• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش یکی از با کیفیت ترین تی وی های سونی مدل 3D Sony NX720 با کارکرد بسیار پائین و استند جداگانه

R99

Registered User
لایک‌ها
505
خارج از فرم فروخته شد.
ختم تاپیک

Last edited:

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
سلام..
اره ..منم اون وقتا تعریفشو خیلی شنیده بودم..حتی مدل 710هشو داشتم...کیفیتش خیلی خیلی خوبه.. منظوری ندارم ولی قیمت واسه 40 اینچ یکم بالا نیست؟...

• Like
Reactions: R99

R99

Registered User
لایک‌ها
505
سلام..
اره ..منم اون وقتا تعریفشو خیلی شنیده بودم..حتی مدل 710هشو داشتم...کیفیتش خیلی خیلی خوبه.. منظوری ندارم ولی قیمت واسه 40 اینچ یکم بالا نیست؟...
با توجه به قیمت الان 42 یا 3 که ساده هم هستند میگن 4 یا 5 حداقل این که دیگه جواهری هستش پیش اون ها

hadi.kr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من فقط توحوهتون رو به 2 نکته جلب می کنم
اول تلوزیون 43 اینچ آخرین بازی که من دیدم بین 4-5 قیمت جدیده
بدش عمر تلوزیونه که بعد از 10 سال تلوزیون کلا شانسه چون اگه همش به برق باشه تو مدل های قدیمی ترانزیستورش از بین می رفت چون عمرش محدود بود
تو مدل های جدید هم نمی دونم آی سی داره یا هرچی اونم اگه مدام به برق باشه عمرش کم می شه
یه چیزی شبیه گرافیک پی سی که شما ممکنه ازش زیاد هم کار نکشی ولی عمرش تموم بشه یه خازنی یا مقاومتی توش بسوزه
یا باهاش رندر بگیری عمرش زود تموم می شه
یعنی اگه همش به برق هم باشه خاموش رو شن هم نشه عمرش کم می شه اگه 24 ساعت هم روشن باشه عمرش زودتر کم می شه
چون کالا دسته دومه باید حساب کرد همش به برق بوده
برای همین از نظر من این قیمت زیاده

بالا