای اپشن فیس تایم)
قابلیت جیلبریک(البته استادان عزیز خودشون میدونن که 5.1.1 هست)
همه لوازم (کابل-شارژر-جعبه-دفترچه-سوزن)همه موجوده
شرایط فروش:
1-دستگاه با پست پیشتاز ارسال میشه و به هیچ عنوان با ماشین-تیپاکس(چون تو شهرستان خدمات تیپاکس نیست)ارسال نمیشه(پست پیشتاز هم به خاطر امنیت و دلیوری سریع)
2-هزینه ارسال 8000 تومان الی 10000 تومان هست که به عهده خود خریدار هست(سر هزینه پست و ارسال به هیچ عنوان بحث نکنید)
3-طبق روال همیشه همه دوستان بنده رو تو پرشین تولز میشناسن و خداروشکر تا به امروز کسی از بنده ناراضی نبوده و هیچ مشکلی نبوده-میتونید به سابقه خرید و فروش بنده رجوع کنید و بعد درخواست خرید بدید-برای خرید اول پول واریز میشه و همون رو هم براتون ارسال میشه
4-در مورد قیمت بالاست یا پایینه لطفا بحث نکنید-اگه بالا هست به بزرگیه خودتون ببخشید-اگه پایین هست که هیچی-بنده هم قیمت رو با نرخ بازار تعیین کردم و مثل خود شما کاربر هستم و فروشنده و مغازه دار نیستم
5-قیمت پایه رو گذاشتم اگه قیمت دیگه ای مد نظرتون هست فقط تو پیغام خصوصی عنوان کنید
ممنون وتشکر از همه دوستان عزیزم
قیمت پایه برای فروش : 1.400 تومان ----1میلیون چهارصد هزار تومان
-شرایط تعویض
1-فقط با device های در حد اک و بدون ایراد و خط و خش و...تعویض میشه یعنی مثل ایپد خودم بدون کوچکترین ایرادی باشه و حتما حتما کم کارکرد باشه
2-با ایپد حجم بالاتر یا بدون 3g یا ایپد 2 یا 1 یا تبلتهای قدیمی یا چینی تعویض نمیشه
3-با ایفون تعویض نمیشه
4-با گوشیهای android مارک HTC تعویض نمیشه
5-گوشی یا تبلت خاصی مد نظرم نیست و با توجه به پیشنهاد ممکنه تعویض کنم
6-فقط و فقط پیشنهاد تعویض رو تو پیغام خصوصی عنوان کنید
7-قیمت رو هم با قیمت رو حساب میکنیم چه device شما چه اپید بنده
9-با لپتاپ هیچ مارکی به جز اپل سری Air تعویض نمیشه(تفاوت قیمت هم زیاد باشه پ خ ندید)
10-شرایط ارسال اگه تبریز باشید حضورا تعویض میکنیم-اگه نباشید اول ارسال میکنید-بعد رسید و تست همون روز ایپد ارسال میشه
11-برای اعتماد سازی میتونید از دوستان سوال کنید یا به تاپیکهای خرید و فروشم توجه کنید
12-هزینه ارسال طرفین به عهده خودشون هست
الویت با فروش هست بعدا تعویض-تعویض با play station vita هم در الویت هست
تصاویر هم تو تاپیک قرار داده میشه .....یا علی
-مشخصات:
ایپد 4 جی (در حد اکبند)-بدون هیچ ایراد خط و خش
رنگ سفید
پارت نامبر هنگ کنگ(دارای اپشن فیس تایم)
قابلیت جیلبریک(البته استادان عزیز خودشون میدونن که 5.1.1 هست)
همه لوازم (کابل-شارژر-جعبه-دفترچه-سوزن)همه موجوده
شرایط فروش:
1-دستگاه با پست پیشتاز ارسال میشه و به هیچ عنوان با ماشین-تیپاکس(چون تو شهرستان خدمات تیپاکس نیست)ارسال نمیشه(پست پیشتاز هم به خاطر امنیت و دلیوری سریع)
2-هزینه ارسال 8000 تومان الی 10000 تومان هست که به عهده خود خریدار هست(سر هزینه پست و ارسال به هیچ عنوان بحث نکنید)
3-طبق روال همیشه همه دوستان بنده رو تو پرشین تولز میشناسن و خداروشکر تا به امروز کسی از بنده ناراضی نبوده و هیچ مشکلی نبوده-میتونید به سابقه خرید و فروش بنده رجوع کنید و بعد درخواست خرید بدید-برای خرید اول پول واریز میشه و همون رو هم براتون ارسال میشه
4-در مورد قیمت بالاست یا پایینه لطفا بحث نکنید-اگه بالا هست به بزرگیه خودتون ببخشید-اگه پایین هست که هیچی-بنده هم قیمت رو با نرخ بازار تعیین کردم و مثل خود شما کاربر هستم و فروشنده و مغازه دار نیستم
5-قیمت پایه رو گذاشتم اگه قیمت دیگه ای مد نظرتون هست فقط تو پیغام خصوصی عنوان کنید
ممنون وتشکر از همه دوستان عزیزم
قیمت پایه برای فروش : 1.400 تومان ----1میلیون چهارصد هزار تومان
-شرایط تعویض
1-فقط با device های در حد اک و بدون ایراد و خط و خش و...تعویض میشه یعنی مثل ایپد خودم بدون کوچکترین ایرادی باشه و حتما حتما کم کارکرد باشه
2-با ایپد حجم بالاتر یا بدون 3g یا ایپد 2 یا 1 یا تبلتهای قدیمی یا چینی تعویض نمیشه
3-با ایفون تعویض نمیشه
4-با گوشیهای android مارک HTC تعویض نمیشه
5-گوشی یا تبلت خاصی مد نظرم نیست و با توجه به پیشنهاد ممکنه تعویض کنم
6-فقط و فقط پیشنهاد تعویض رو تو پیغام خصوصی عنوان کنید
7-قیمت رو هم با قیمت رو حساب میکنیم چه device شما چه اپید بنده
9-با لپتاپ هیچ مارکی به جز اپل سری Air تعویض نمیشه(تفاوت قیمت هم زیاد باشه پ خ ندید)
10-شرایط ارسال اگه تبریز باشید حضورا تعویض میکنیم-اگه نباشید اول ارسال میکنید-بعد رسید و تست همون روز ایپد ارسال میشه
11-برای اعتماد سازی میتونید از دوستان سوال کنید یا به تاپیکهای خرید و فروشم توجه کنید
12-هزینه ارسال طرفین به عهده خودشون هست
الویت با فروش هست بعدا تعویض-تعویض با play station vita هم در الویت هست
تصاویر هم تو تاپیک قرار داده میشه .....یا علی
Last edited: