• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یکی از قویترین بردهای سوکت 775 چیپست X48 با یه مشکل

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
فروش مادربورد حرفه ای Elitegroup X48t-a Black Edition
امکانات :

ساپورت رم DDR3 تا باس 1600 دوال چنل بدون نیاز به اوورکلاک
دارای دو اسلات PCIe-x16 جهت کراس فایر یا SLI
دارای 6 پورت ساتا 3gb/s
دارای 6 پورت USB
دارای دو خروجی LAN
دارای کارت صدای حرفه ای 8 کاناله آنبورد
دارای چیپ ست X48 از قوی ترین چیپ ستهای سوکت 775

لینک مادربورد :
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pr...goryID=1&DetailName=Feature&MenuID=16&LanID=0

توضیحات :
این مادربورد رو از یکی از دوستان تو فروم خریدم 240 تومن
مشکلی که مادربورد داره اینه که بایوسش ایراد داره
توضیح اینکه وقتی باطری مادربرد روش سواره ، تصویر بگیر نگیر داره و باید ریستارت کنی . اما وقتی باتری رو در میاری همه چی سالمه و مشکلی هم نداره . پیرو همین مشکل تغییرات انجام شده تو BIOS رو نمیشه Save کرد .
دوستان توضیح اضافه تر بخوان یا سوالی داشته باشن در خدمت هستم
بنده الان یه مادربورد دیگه گذاشتم رو سیستم . این مادربرد رو استفاده ندارم ... مناسب تعمیرکاران محترم هست

قیمت پایه : 70 تومن
قیمت فروش فوری : 85
هزینه ارسال ( 50-50)

فروش به صورت مزایده ای به بالاترین قیمت پیشنهادی تا جمعه شب ....
عکسها :

11073109326634487522.jpg

32142308695527219883.jpg

86692318055012980907.jpg

25369745314149415156.jpg

عکس با نام کاربری :

40193812316555012838.jpg

Last edited:

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
پایه هستم. در صورتی که فقط یک مشگل رو داشته باشه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
پایه هستم. در صورتی که فقط یک مشگل رو داشته باشه

پایه برا شما
مشکلش همینه
پیش تعمیرکار بردم گفتند 100 درصد تعمیر میشه
منتهی قطعه شو نداشت
قطعه اش تهران پیدا میشه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
راستی تا یادم نرفته خدمت دوستان عرض کنم پنل این برد موجود هست

hiwa_sat

Registered User
لایک‌ها
110
داداش اگه مشکلش واقعا همینیه که فرمودین، یعنی بدون باطری راحت کار میکنه... بنده 80 خریدارم.

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
داداش اگه مشکلش واقعا همینیه که فرمودین، یعنی بدون باطری راحت کار میکنه... بنده 85 خریدارم.
البته وجه را فردا انتقال میدم

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
پایه برا شما
مشکلش همینه
پیش تعمیرکار بردم گفتند 100 درصد تعمیر میشه
منتهی قطعه شو نداشت
قطعه اش تهران پیدا میشه
ببخشید دوست عزیز میشه این قطعه ای که نیاز داره بگید چیه
و داداش این تعمیرکاری که بردید گفت هزینش چقدر میشه یا قطعه نیازش چه مبلغی هست ممنون میشم اینها را بگید

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
داداش اگه مشکلش واقعا همینیه که فرمودین، یعنی بدون باطری راحت کار میکنه... بنده 80 خریدارم.
داداش اگه مشکلش واقعا همینیه که فرمودین، یعنی بدون باطری راحت کار میکنه... بنده 85 خریدارم.
البته وجه را فردا انتقال میدم
ببخشید دوست عزیز میشه این قطعه ای که نیاز داره بگید چیه
و داداش این تعمیرکاری که بردید گفت هزینش چقدر میشه یا قطعه نیازش چه مبلغی هست ممنون میشم اینها را بگید

شرح دقیق مشکل از ابتدا :

بنده مادربورد رو به صورت باندل رم و سی پی یو و مین برد از یکی از کاربرای معتبر اینجا خریدم . به دلیل نرسیدن سایر قطعات امتیازشون رو دادم. و تمام شد.( از اون باندل سی پی یو رو که 6850 بود فروختم جاش 9550 خریدم) بعد مدتی که قطعات دیگه اومد وقتی سیستم رو اسمبل کردم دیدم تصویر نداره. یعنی سیستم بوت میشد اما تصویر نداشت.
بنده فکر کردم از پاور یا گرافیکه
عوضشون کردم درست نشد
بایوسو آپدیت کردم. بهتر شد اما کامل درست نشد
سی پی یو رو هم عوض کردم بازم حل نشد مشکل
بردم تعمیرکار
اونا هم فرداش زنگ زدن گفتن درست شد ( طرف باطریشو در آورده بود به من نگفت ) منم دیدم راست میگه درست شد بردم خونه
خونه دیدم چیزی سیو نمیشه تو بایوس وقتی save to cmos and exit رو میزنم
نگا کردم دیدم باطری نیس، باطری رو گذاشتم دیدم دوباره همین داستان شد
بردم پیش یه تعمیرکار آشنا ، با دیباگر تست کرد ، گفت خطای D2 یا یه همچین چیزی میزنه. قطعات رو فرستادمش پیش یکی از کاربرای محترم و مورد اعتماد خودم ( نوید یزدانی عزیز) و مشکلو به ایشون گفتم . جالب بود ایشون تست کردن برام گفتن سالمه و اوکی هست. دیدم اینجوریه فرستادمش گارانتی قطعه رو بازم گفتن سالمه.
ایندفعه قاطی کردم کل سیستمو یه سره بردم گارانتی حضوری ،نگا کردن و خدا رو شکر !!! نگفتن سالمه ، گفتن درست میگی ایراد داره اما تعمیر میشه مادربرد فقط قطعه اش رو نداریم الآن . باید بگردی تو تهران. راجع به نوع قطعه و هزینه خداییش سوال نکردم.
جالبه تو تمام این مدت هم تاکید کاربری که ازش باندلو خریدم بر سالم بودن برد بود.
آخرش دیگه زحمت گشتن ندادم به خودم
یه برد دیگه خریدم
اینو گفتم شاید به درد تعمیرکارا بخوره
اتفاقا برای مشکلم یه تاپیکم زدم
الان با موبایلم. با لپتاپ اومدم پیدا کردم تاپیکو لینکشو میزارم نظر کاربرای دیگه رو بخونید

دوستان اگه بازم توضیح دیگه ای نیازه بگید

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
امشب پایان مزایده اس
کسی از دوستان پیشنهاد جدید نداره ؟

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
سلام دوست عزیز یه پیشنهادی برات دارم اما قول صدرصد بهت نمیدم که اکی بشه شاید هم بشه نمیدونم من خودم تا دیدم شما میگیت بدون باطری کار میکنه و با باطری نه یاده سیستمی که چندین سال قبل مشکل شما را داشت افتادم اما اون بعضی اوقات هم که باطری را هم نمیگذاشتی هم تصویر نمیداد باید چند بار باطری داخل بیرون میکردی تا تصویر بده ولی اون برای مادربرد478 پیش امده بود من هم تا دیدم شما همین مورد را دارید گفتم بخرمش که خودم همین کار رو روش انجام بدم ولی از اونجای که میبینم انقدرت تلاش کردی به خودت میگم انجام بده امکانش هست مثال اونیکه من درسته کردم درست شه بازهم میگیم شاید هم نشه برای اینکه نباید اپدیت میشود حالا امتحانتو کن مورد اون دوستم اینطوری حلال شود بدون باطری سیستم را روشن وقتی سیستم روشن میشه یعنی صحفه دکستاب امد اون موقع با احتیاد باطری را سر جای خودش قرار بده فقط سعی کن سری باطری را جا بزنی بعد کمی کار انجام بده با سیستم البته اگه مشکلی ایجاد نشود بود چناچه مشکلی دیدی ریستارت کن اگر که نه بعد چند دقه ریستارت کن فقط از روی کیس نه از داخل منو استارت انجام بده بار اول از داخل قسمت بایوس نرو بزار روشن شه اگر دیدی همه چیز عادی هست از نوع ریستارت کن این بار اگه سیستم بوق سلامت زد و تصویرم هم نشون داده یعنی 90% درسته میشه حالا برو تو بایوس و دیفالت کن و سیو کن بعد اگه بازم با بوق سلامت روشن شود وتصویر داد 100% مشکلش حل شود ببینم چه کار میکنی
فقط شما یه چیزو بهم بگو وقتی داخل بایوس سیو میکردی و وقتی از بایوس میاد بیرون فقط ریستارت میشود یا خاموش روشن میشد

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام دوست عزیز یه پیشنهادی برات دارم اما قول صدرصد بهت نمیدم که اکی بشه شاید هم بشه نمیدونم من خودم تا دیدم شما میگیت بدون باطری کار میکنه و با باطری نه یاده سیستمی که چندین سال قبل مشکل شما را داشت افتادم اما اون بعضی اوقات هم که باطری را هم نمیگذاشتی هم تصویر نمیداد باید چند بار باطری داخل بیرون میکردی تا تصویر بده ولی اون برای مادربرد478 پیش امده بود من هم تا دیدم شما همین مورد را دارید گفتم بخرمش که خودم همین کار رو روش انجام بدم ولی از اونجای که میبینم انقدرت تلاش کردی به خودت میگم انجام بده امکانش هست مثال اونیکه من درسته کردم درست شه بازهم میگیم شاید هم نشه برای اینکه نباید اپدیت میشود حالا امتحانتو کن مورد اون دوستم اینطوری حلال شود بدون باطری سیستم را روشن وقتی سیستم روشن میشه یعنی صحفه دکستاب امد اون موقع با احتیاد باطری را سر جای خودش قرار بده فقط سعی کن سری باطری را جا بزنی بعد کمی کار انجام بده با سیستم البته اگه مشکلی ایجاد نشود بود چناچه مشکلی دیدی ریستارت کن اگر که نه بعد چند دقه ریستارت کن فقط از روی کیس نه از داخل منو استارت انجام بده بار اول از داخل قسمت بایوس نرو بزار روشن شه اگر دیدی همه چیز عادی هست از نوع ریستارت کن این بار اگه سیستم بوق سلامت زد و تصویرم هم نشون داده یعنی 90% درسته میشه حالا برو تو بایوس و دیفالت کن و سیو کن بعد اگه بازم با بوق سلامت روشن شود وتصویر داد 100% مشکلش حل شود ببینم چه کار میکنی
فقط شما یه چیزو بهم بگو وقتی داخل بایوس سیو میکردی و وقتی از بایوس میاد بیرون فقط ریستارت میشود یا خاموش روشن میشد

سلام دوست من
ممنون از راهنماییت
یه مشکل اضافه شد :-D
اونم اینکه قطعه جدا ندارم اینکارا رو بکنم
ولی چیزی که هست اینه که شما میگی تو بایوس سیو کن مساله اینه که نمیشه سیو کرد. سیستم ریستارت میشه ، بعد که بالا اومد می بینی همون تنظیمات قبلیه
شما حالا که راه حلو گفتی به نظرت مشکل از کجاس که اینجوری میشه ؟

