• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک اکانت پروباکس با ۲۰۰ زیرمجموعه فعال و درامد روزانه حداقل ۳ دلار + ۵ دلار موجودی در داخل حساب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin-dl

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام.یک اکانت پروباکس دارم که به دلیل مشکلات مالی قصد فروشش را دارم وگرنه خداییش هیچ وقت نمی فروختمش.۲۰۰ زیرمجموعه اجاره‌ایی فعال+۵دلار موجودی در حساب+تا الان ۳۰ دلار برداشت داشتم که اخرینش هم مربوط به همین چند روز پیش به مبلغ ۹ دلار بود.قیمت خودتان را در تایپک مطرح کنید.

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
دوست عزیزفعلا که سایت پروباکس توپرداختاش به مشکل خورده ودرآمدروزانه 3دلاراز200 زیرمجموعه اجاره ای توحالت استاندارد یه چیز غیرممکن هست.بهتره درآمدواقعیتون رو بگیدتادوستانی که نیازداشتندخریداری کنند

amin-dl

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیزفعلا که سایت پروباکس توپرداختاش به مشکل خورده ودرآمدروزانه 3دلاراز200 زیرمجموعه اجاره ای توحالت استاندارد یه چیز غیرممکن هست.بهتره درآمدواقعیتون رو بگیدتادوستانی که نیازداشتندخریداری کنند
نه دوست عزیز پروباکس با پرداخت انی هیچ وقت در پرداخت برای من که مشکلی نداشته.بعدشم درآمد من در روز با میانگین بالای 1.7 معمولا بالای 1.7 در روز است.بعدش هم داداش من اطلا تو تایپک درباره ۳ دلار درامد در روز صحبت نکردم ماندم شما از کجا اوردیش:)

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
دوست عزیزاحیانا این موضوع رو من نوشتم؟:)
فروش یک اکانت پروباکس با ۲۰۰ زیرمجموعه فعال و درامد روزانه حداقل ۳ دلار + ۵ دلار موجودی در داخل حساب

amin-dl

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیزاحیانا این موضوع رو من نوشتم؟:)
درسته ولی عنوان تصحیح نمی شه.لطفا تایپک را به بی راهه نبرید.باز هم ممنون از تذکرتون:)

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا