چرا این اصله؟
پس چی باشه؟؟؟:blush:
منظورم اینه که فرق اصل ئ غیر اصل چیه؟!!؟
شارژرای دیگه این شکلی نیستن!
منظورم از اصل اینه که شزکت اپل زده
چرا بقیه شرکتا هم واسه دیوایسا
میزنن
ولی نه به این کیفیت
منظورشون اینه که از کجا اعتماد میشه کرد که اصله چون منم لنگشو دارم که اصل نیست وکسی هم متوجه نمیشه واقعا این چینیا گند زدن به بازار اصل و فیک.
اقا من 4 ماه دارم استفاده میکنم ازشدقیقا!
دستگاه خراب میشه سر یه شارژ!
دادا اين اصل نيست...
اصلش 2تيكه هستش...اگه خواستي من دارم
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
راس میگی
اپل هم تو سایتش داره محصولات تقلبــــــــــــــــی میفروشه
اااااااااااااااااااااااااااااااااااا
موندم اصلا
Apple USB Power Adapter - Apple Store (U.S.)
آره ميدونم ارزش ريال از دلار بيشتر شده !!!!!!!!!!!!!!!
29 $ هستش ، شما تقديم ميكني 19 تومان فكر كنم مركز اصلي اپل ، تو ايران باشه !!:blink:
منظورشون اینه که از کجا اعتماد میشه کرد که اصله چون منم لنگشو دارم که اصل نیست وکسی هم متوجه نمیشه واقعا این چینیا گند زدن به بازار اصل و فیک.
من از این آداپتور هار برای آیپاد دارم استفاده میکنم و برای آیپد و آیفون هم از آداپتور هایی که مستیقیم دوشاخه هستن هم این و هم اون اصلی و فرعی شون رو دارم این اصلیش 12 هست اون 17 تومن
البته الان مثل همه چی قیمت اینا هم بالا رفته
تنها تفاوت رو میتونید اینطوری تشخیص بدین که جفتشو دست بگیرین جنس اصلی سنگین تره چون مدار و آی سی های بیشتری توش داره این برای آیپاد خوبه برا آیفون از اون دوشاخه معمولی ها استفاده کنید و آیپد هم همینطور
آقا جعبه ايي چيزي نداره؟؟
نه بابا من جعبه نگه نمیدارم
ولی اقا جان به نام کاربریم یه نگاه بندازید به نظرتون بهم میاد فرق اصل یا فرعو ندونم؟؟؟
دارم مهلت تست بهتون میدم
هر چند 15 مشتری داره.
ممنون از جوابتون یعنی این چینیایی که اومدن کپ زدن عقلشون به وزن نرسیده که یکم سرب بریزن توش سنگین بشه ؟
ولی فک کنم فرقش موقعی هست که به برقه و میخوای با دیوایست کار کنی ...اونی که تقلبیه تاچش قاطی میکنه اینو خودم به چشم دیدم.