• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یه بوق استیل بسیار زیبا و خوش صدا و ارزان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
فروخته شد

Last edited:

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
قیمت آخرو پ خ کن

برای پراید میخوام

صداش تو چه سبکی هستش ؟

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
چه زود مشتری پیدا شد که
من الان دارم میرم تو پارکینگ ببندمش اگه میخوای دیگه نبندم
والا صداش مثل بوقای المانی هست تو مایه های 10 11 ولی نه مثل اون کر کننده نیست صداش ولی اونطوری هست
صداشو خودم انتخاب کردم
قیمت اخرشه عزیز مگه اینکه بتونم سفارشی پست کنم اگه سفارشی بتونم پست کنم 30 هم میدم ولی سفارشی نیست تو شهر ما باید برم شهر دیگه بپرسم
کسی میدونه لاهیجان پست سفارشی داره یا نه؟
منم دارم رو پراید میبندم

کسایی که تمایل دارن یه برند دیگه از همین بوق هم هست همین شکلی قیمت 32 تومن با ارسال رایگان میتونم تقدیم کنم

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
داداش قدرت بوق ها چجوریه؟ در برابر بوق فابریک پراید یا این تیبا و اینا صداش چطوره؟ قویه؟ پرتاب صداش خوبه؟
اون مدل دیگه ای که میگی چجوریاست؟ کیفیتش در برابر این مدل شما چجوریاست؟
اینا آفتامات دارن همراهشون؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
والا میدونی که بستن این بوقه حوصله میخواد من فعلا نصبیدمشون رو ماشین فعلا بهشون برق وصل نکردم
اما تک تک که امتحان کردم صداشون خیلی راضی کننده بود نسبت به یه بوق قبلنی که داشتم اسمش candid بود این خیلی بهتره
حالا برق وصل کنم ببینم چه جوری هاست شاید منصرف شدم از فروشش

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
والا میدونی که بستن این بوقه حوصله میخواد من فعلا نصبیدمشون رو ماشین فعلا بهشون برق وصل نکردم
اما تک تک که امتحان کردم صداشون خیلی راضی کننده بود نسبت به یه بوق قبلنی که داشتم اسمش candid بود این خیلی بهتره
حالا برق وصل کنم ببینم چه جوری هاست شاید منصرف شدم از فروشش

جفتش رو با هم یه تست بزن با آفتامات ببین صداش خوف یا نه - بهم پ.خ بزنی - من دنبال بوق هستم واسه لیفان520 چون خیلی بوق داغونی داره - میخواد بوق مناسبی باشه و حال بده

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
جفتش رو با هم یه تست بزن با آفتامات ببین صداش خوف یا نه - بهم پ.خ بزنی - من دنبال بوق هستم واسه لیفان520 چون خیلی بوق داغونی داره - میخواد بوق مناسبی باشه و حال بده

اقا تست زدم صدا به دلم نشسته الان سه بوقه شدم با فابریکی سری کردم صدا خیلی تیزه جلو ماشین باشین گوشا زنگ میزنه:D
اول ماه رمضون قراره مشهد برم فعلا فروش کنسله برگشتم اگه کسی خواست 35 میتونم بدم با پست
بوق اکبند هم میتونم براتون جور کنم همین طوری استیل ولی مارک دیگه داخلشم بر خلاف این که سینیش مشکی هست اون استیله قیمت با پست میتونم 30 براتون جور کنم هر کسی خواست بگه
این بوقا یه خوبی که دارن پشت بوقش زیاد نیست تو پیدا کردن جا برای نصب زیاد اذیت نمیکنه
پشتشونو نگاه کنید کلا هر کی خواست بگه اکبند اونی که گفتم 30 میتونم جور کنم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
اقا تست زدم صدا به دلم نشسته الان سه بوقه شدم با فابریکی سری کردم صدا خیلی تیزه جلو ماشین باشین گوشا زنگ میزنه:D
اول ماه رمضون قراره مشهد برم فعلا فروش کنسله برگشتم اگه کسی خواست 35 میتونم بدم با پست
بوق اکبند هم میتونم براتون جور کنم همین طوری استیل ولی مارک دیگه داخلشم بر خلاف این که سینیش مشکی هست اون استیله قیمت با پست میتونم 30 براتون جور کنم هر کسی خواست بگه
این بوقا یه خوبی که دارن پشت بوقش زیاد نیست تو پیدا کردن جا برای نصب زیاد اذیت نمیکنه
پشتشونو نگاه کنید کلا هر کی خواست بگه اکبند اونی که گفتم 30 میتونم جور کنم

اون و این دقیقا صداشون یکیه؟ کیفیتشون چی؟
من اینا رو میخوام - اینا رو میتونی آکبندشون رو جور کنی؟ آکبندش چنده؟

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
صداشون فرق زیادی با هم نمیکنه تیزن
کیفیت هم فرقی نداره به چندتا دونه هزار تمون دیگه فرق کیفیت نمیگن فقط قاب بیرونی اون از این یه خورده کوچیکتر به نظر میرسه از فاصله نزدیک
اره اکبند اینو فکر نکنم ولی اونو میتونم برات با پست 30 جور کنم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
صداشون فرق زیادی با هم نمیکنه تیزن
کیفیت هم فرقی نداره به چندتا دونه هزار تمون دیگه فرق کیفیت نمیگن فقط قاب بیرونی اون از این یه خورده کوچیکتر به نظر میرسه از فاصله نزدیک
اره اکبند اینو فکر نکنم ولی اونو میتونم برات با پست 30 جور کنم

خب وقتی قیمتشون فرق میکنه حتما کیفیت هم فرق میکنه - آخه من از اینا خوشم اومده و شمام صداش رو تایید میکنی - آکبند اینا چنده؟

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ممکنه من از یه صدا خوشم بیاد شما خوشت نیاد مثلا من فقط از صدای کواکسیالهالی mtx خوشم میاد چون نرمن
ولی این بوقا خیلی صداشون تیزنا بعد شما خوشت نیوومد نگی شما گفتی خوبه والا من بی تقصیرم صدا بوقو من که نمیسازم
قیمت اکش 22 بود

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
سلام..
من هم مدتی هست دنبال بوق خوب هستم برای پارسELX
دوست عزیز این سوکت داره که به پارسELX بخوره؟
دوست گرامی شما که دستت توکاره..
اینی که شماداریدبهتره یا بوقOsun
یا بوق segerکه ترکیه ای هست...
بوق شما ساخت کجاست؟
یک دوست داشتم چندتا بوق داشت واسه فروش..
صداشون با موبایل ظبط کرده بودگذاشت توسایت کارجالبی بود..
فکرکنم با یک باطری این کار رو کرده بود..اگه اشتباه نکنم...
اگه برات امکان داره ازهر2تاش صداظبط کن بزار..
ممنون

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سلام عزیز Osun
نمیشناسم ولی سگار ترکیه صداش خوبه ولی کیفیت بوقش پایینه نباید جاهایی بزارین که در معرض اب خورد به پلاتیناش باشه
نمیدونم والا فکر کنم واسه کشور بچه محلمون چین باشه صدای بوق سگار از این بهتره این صداش به قیمتش می ارزه فعلا رو ماشین با فابریکی ماشین سری بسته شدن فعلا هم گرفتارم نمیتونم ولی چشم اگه تونستم در اولین فرصت صداشو میزرام ولی صدایی که ضبط میشه با صدایی که مستقیم به گوش ادم میخوره زیاد فرق داره بوق من از
در ضمن باز متذکر شم اینا اکبند دیگه نیبستنا من یه هفتست رو ماشینم بستم
بوقا هم سوکت خاصی ندارن که مثل همون بوقای فابریک پژو دو تا سوکت ازشون اومده بیرون بعد توسط سوکتای فیش برق به هم وصل میشن بابت این موضوع خیالت راحت نگران این موضوع نباش هر بوقی برا خودرو بخری باتریسازت راحت میتونه برات نصب کنه مهم فقط انتخاب یه فضای مناسب برای نصب بوقه بقیش کاری نداره

Last edited:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
30 تومن با پست سفارشی

Last edited:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
آپ