• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا معاوضهmacbook pro mc700 در حد اک با macbook air

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mk_3738

Registered User
لایک‌ها
0
این مک رو من شب عید غدیر از مهیار امیری به شماره موبایل 09128484745 خریدم. دستگاه رو وسط بلوار تست کردم و مشکلی نداشت به جز در لپ تاپ که خودش باز کرد.

در ضمن یک موس مجیک هم از ایشون گرفتم که باطری و قاب نداشت و گفتم من چطوری موس رو تست کنم گفتند خیالتون راحت درسته و اگه مشکلی هم داشت برام بیار و من هم قبول کردم. آخه تا الان با هر کدوم از اعضا این سایت معامله کردم همشون از دیگری بهتر بودن و من هم اعتماد کردم.

بعد از نیم ساعت از خرید که داخل مترو کرج بودم در لپ تاپ رو باز کردم و خواستم روشن کنم دیدم که در لپ تاپ خیلی شله! و لولای سمت چپ مثل اینکه شکسته، همون موقع با ایشون تماس گرفتم و گفتم دستگاه این مشکل رو داره و من دستگاه رو فردا پس میارم و ایشون منکر ایراد شدن و بعد از گفتگو قبول کردند و گفتند فردا هزینه تعمیر رو می پرسن و از قیمت کم میکنند و روز بعد باهاشون تماس گرفتم و گفتند همه جا تعطیله و فردا میپرسم.
روز بعد زیر بار نرفتند و گوشی رو قطع کردند. من هم بهشون گفتم این پول حرامه و از این حرف ها.

من به ظاهر کوتاه اومدم ولی درسی بهشون میدم که تا عبد تو ذهنش بمونه!!!

بحث پول نیست بحث اینکه کسی یه کالایی رو به کسی فروخت و پولش رو گرفت فکر نکنه پول رو گرفته و زیر حرفش بزنه و خریدار دستش کوتاهه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا