• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا معاوضه گلکسی تب ده اینچ سامسونگ با گلکسی تب نوت ده اینچ

soheil220

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. یک تبلت دارم که ده اینچه و مدل پی 7500 سامسونگ هست. رنگش سفیده. خط و خش نداره. محافظ صفحه و کیف لب تابی هم داره. جعبش هم موجوده. هیچ مشکلی نداره. سیمکارت میخوره و قابلیت مکالمه هم داره و اندروید 4 روش نصبه. به قیمت 1150000 یک میلیون و صدو پنجاه تومن میفروشم. اون پنجاه تومنم برای هزینه ارسال در نظر گرفتم. چون هزینه ارسال پست واقعا بالا رفته. هر کسی تمایل برای خرید داره اینجا اعلام کنه. شماره تماس نمیدونم میشه بزارم یا نه. جز قوانین هست یا نه. اما کسی اگه خریداره اینجا اعلام کنه. تا معامله کنیم. اینو حتما میدونین اما بازم میگم اول باید واریز کرد بعد من با پیشتاز بفرستم به ادرسی که میدین. گالکسی ده اینچ سفید و سیمکارت خور. با کیف و محافظ یک میلیون صدو پنجاه.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
سلام. یک تبلت دارم که ده اینچه و مدل پی 7500 سامسونگ هست. رنگش سفیده. خط و خش نداره. محافظ صفحه و کیف لب تابی هم داره. جعبش هم موجوده. هیچ مشکلی نداره. سیمکارت میخوره و قابلیت مکالمه هم داره و اندروید 4 روش نصبه. به قیمت 1150000 یک میلیون و صدو پنجاه تومن میفروشم. اون پنجاه تومنم برای هزینه ارسال در نظر گرفتم. چون هزینه ارسال پست واقعا بالا رفته. هر کسی تمایل برای خرید داره اینجا اعلام کنه. شماره تماس نمیدونم میشه بزارم یا نه. جز قوانین هست یا نه. اما کسی اگه خریداره اینجا اعلام کنه. تا معامله کنیم. اینو حتما میدونین اما بازم میگم اول باید واریز کرد بعد من با پیشتاز بفرستم به ادرسی که میدین. گالکسی ده اینچ سفید و سیمکارت خور. با کیف و محافظ یک میلیون صدو پنجاه.

خرید و فروش تبلت و لوازم جانبی

اینجا باید پست بزنید و البته کسی به کاربر بی سابقه 1150 اعتماد نمیکنه.پس بهتره برا کاربر با سابقه اول واریز داشته باشید.

soheil220

Registered User
لایک‌ها
3
اولا سلام. دوما داداش همه از اول که از شکم پدر مادرشون در اومدن با سابقه نبودن داداش. یک تومن هم ارزش کلاهبرداری نداره.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اولا سلام. دوما داداش همه از اول که از شکم پدر مادرشون در اومدن با سابقه نبودن داداش. یک تومن هم ارزش کلاهبرداری نداره.
من نگفتم شما کلاهبردارید همچین توهینی نکردم فقط گفتم کسی اعتماد نمیکنه.ولی تو همین بازارچه طرف حتی برا 100 تومن کلاهبرداری کرده.1میلیون که دیگه هیچی.میتونید توسط یه واسطه معامله رو انجام بدید اگر نمیتونید به کسی اعتماد کنید و در ضمن اینجا فروش نمیره باید تو بخش خرید و فروش تبلت پست بزنید.

soheil220

Registered User
لایک‌ها
3
والا اون کسی که صد تومن کلاهبرداری کردی نمیدونم چطور آدمی بوده. اما من نمیخام کلاهبرداری کنم. من قصدم فروشه. همه مثل هم نیستن. در هر صورت هر کس اطمینان کرد بسم الله. حتی گفتم حضوری میتونه بیاد گرگان ببینه. دیگه از این بالاتر.

این تاپیک به بازارچه منتقل شد. لطفا اینجا پست ندهید.

بسته شد.

بالا