• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[فروش یا معاوضه] - یکی از لوکس ترین مدل های خاص و محدود لپ تاپ Acer سری Ferrari

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
سلام

دوستان لطفا به بنده پ.خ ندید فروخته شده
لپ تاپ با گوشی ها زیر به صورت سر به سر معاوضه گردیده
Motorola Razr V + Motorola XT615 Motoluxe + galaxy note I
جمعا به مبلغ تقریبی بیش از 6 میلیون تومان با لپ تاپ معاوضه گردید
بعد از تایید سلامت دستگاه ها بنده در خواست بستن تاپیک را میدم

دوستان امروز (1392.2.27) به صورت حضوری با آرین جان معامله انجام شد و سه گوشی تحویل گرفته شد و لپ تاپ نیز تحویل داده شد!
دوستانی هم که قصد خرید این لپ تاپ را دارند لطفا با ایشان وارد مذاکره بشوند
PSKIMIA
و به بنده پیغام خصوصی ندن

این مدل از مدل های خاص و کمیاب تولید ایسر می باشد که جنس رویه ی این لپ تاپ از فیبر کربن بینهایت زیبا می باشد با آرم بسیار زیبای فراری که بی نهایت زیباست و خود لپ تاپ هم با توجه به دست دوم بودنش بسیار تمیز می باشد

قیمت روز این لپ تاپ در سایت های آمازون و Ebay بالای 1.200 دلار می باشد و اکثرشون هم یا بدون کارتون هستند یا ماوس ندارند یا DVD های بک آپ ندارند یا آرم فراری ندارند و....:graduated ولی برای بنده کامل و سالم می باشد
قیمت دلار را هم اگر 3000 تومان در نظر بگیریم و با توجه به قیمت روز می شود 3.600.000 تومان حداقل مبلغ کارکرده ی این کالا بدون ماوس و جعبه و... در سایت های Ebay و آمازون و... می باشد که بنده با قیمت بسیار مناسب تری نسبت به قیمت روز قیمت پایه قرار میدم;)

Last edited:

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
فروش استثنایی ترین لپ تاپ برند ACER با همکاری کمپانی FERRARI لوکس و خاص برای افراد خاص:ph34r2:
قیمت روز این محصول البته کار کرده اش بیش از 5 میلیون تومان می باشد
ولی بنده با قیمت بسیار پایین تر بفروش می رسانم یا معاوضه می کنم

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
با اکسپریا زد اکبند مبزنی

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
اتفاقا از این گوشی خوشم میاد....
گارانتی داره؟
چقدر سر میدید؟
چون گوشی شما 1.800 تا 1.850 قیمت داره ولی لپ تاپ بنده کار کرده اش 1.600 دلاره بدون دیسک های ریکاوری و ماوس!حتی دلاره 1000 تومان هم حساب کنیم جور در نمیاد!!
در کل بنده مشکلی با معاوضه ندارم شما اگر شرایط و پیشنهادتان مناسب باشه بنده آماده ی معاوضه هستم

خاص بودن و تک بودن این برند تنها به لپ تاپ و ماشین ختم نمی شود بلکه کمپانی بزرگ Vertu نیز گوشی لوکس و گران قیمت فراری را نیز دارد که :
وی ‌تصریح کرد: این گوشی‌ها که شامل امکانات خاص سخت افزاری و نرم افزاری نظیر دوربین عکاسی و فیلمبرداری، حافظه بالا، سیستم عامل و غیره نیستند تنها به دلیل امتیازاتی همچون دست ساز بودن، داشتن برند معروف، برخورداری از بدنه طلا و تیتانیوم، پوشش الماسی و از همه مهتر تک بودن آن ها طرفداران خاصی را در سراسر جهان و همچنین ایران پیدا کرده‌اند.
به نقل از وضعیت گوشی‌های لوکس در بازار+عکس - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News
ضمنا دوستان از این سری لپ تاپ به تعداد بسیار محدودی تولید شده و برای همین قیمت آن همچنان کمی بالاست...
عزیزانی که خاص بودن برایشان مهم نیست بهتره که روی محصولاتی دیگر مانور بدن و به خرید این نوع از محصولات فکر نکنند:D مثل خودم!!:blink:

دوستان گرامی لطفا پیشنهادات خود را به صورت کامل ارائه بدید و حتما اگر پ.خ می کنید تاپیک را نیز آپ کنید.

