• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکدستگاه Acer Iconia Tab W500

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان یکدستگاه از این تبلت ویندوزی در تاریخ 15 -08 -90 خریداری شده . از اول قصد خرید گالاکسی تب 3G 10.1 داشتم ولی موجود نبود . منم به دلیل کار راه انداز تر بودن ویندوز خریدمش . الان متاسفانه مشکلی دارم که باید بفروشمش . ازش استفاده خاصی نشده . کل استفاده سنگین ازش دیدن دو تا فیلم و استفاده برای نوت برداری بوده .
گارانتی سازگار هست . الان میتونید قیمت روز این دسنگاه رو در سایت ها ببینید .
ضمنا بهمراه داک هست نه تبلت خالی
قیمت فروش : پیشنهاد بدید لطفا
عکس بزودی

مشخصات و قیمت فروش روز
20111207_213546.jpg20111207_213623.jpg20111207_213719.jpg20111207_213837.jpg20111207_214102.jpg

Last edited:

loper

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز یه جند تا عکس لطف کن بذار
ببینیم این تبلت شما در چه وضعیه..

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
چشم عکس هم میذارم . ولی عرض کردم تبلت پانزدهم ماه پیش خریداری شده . تا الان هم استفاده چندانی نشده . حتی محافظ صفحه روش هم کنده نشده ( البته روی این محافظ خش افتاده که به خاطر جنس خودش هست و اصلا مقاومتی به حتی دستمال کاغذی هم نداره )

loper

Registered User
لایک‌ها
104
لطف میکنین یه قیمت بدین؟

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان چند تا عکس هم آپلود کردم . هر چند نور محیط کافی نبود و عکس ها زیاد جالب در نیومد . به هر حال بازم توضیح میدم اگر مشکلی از نظر خط و خش روی صفحه هست به خاطر جنس محافظی هست که دیفالت روشه و این خش ها روی صفحه خود دستگاه نیست . من محافظ رو فقط برای خریدار نهایی و جلوی چشم خودشون جدا میکنم که مطمئن کالا رو خرید کنن . این محافظ هم خودتون استادید وقتی خریداری میشه دوستان اکثرا میکنن ولی من چون از نگه داشتن تبلت مطمئن نبودم نکندم که البته با این جنس بدی که داره بیشتر مایه آبرو ریزی میشه از چشم خریدار . بنده هم اینجا معرف سر شناس دارم (اگه لازم شد از ایشون اسم میبرم و هم سابقه طولانی در فرومهای دیگه و تا الان چیزایی که به دیگر دوستان فروختم همه در حد آک بوده . اینم در حد هست . اگر کسی خواست فقط لطفا زود تر خبر بده . تحویل در تهران حضوری انجام میشه .

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
لطف میکنین یه قیمت بدین؟

قیمت این دستگاه الان چیزی بین 850 تا 920 هست با توجه به سرچ های من . البته تو سایت هایی که دیدم بدون گارانتی سازگار این قیمت ها رو دادن . پیشنهاد میکنم واسه تلخ نشدن کام خودتون اولین قیمت رو خود شما بدید . شک نکنید اگر در رنج مورد نظر من باشید و خریدار واقعی در جا به شما فروخته میشه .

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام صرفا جهت راهنمایی به صاحب تاپیک میگم ...
در موبایلستان یکی از کاربرها این تبلت و داک رو با یه مموری 32 گیگ و کیف 750 قیمت گذاشت و رو هوا فروش رفت ... گفتم شاید معیار خوبی باشه برای تایین قیمت ...

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
اگر این قیمت کسی خریدار باشه تقدیم میکنم . البته برای بنده کیف و مموری نداره . یه کیف خریدم که بهش میخوریه و 30 تومن قیمتش هست . برای اون عزیز نمیدونم چقدر تمیز بوده یا با چه گارانتی و چقدر کار کرده . ولی از اونجایی که مبلغ پیشنهادی شما باب طبع بنده هم هست به این قیمت حاضرم بفروشم .

رفتم تاپیک فروش ایشون رو دیدم . بدون گارانتی این قیمت دادن .

Last edited:

..::HESSSAM::..

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز.
قیمت نهاییتون رو برای بنده میفرستید؟
با گالکسی تب P1000 تعویض میکنید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا