• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یه فروند لپتاپ ارزان قیمت فوجیتسو! Centrino M740/512MB/40G/15inch

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خوب! یه فروند لپتاپ Fujitsu M7405 موجوده! سالم! البته باطریش مرخصه و اپتیکالشم با اینکه تست نکردم میدونم جون میکنه:دی! خودشه و و یه آداپتور! قیافشم تقریبا تروتمیزه! البته خط و خش ریز و رنگ رفتگی محدود داره ولی به نسبت عمرش تمیزه! مشخصاتشم که نوشتم! خواستید این ریزترش:
Fujitsu AMILO M-7405 Specs (15" - Pentium M 755 - Win XP Home - 1 GB RAM - 80 GB HDD) - Laptops - CNET Reviews
البته با این تفاوت که CPU اش M740 و رمش هم 512 مگ و هاردشم 40 گیگ! اینارو البته سر در تاپیک هم نوشتم:دی:D

قیمت پایه هم نداره! یه قیمیت خودتون بدید ببیینم میصرفه یا نمیصرفه!

اینم عکسها:

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
۲۰۰ راه داره؟

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
210 هستم ... حضوری ..! ( خوراک سیستم دانلوده ! )

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
۲۰۰ راه داره؟
200 تومن کمه خدایی برای این!
210 هستم ... حضوری ..! ( خوراک سیستم دانلوده ! )
ببینیم چی میشه ولی بازم کمه!
حداقلش اینه که ویندوز داره. 215
تا الان بالاترین رقم شمای! در ضمن اون یکی رو چند خریدی شما؟:
http://forum.persiantools.com/t414983.html
فقط 200. اگه موافق بودی پخ کن.
نه برادر کمه!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان لطفا توجه کنید مشابه همین تاپیک های دیگه ۳۰۰ فروش رفته! یکم انصاف بخرج بدید!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان چند نفر بالای ۲۵۰ خواستن! قیمت فروش فوری رو ۳۰۰ میزارم ولی مشتری واقعی باشه یکم بهش تخفیف هم میدم!

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
معاوضه هم دارین ؟
با هارد 1 ترا آدابتوری با 2 سال گارانتی ....

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
معاوضه هم دارین ؟
با هارد 1 ترا آدابتوری با 2 سال گارانتی ....

بعید میدونم کار به معاوضه بکشه چون 3نفر همزمان 280 نقدی خواستن! البته اولویت با برادر kautuve که صبح توافق کرده بودن و فقط منتظر قیمت دادن من بودن! ایشون نخواستن باقی دوستان و پیشنهاد رو نیگا میکنم بالاخره با یکی به توافق میرسم دیگه..

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
بعید میدونم کار به معاوضه بکشه چون 3نفر همزمان 280 نقدی خواستن! البته اولویت با برادر kautuve که صبح توافق کرده بودن و فقط منتظر قیمت دادن من بودن! ایشون نخواستن باقی دوستان و پیشنهاد رو نیگا میکنم بالاخره با یکی به توافق میرسم دیگه..

وحید جان مگه ملاک تاپیک نیست؟:happy:صفحه قبل قیمت فوری اعلام کردین و من فوری خواستم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان مگه ملاک تاپیک نیست؟:happy:صفحه قبل قیمت فوری اعلام کردین و من فوری خواستم.

اره ملاک قیمت فوریه ولی این بنده خدا صبح همین فوری خواسته بود! اون زمان قیمت نداده بودم تو تاپیک اگر دقت کنی واسه همین معطل شد بره از اون یکی تاپیک قیمت فروش مشابه اینو دربیاره! من دیشب ساعت 3تاپیک زدم ولی قیمت رو تو پست ساعت 3 بعدالظهر دادم! این بنده خدا قبلش پی ام زده بود وگرنه حق با توئه..

hamed_zz

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,283
اره ملاک قیمت فوریه ولی این بنده خدا صبح همین فوری خواسته بود! اون زمان قیمت نداده بودم تو تاپیک اگر دقت کنی واسه همین معطل شد بره از اون یکی تاپیک قیمت فروش مشابه اینو دربیاره! من دیشب ساعت 3تاپیک زدم ولی قیمت رو تو پست ساعت 3 بعدالظهر دادم! این بنده خدا قبلش پی ام زده بود وگرنه حق با توئه..

خب من هم بالای 200 بار زنگ زدم به مبایلت که قیمت رو بپرسم اما گوشی پیشت نبود تا جواب بدی.من تا یادم هست تو تمام تاپیک های فروشت ملاک فقط و فقط تاپیک بوده نه پیغام خصوصی و تماس تلفنی..اگه این یکی با تمام تاپیک های فروشت فرق میکنه بگو..

بالا