• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یه فروند لپتاپ ارزان قیمت فوجیتسو! Centrino M740/512MB/40G/15inch

s27moto

Registered User
لایک‌ها
135
یه ایول برای صاحبش
من 6 ماه لپ تاپم رو خریدم الان یه سوراخ بقل پد موسش به اندازه یه سکه 50 تومانی پیدا شده !

راستی اگر دوستان منصرف شدن من 180 خریدارم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب من هم بالای 200 بار زنگ زدم به مبایلت که قیمت رو بپرسم اما گوشی پیشت نبود تا جواب بدی.من تا یادم هست تو تمام تاپیک های فروشت ملاک فقط و فقط تاپیک بوده نه پیغام خصوصی و تماس تلفنی..اگه این یکی با تمام تاپیک های فروشت فرق میکنه بگو..

اون بنده خدا هم زنگ زده اخه و من دم تلفن نبودم! مسئله اصلا قیمت نیست! مسئله وقته! در ضمن این یکی پست اولش ننوشته بودم فقط ملاک تاپیکه! دقت کنی اکثر تاپیک های 1هفته اخیر اینو ننوشتم چون الان دیگه 90% دارن تو پی ام قیمت میدن (چون قیمت زیر پایه دادن تو فروم خلافه)

در هر حال اون بنده خدا هنوز واریز که نکرده! اگر اوکی نداد خبر میدم!

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
خواهشا قیمت ها رو نهایی کنن. یکی میاد پیشنهاد میده و میره. تو پخ هم که نباید توسط استارتر اونم این استارتر باتجربه تایید بشه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خواهشا قیمت ها رو نهایی کنن. یکی میاد پیشنهاد میده و میره. تو پخ هم که نباید توسط استارتر اونم این استارتر باتجربه تایید بشه.

برادر مزایده نبوده که! حرف شما درسته اگر مزایده بوده باشه! تاپیک استعلام بوده! گفتم هر وقت به قیمت مناسب رسید میفروشم! اون قیمت رو خود خریدار اعلام کرده و گفته بزارید فروش فوری! وگرنه همه میدونن من شدته نصف قیمت داخل تاپیک میفروشم! الانم طرف داخل تاپیک قیمت داده ولی اول تو پی ام هماهنگ کرده بوده!

masoud619

Registered User
لایک‌ها
3
سلام لپ تاپ موجود هست، چی شد پستی نزدید ! فروختید!؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بله دوستان فروخته شد به برادر کاتور عزیز.. یه دونه HP TX1000 هم موجوده که روشن نمیشه! اونم شاید بعد از این براش تاپیک زدم!

بالا