عکس از این عروسک لوکس که تا 10 روز دیگر قیمت پایه را 2 برابر افزایش میدم مگر دوستانی که پیشنهاد داده باشند حتی کسانی که پیشنهادات شان فعلا مورد قبول نباشه :

عزیزانی که لپ تاپ بنده را خریداری می کنند بد نیست که گوشی فوق را نیز داشته باشند :
Search results for: 'Vertu'
Genuine Vertu Ascent Ferrari Rosso Special Edition RARE Brand New A Must Own | eBay
Vertu Ascent TI Ferrari Rosso Special Edition | eBay
Genuine Vertu Ascent Ferrari Giallo Special Edition RARE Brand New A Must Own | eBay

قیمت ها نیز با توجه به تک و خاص بودن از 5000 هزار دلار شروع می شود و تا.....! (22,539.50$ :blink:)

Last edited:

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
گوشی من 1850 داداش از کدوم 118 قیمت گرفتی

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
:blink: من متوجه نشدم الان کی به کیه!! الان ایشون شمایید؟!:thumbsdow
گوشی من 1850 داداش از کدوم 118 قیمت گرفتی
از علاالدین شماره تماس هم خواستی بگو پ.خ کنم
ضمنا دی جی کالا هم 1899000 تومان بدون گارانتی
Sony Xperia Z - گوشی موبایل سونی اکسپریا زد
قیمت درسته دیگه؟ یا نه؟!:(
بازم نمیدونم اگر اشتباه قیمت از سمت بنده بوده عذر میخوام:blush: شما شرایط را بفرمایید بنده جبران کنم;)
در کل گوشیتونو دوست دارم!واقعا ضد آبه دیگه درسته؟
برادر کامران از همون 118 که شما لپ تاپ آک مینی 680 قیمت گرفتین.
دوستان دعوا نکنید دوست باشید:D

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
خیلی خاصه
ولی فکر کنم یه وب رفتن هم باهاش عاصی کننده باشه
کانفیگش خیلیییییییییییییییییییییی ضایعست!
لوکس یعنی اپل:دی هم قیمتش هم کیفیتش هم برندش هم قدرتش
امیدوارم به خوشی این لپ تاپ به دست دوست دارش برسه
موفق و موید باشید دوست عزیز

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296

خیلی خاصه
ولی فکر کنم یه وب رفتن هم باهاش عاصی کننده باشه
کانفیگش خیلیییییییییییییییییییییی ضایعست!
لوکس یعنی اپل:دی هم قیمتش هم کیفیتش هم برندش هم قدرتش
امیدوارم به خوشی این لپ تاپ به دست دوست دارش برسه
موفق و موید باشید دوست عزیز
دقیقا خیلی کلاس داره و خیلی خاص و کمیابه... و بی نهایت زیباست
کانفیگش اصلا مثل دستگاه های جدید نیست (i7 های سری حرفه ای و...) و اصلا هم کانفیگش مهم نیست ولی دیگه با وب و... و حتی بعضی بازی ها مشکل نداره... و کسی که دنبال کالای لوکس و خاصه اصلا دنبال کانفیگ نیست
اپل عالیه الان خودم چند تا از محصولاتش را دارم ولی برای کسی که براش خاص بودن مهمه اپل راضیش نمیکنه چون اپل خاص نیست و دست همه هست مخصوصا گوشیش (خدا برادران چینی را حفظ کنه)
مثل گوشی های Vertu و موتورولا Motorola Aura و سری 8800 نوکیا می باشد که حتی بعضی هاشون یه فایل صوتی هم نمی توانند پخش کنند و دوربین ساده هم ندارند همین باعث میشه خاص باشند و با کلاس چون اگر مثلا گرافیگ بالا یا هارد بالا یا... قرار بدن رقابت توی سخت افزار میشه نه کلاس ساخت و خاص بودن و باعث میشه با محصولات هم رده از نظر سخت افزاری مقایسه بشه و کلاس جنس بیاد پایین و هم از خاص بودن و کمیاب بودن خارج بشه
الان به نظر دوستان چرا کسی میاد 2000 هزار دلار پول Motorola Aura بده؟! نمیتونه بره 4 تا اپل 5 بخره؟!
Motorola Aura R1 Full Wood Box Limited 588 2000 Factory Unlocked | eBay
Original Motorola Aura R1 Silver Factory Unlocked Luxury Mobile Cell Phone RARE 5025322404645 | eBay
http://forum.persiantools.com/t368542.html
امیدوارم به دست دوست دارش برسه
سپاسگذارم از شما سلامت باشید و موفق