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
سلام دوست من
ممنون از راهنماییت
یه مشکل اضافه شد :-D
اونم اینکه قطعه جدا ندارم اینکارا رو بکنم
ولی چیزی که هست اینه که شما میگی تو بایوس سیو کن مساله اینه که نمیشه سیو کرد. سیستم ریستارت میشه ، بعد که بالا اومد می بینی همون تنظیمات قبلیه
شما حالا که راه حلو گفتی به نظرت مشکل از کجاس که اینجوری میشه ؟
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز مشکل شما چیزی خیلی پیچیدی نیست اگر کمی با فکر بشینی به موضوع نگاه کنی خودتون هم متوجه مشکل بردتون میشید خیلی از مشکلت حتی نمیشه متوجه شود که از کدام قسمت یا کدام مدار هست که بخوان حلش کنند خیلیهاشون هم مشکل پیدا میشه که از کدام قسمت یا کدام قطعه هست ولی رفه کردنشون غیره منکنه یا ارزش درسته کردن ندارن مشکله برد شما نه ربطی به اسلات رم داره نه ربطی به اسلات گرافیک و نه ربطی پین سی پی یو داره البته میشه گفت دلیل به وجود امدن این مشکل به یکی از ایتها ربط داشته که بیشترین شک را میشه به پایه های سیپیو داشت اما در حال حاضر بدون شک میتونم بگم که مورد ای سی هست مشکل برد شما

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز مشکل شما چیزی خیلی پیچیدی نیست اگر کمی با فکر بشینی به موضوع نگاه کنی خودتون هم متوجه مشکل بردتون میشید خیلی از مشکلت حتی نمیشه متوجه شود که از کدام قسمت یا کدام مدار هست که بخوان حلش کنند خیلیهاشون هم مشکل پیدا میشه که از کدام قسمت یا کدام قطعه هست ولی رفه کردنشون غیره منکنه یا ارزش درسته کردن ندارن مشکله برد شما نه ربطی به اسلات رم داره نه ربطی به اسلات گرافیک و نه ربطی پین سی پی یو داره البته میشه گفت دلیل به وجود امدن این مشکل به یکی از ایتها ربط داشته که بیشترین شک را میشه به پایه های سیپیو داشت اما در حال حاضر بدون شک میتونم بگم که مورد ای سی هست مشکل برد شما

مورد ای سی یعنی چی ؟ :-D

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
از تعمیرکارا کسی این برد رو نمیخواد ؟:)

mohamad_PC

Registered User
لایک‌ها
219
داداش اینکه دیگه سوال نداره ای سی که به باطری مربط میشه هست واسه همین هم طبق چیزی که بالا گفتم امکان خوب شودن با اینکار هست چونکه به ای سی شوک وارد میکنه مشکل برد شما داخل استارت اول دستگاه هست اگر توجو کرده باشی 90%از مادربرها که مشکل دارند همین نمونه هست که روشن میشه ولی تصویر نمیده حالا به نظر شما همشون یعنی موردشون با برد شما یکی هست جوب نه هست چونکه مادربردها یه رک حساسیت دارند که حالا به هر دلیلی که بخواد کوچکترین اختلال حتی اگه فقط برای 1 ثانیه هم باشه دیگه تصویر نشون نمیده حال برد شما هم همینطور هست که وقتی اون باطری را قرار میدید همون اختلال خیلی کوچیک را به وجود میاره که دیگه مادربرد قادر به نشون دادنن تصویر نیست به همین خاطره گفتم وقتی سیستم روشن شود باطری را سر جاش قرار بود چونکه این حساسیت داخل استارت اولیه کارهی داره فکر نمیکنم شما وقتی سیستم تصویر نشون داد باش بعد تصویر بره به احتمال زیاده که این نشون دهنده همون هست

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
قیمت فروش فوری قرار داده شد

به اولین پیشنهاد فروخته میشه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
به دلیل شرایط اول ارسال ، با عرض پوزش از ایشون ارسال انجام نشد
البته چون ایشون معتبر و از مدیران شهر سخت افزار هستند قصد ارسال داشتم ، اما چون کارمند هستمو تا آدرسو بهم برسونن یه خرده دیر شده بود و من رفته بودم محل کارم که از محل سکونتمون دور هست، ارسال کنسل شد
دوستان اگه پیشنهادی دارند بفرمایند
بنده هم امتیازو از سر راه نیاوردم:)
اول واریز بعد ارسال
ممنون

بالا