• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکدستگاه موتورولا XT720 .......

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
یکدستگاه گوشی موتورولا مدل XT720 تر و تمیز و سرحال !!! با لوازم کامل و رم 8 گیگ به بالاترین پیشنهاد بفروش می رسد .

لینک مشخصات گوشی :

Motorola MILESTONE XT720 - مشخصات گوشی موتورولا مایل استون ایکس تی 720 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

عکسهای گوشی :

Photo015.jpgPhoto006.jpgPhoto007.jpgPhoto008.jpgPhoto009.jpgPhoto010.jpgPhoto011.jpgPhoto012.jpgPhoto013.jpgPhoto014.jpg

قیمت پایه 350 هزار تومن ........
قیمت خارج از مزایده ...... 400 تومن .......

Last edited:

melaleuca_boy

Registered User
لایک‌ها
0
350 خریدارم.
فروشنده ای؟
خودم موتورولا بازم.دارم پول عشقمو میدم.

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
پایین گوشی سمت چپ و راست خوردگی داره ؟

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
350 خریدارم.
فروشنده ای؟
خودم موتورولا بازم.دارم پول عشقمو میدم.

حاجی گوشی ردیفیه .... بیا بالاتر تا معامله کنیم .....!!!!

این همون گوشی بدون کارتون نیست؟

اگه بود که می گفتم بدون کارتن !!! تازه من گالکسی اس بدون کارتن داشتم !!!!

پایین گوشی سمت چپ و راست خوردگی داره ؟

عکسها رو واضح گرفتم و گذاشتم که سوالی پیش نیاد ....... چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !!!

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112

iphone3gs

Registered User
لایک‌ها
1
یه سامسونگ استار بسیار تمیز هستش اگه میزنی باقیشو سر میدم.

mehdi2012

Registered User
لایک‌ها
0
داداش قیمت بالاس.
حتی اگه بدون ضرب خورگی بود بازم قیمت بالا بود اینکه درپوش usb کنده شده پایینشم پریدگی و رنگ رفتی داره

Highbury

Registered User
لایک‌ها
0
حالا خودت صاحب تاپیکی و بهتر میدونی اما من 350 سریع می فروختمش!
آرک اس 690 تومان شده و گوشیها روز به روز در حال ارزانتر شدن هستن.
گوشیهای مثل این رو باید عاشقاش بگیر
عنوان تاپیک رو دیدم میخواستم پیشنهاد بدم اما چون پیشنهاد بالاتر از من بود منصرف شدم.درصورتیکه ایشون منصرف شدن اعلام کنید.

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
داداش قیمت بالاس.
حتی اگه بدون ضرب خورگی بود بازم قیمت بالا بود اینکه درپوش usb کنده شده پایینشم پریدگی و رنگ رفتی داره

ممنون از اینکه حسابی زدید تو سر مال .... من آپ فرض می کنم !!! ولی جنازه این گوشی رو میرید علاءالدین به اسم در حد آک بهتون میندازن 450 ..... عشق هم می کنید !!!

حالا خودت صاحب تاپیکی و بهتر میدونی اما من 350 سریع می فروختمش!
آرک اس 690 تومان شده و گوشیها روز به روز در حال ارزانتر شدن هستن.
گوشیهای مثل این رو باید عاشقاش بگیر
عنوان تاپیک رو دیدم میخواستم پیشنهاد بدم اما چون پیشنهاد بالاتر از من بود منصرف شدم.درصورتیکه ایشون منصرف شدن اعلام کنید.

خدا کنه این طور باشه که شما می گید ..... ولی من قیمت پرتی ندادم ..... شما حساب کن گالکسی ایس رو دارن این قیمت میدن که عمرا" به پای این گوشی نمی رسه ... درست نمی گم ؟؟؟

mehdi2012

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از اینکه حسابی زدید تو سر مال .... من آپ فرض می کنم !!! ولی جنازه این گوشی رو میرید علاءالدین به اسم در حد آک بهتون میندازن 450 ..... عشق هم می کنید !!!
[/I][/B]

داداش قصد جسارت نداشتم اگه خواستی پستم رو ادیت کنم
اما اینایی که گفتم مگه حقیقت نداره ؟ درپوش usb و شکستگی پایین و رنگ پریدگیتو عکس کاملا مشخصه
الان گوشی های روز داره افت پیدا می کنه اما این 2010 ریلیز شده به هر حال اگه ناراحت شدید ادیت کنم.
در ضمن من عمرا از علاء الدین یا هرجای دیگه دست 2 نمی خرم تازه اون که این کار رو می کنه پول مالیات + خدا تومن پول مغازش + سودش هم هست که می کشه رو گوشی

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
داداش اصلا نباید گوشی رو با گوشی مقایسه کرد... ما یک زمانی hd7 16 گیگ رو دادیم 310 رفت همون موقع گلکسی پلاستیکی پفکی کارکردش 450 بود....
من واسه تعویض گفتم.. اگه داداش خواسی پ خ بده البته تا قبل از اینکه با کس دیگه به نتیجه برسیم.....

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
داداش قصد جسارت نداشتم اگه خواستی پستم رو ادیت کنم
اما اینایی که گفتم مگه حقیقت نداره ؟ درپوش usb و شکستگی پایین و رنگ پریدگیتو عکس کاملا مشخصه
الان گوشی های روز داره افت پیدا می کنه اما این 2010 ریلیز شده به هر حال اگه ناراحت شدید ادیت کنم.
در ضمن من عمرا از علاء الدین یا هرجای دیگه دست 2 نمی خرم تازه اون که این کار رو می کنه پول مالیات + خدا تومن پول مغازش + سودش هم هست که می کشه رو گوشی

نه عزیز ..... مشکلی نیست . من معمولا" عکس واضح از گوشی هام میذارم که حرف و حدیث پیش نیاد بعدش ..... منظور من هم شخص شما نبودید ... کلا" عرض کردم ....

داداش اصلا نباید گوشی رو با گوشی مقایسه کرد... ما یک زمانی hd7 16 گیگ رو دادیم 310 رفت همون موقع گلکسی پلاستیکی پفکی کارکردش 450 بود....
من واسه تعویض گفتم.. اگه داداش خواسی پ خ بده البته تا قبل از اینکه با کس دیگه به نتیجه برسیم.....

اونجوری که شما مقایسه می کنید ، مسلما" حق با شماست !! بنده دوتا گوشی که نقاط تشابه زیادی دارند و رو با هم مقایسه کردم ... شما دوتا گوشی با دوتا کلاس کاری مختلف رو ....!!! تا قیام قیامت هم به نظر من HD7 قابل مقایسه با گالکسی پلاستیکی نیست ..... چیزی نداره که بخواد با اون رقابت کنه ......
راستی جواب پیامتون رو هم دادم ..... بازهم ممنون از پیشنهادتون .

murizaki_2000

Registered User
لایک‌ها
17
خارج از فروم به قیمت پایه فروخته شد ......... والسلام .

بالا