بوقش پدر مادر داره ها اینم لینکش تو نت به راحتی پیدا میشه
12v Electric Super Horn (155mm) - Buy 12v Electric Super Horn,Car Super Horn,155mm Super Horn Product on Alibaba.com
والا میدونی که بستن این بوقه حوصله میخواد من فعلا نصبیدمشون رو ماشین فعلا بهشون برق وصل نکردم
اما تک تک که امتحان کردم صداشون خیلی راضی کننده بود نسبت به یه بوق قبلنی که داشتم اسمش candid بود این خیلی بهتره
حالا برق وصل کنم ببینم چه جوری هاست شاید منصرف شدم از فروشش
جفتش رو با هم یه تست بزن با آفتامات ببین صداش خوف یا نه - بهم پ.خ بزنی - من دنبال بوق هستم واسه لیفان520 چون خیلی بوق داغونی داره - میخواد بوق مناسبی باشه و حال بده
اقا تست زدم صدا به دلم نشسته الان سه بوقه شدم با فابریکی سری کردم صدا خیلی تیزه جلو ماشین باشین گوشا زنگ میزنه
اول ماه رمضون قراره مشهد برم فعلا فروش کنسله برگشتم اگه کسی خواست 35 میتونم بدم با پست
بوق اکبند هم میتونم براتون جور کنم همین طوری استیل ولی مارک دیگه داخلشم بر خلاف این که سینیش مشکی هست اون استیله قیمت با پست میتونم 30 براتون جور کنم هر کسی خواست بگه
این بوقا یه خوبی که دارن پشت بوقش زیاد نیست تو پیدا کردن جا برای نصب زیاد اذیت نمیکنه
پشتشونو نگاه کنید کلا هر کی خواست بگه اکبند اونی که گفتم 30 میتونم جور کنم
صداشون فرق زیادی با هم نمیکنه تیزن
کیفیت هم فرقی نداره به چندتا دونه هزار تمون دیگه فرق کیفیت نمیگن فقط قاب بیرونی اون از این یه خورده کوچیکتر به نظر میرسه از فاصله نزدیک
اره اکبند اینو فکر نکنم ولی اونو میتونم برات با پست 30 جور کنم