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
دوست عزیز فرمودین زد با گارانتی 1850 من خدایی خریدارم یه زد دارم در حد خواستی شرایط بخ کن داداش
نه با گارانتی 1959000 تومان می باشد گارانتی 1 ساله شرکت آرین من فکر کردم برای شما بدون گارانتیه عذز میخوام
پ.خ زدم خدمتتون

+

آخرین پیشنهادات داخل پیغام خصوصی که از دوستان درخواست دارم که در تاپیک هم عنوان کنند یا اجازه بدن بنده پیغام خصوصی هاشون را نقل قول کنم:blush: تا دوستان هم در جریان باشند :
پیشنهاد خرید نقدی 2.800.000 تومان از طرف ....... (در صورت رضایت ایشان جای خالی با نام ایشان پر می شود)
پیشنهاد معاوضه با گوشی 1.900.000 + 1.600.000 تومان نقدی = جمعا 3.500.000 تومان از طرف ....... (در صورت رضایت ایشان جای خالی با نام ایشان پر می شود)
پیشنهاد معاوضه با خط همراه اول کد 1 رند + مابقی را بنده نقدی پرداخت کنم چون قیمت خط مشخص نیست پس نمیتوانم بگم دقیق چقدر پیشنهاد شده! از طرف ....... (در صورت رضایت ایشان جای خالی با نام ایشان پر می شود)
پیشنهاد معاوضه با خط همراه اول کد 2 رند به احتمال زیاد سر به سر بشه این هم قیمت مشخصی نداره ولی دور و بر 4 یا 5 میلیون تخمین میشه زد قیمت خط را از طرف ....... (در صورت رضایت ایشان جای خالی با نام ایشان پر می شود)
و چند در خواست دیگر که به زودی قرار میدم....
ضمنا پیشنهادات زیر 2 میلیون را نیز قرار نمیدم چون به هیچ عنوان زیر پایه مورد قبول نیست
موارد پر رنگ شده به دلیل با سابقه بودن و... و همچنین پیشنهادشان بهتر از بقیه بودن در اولویت هستند

Last edited:

PSKIMIA

Registered User
لایک‌ها
13
Motorola Razr V + Motorola XT615 Motoluxe+galaxy note I بدم!؟!؟!؟ این عشق رو بگیرم!؟

Last edited:

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اوفففففففففففففففففففففففففففففف . یه ماشین فراری بگیری اینو بزاری تو ماشین ست بشه جی میشه

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
اوفففففففففففففففففففففففففففففف . یه ماشین فراری بگیری اینو بزاری تو ماشین ست بشه جی میشه
حالا ماشین هم نگرفتید عیبی نداره ولی اگر کسی گوشی شو بگیره Vertu (هشت هزار دلار تا ****** دلار!!!) و ست کنه دیگه هیچی باید همیشه اسکورتش کرد!
دوستان برای خرید گوشی اینم لینکش :
Genuine Vertu Constellation Quest Ferrari Le A Must See 2012 Model Super RARE | eBay

دوستان لطفا پیشنهاد در پ.خ ندید چون بنده الان جایی هستم برگردم قراره لپ تاپ را به آقا آرین تحویل بدم و فعلا برای ایشان فروش ثبت شده و معامله تمام شدست

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35

ماشین فراری هم میگیرم خیلی هم خوب میشه!

حالا ماشین هم نگرفتید عیبی نداره ولی اگر کسی گوشی شو بگیره Vertu (هشت هزار دلار تا ****** دلار!!!) و ست کنه دیگه هیچی باید همیشه اسکورتش کرد!
دوستان برای خرید گوشی اینم لینکش :
Genuine Vertu Constellation Quest Ferrari Le A Must See 2012 Model Super RARE | eBay

دوستان لطفا پیشنهاد در پ.خ ندید چون بنده الان جایی هستم برگردم قراره لپ تاپ را به آقا آرین تحویل بدم و فعلا برای ایشان فروش ثبت شده و معامله تمام شدست

آقا این مورد شما فقط بدیش کار کرده بودنشه
در خصوص این پیشنهادی که دادی فکر می کنم
چقد حاضری سر بدی تا خطم رو با این عوض کنم؟
فعلا 5 پیشنهاد دارم واسه خط

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
خیلی چیز شیکیه

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
ماشین فراری هم میگیرم خیلی هم خوب میشه!
انشاا...;)
آقا این مورد شما فقط بدیش کار کرده بودنشه
در خصوص این پیشنهادی که دادی فکر می کنم
چقد حاضری سر بدی تا خطم رو با این عوض کنم؟
فعلا 5 پیشنهاد دارم واسه خط
آخه نو که نداره مگر کسانی که کلکسیونر هستند که اونا هم نمی فروشند
فروخته شده به آقا آرین... با حدود قیمت بیش از 4 میلیون تومان...
شرمنده والا خط شما را خیلی نیاز داشتم و حتما می خریدم
خیلی چیز شیکیه
به آقا آرین فروخته شده و اگر نه قابل دار نبود
مبارک شان باشه

دوستان لطفا پ.خ ندید فعلا فروخته شده
لپ تاپ با گوشی ها زیر به صورت سر به سر معاوضه گردیده ولی بنده فعلا تحویل ندادم همین جا هم از آقا آرین عذر میخوام تا چند روز دیگه به ایشون تحویل میدم
جمعا به مبلغ تقریبی بیش از 4 میلیون تومان با لپ تاپ معاوضه گردید

PSKIMIA

Registered User
لایک‌ها
13
آخه نو که نداره مگر کسانی که کلکسیونر هستند که اونا هم نمی فروشند
فروخته شده به آقا آرین... با حدود قیمت بیش از 4 میلیون تومان...
شرمنده والا خط شما را خیلی نیاز داشتم و حتما می خریدم

به آقا آرین فروخته شده و اگر نه قابل دار نبود
مبارک شان باشه

دوستان لطفا پ.خ ندید فعلا فروخته شده
لپ تاپ با گوشی ها زیر به صورت سر به سر معاوضه گردیده ولی بنده فعلا تحویل ندادم همین جا هم از آقا آرین عذر میخوام تا چند روز دیگه به ایشون تحویل میدم
جمعا به مبلغ تقریبی بیش از 4 میلیون تومان با لپ تاپ معاوضه گردید

یکم بالا تر از این حرف هاست لپ تاپ حدود 1600 دلار تو آمازون دیده شده.. البته پیشنهاد بنده رو هم پایین گرفتین..
قیمتی که پیشنهاد من داره تو ایران به شرح زیر:
3.754000 تومان ریزر V که فقط من تو ایران دارم :)
1.400000 سامسونگ گلکسی نوت 1 در حد آک یا بهتره بگم خ.د آک تازه با ضد خش capdace و overclock و android 4.2.2 cyanogenmod با مترو ادیشن و خصوصیات کامل نوت!
1.500000 موتورولا xt615
باز هم شرایط ریزر V رو داره
که بخوایم از سر و ته این ها بزنیم یعنی ریزر V رو 3 تومان و نوت و xt615 رو 1 تومان باز هم میشود 5 میلیون تومان..حالا قیمت اصلی رو خودتون حساب کنید..که یعنی بالای 6 تومان و می ارزد! من پی گیری کردم از نمایندگی دبی آقای کامل مدنی صاحب نمایندگی فراری واقع در اتوبان ابوظبی فرمودند 2 عدد دیگر از همین لپتاپ دارند در نمایندگی موجود است و 2500$ قیمت اولی که آکبند میباشد و 1599$ قیمت دومی که 1.5 سال کارکرده است..دوستانی که این لپتاپ رو میخوان هنوز میتونم براشون بیارم..

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
یکم بالا تر از این حرف هاست لپ تاپ حدود 1600 دلار تو آمازون دیده شده.. البته پیشنهاد بنده رو هم پایین گرفتین..
قیمتی که پیشنهاد من داره تو ایران به شرح زیر:
3.754000 تومان ریزر V که فقط من تو ایران دارم :)
1.400000 سامسونگ گلکسی نوت 1 در حد آک یا بهتره بگم خ.د آک تازه با ضد خش capdace و overclock و android 4.2.2 cyanogenmod با مترو ادیشن و خصوصیات کامل نوت!
1.500000 موتورولا xt615
باز هم شرایط ریزر V رو داره
که بخوایم از سر و ته این ها بزنیم یعنی ریزر V رو 3 تومان و نوت و xt615 رو 1 تومان باز هم میشود 5 میلیون تومان..حالا قیمت اصلی رو خودتون حساب کنید..که یعنی بالای 6 تومان و می ارزد! من پی گیری کردم از نمایندگی دبی آقای کامل مدنی صاحب نمایندگی فراری واقع در اتوبان ابوظبی فرمودند 2 عدد دیگر از همین لپتاپ دارند در نمایندگی موجود است و 2500$ قیمت اولی که آکبند میباشد و 1599$ قیمت دومی که 1.5 سال کارکرده است..دوستانی که این لپتاپ رو میخوان هنوز میتونم براشون بیارم..
:D
دوستان فرصت را از دست ندید!
معاوضه انجام شد
ختم تاپیک/.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا