• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکجفت باند پایونیر 6975 و یکجفت باند کنوود 6930 بهمراه یک عدد آمپلی کنوود 250 وات فقط 360 تومان

bbk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کل اجناس به آقای shahabshahi فروخته شد

امکان تحویل بصورت حضوری یا با پیک در تهران وجود دارد اما برای ارسال با پیک قبل از ارسال مبلغ جنس دریافت می گردد.
جهت اعتماد سازی هم می توانم بصورت حضوری باندها را بر روی ماشین تست کنم و تحویل دهم.
پیشاپیش بخاطر کیفیت پایین تصاویر عذر خواهی می کنم:
DSC00380.jpg DSC00381.jpg DSC00370.jpg
یک جفت باند کنوود Kenwood KFC-M6930 کاملا سالم و در حال حاضر در حال استفاده می باشد.

DSC00369.jpg
DSC00370.jpg
DSC00374.jpg
یک عدد آمپلی کنوودKenwood 250W که 2 کاناله می باشد بهمراه فیوز و کابل برق که همگی سالم می باشند و در حدود 3 سال هست که از آنها استفاده نشده است.
DSC00381.jpg
DSC00387.jpg
DSC00388.jpg
یک جفت باند پایونیر Pioneer TS-6975 که باندها معیوب می باشد و در حقیقت صدا از آنها در می آید اما بخش تیوتر هر 2 باند سوخته است و نیاز به تعمیر دارند.
DSC00375.jpg
DSC00378.jpg
DSC00380.jpg

کلیه قطعات قدیمی می باشند و همانطور که می دانید از کیفیت بالاتری نسبت به قطعات جدید برخوردارند و لازم بذکر است که هیچکدام از قطعات جعبه ندارند و از روی ماشین خودم باز شده اند.
دوستان خواهشمندم پیشنهاد معاوضه ندهید چون قصد مهاجرت دارم و در حال فروش لوازم هستم. تعدادی لوازم منزل هم برای فروش هست که در تاپیک دیگری قرار می دهم.

لینک دیگر محصولات قابل فروش:
حراج تعدادی لوازم منزل بدلیل مهاجرت از قبیل سرخ کن ، غذاساز ، پلو پز ، دوربین فیلم برداری ، ویدئو...

Last edited:

waker103

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
آمپ رو جدا نميفروشي؟
اگه جوابت مثبته قيمتشو برام پخ كن.

bbk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آمپ رو جدا نميفروشي؟
اگه جوابت مثبته قيمتشو برام پخ كن.
سلام دوست عزیز ترجیح میدهم کل موارد را یکجا بفروشم اما اگر کسی پیشنهاد برای خرید یکی از باندها داد حتما آمپ رو جداگانه تقدیم می کنم.

bbk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون از پیشنهادتون البته به مبلغ 80 که نمیتونم در خدمتتون باشم اما برای قیمت بالاتر هم همونطور که در جواب دوست قبلی گفتم ترجیحم بر فروش کلی هست و در صورتی که کسی پیشنهاد مناسبی برای هر یک از باندها داشته باشه می تونم آمپ رو جدا بفروشم.

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
سلام عزیز
کجا میشه دید اجناس رو؟

mrnh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام باند6975رو من میخام اگه قابل تعمیر باشن قیمت رو پخ کنید

bbk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و عرض ادب
ممنون از پیشنهادتون اما همونطور که به دیگر دوستان گفتم منتظر فروش حداقل یکی از باندها هستم چون ترجیح می دهم همه را یکجا بفروشم و اگر کسی یکجا خرید کنه میتونم تخفیف بهتری بهش بدم. اما به هر حال قیمت پیشنهادی شما اینجا محفوظ است.

بالا