SNo
Registered User
سلام
امروز یک ایده نو به ذهنم رسید و شروع کردم به نوشتن زیر و بم اون ایده.
بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که عملی کردنش سرمایه و وقت میخواد که در حال حاضر بنده ندارم! در نتیجه تصمیم دارم به جای اینکه "نه خود خورم نه کس (kas :f34r دهم، گنده کنم به سگ دهم"، بفروشمش!
از لحاظ فنی شباهت خیلی زیادی به سایت خودمون (inpersia، اگه ندیدینش لینکش تو امضام هست) داره.
یعنی میشه محلی برای کسب درآمد مردم عادی!! نه وبمستر. نه قشر خاص. هر کسی میتونه از طریق این سیستم کسب درآمد کنه.
به همین خاطر هم خیلی سریع رشد میکنه و اگه صاحب سایت سرمایه و مدیریت داشته باشه خیلی سریع میتونه به سود دهی برسه.
این نکته رو هم بگم که بعد از بررسی متوجه شدم که مشابه این سیستم در خارج از ایران وجود داره و سیستم های موفقی هم هستن!
ولی مشابه فارسی وجود نداره! :happy:
این وبسایت به شدت پتانسیل داره که به رتبه های اول الکسا ایران برسه (در عرض چند ماه)!
ویژگی هایی که صاحب این سایت باید داشته باشه (از نظر من) :
سود دهی این پروژه هم از جذب اسپانسر و از طرف دیگه تبدیل ورودی ها به $ هستش.
اینجوری که من برآورد کردم 1000 تا ورودی (IP) با کیفیت حدود 3 تا 10 هزار تومن خرج بر میداره تو این سیستم. دیگه خودتون میتونید با توجه به تجربتون دو دو تا چهار تا کنید ببینید سود دهیش به چه صورته.
بریم سر اصل مطلب :
این ایده رو خودم براتون عملی میکنم (کلیه مراحل طراحی، کدنویسی و ...).
مبلغی که مد نظرمه 9 و نیم میلیون تومان (معادل 95 میلیون ریال) برای راه اندازی و دادن حق امتیاز ایده و سایت به صورت کامل به شما هستش.
توضیح بیشتر در رابطه با خود ایده نمیتونم اینجا بدم.
اگه کسی واقعا علاقه منده، توضیحات تکمیلی رو توی دفتر شرکت به صورت حضوری خدمتش عرض میکنم.
اگه نکته ای گنگ و مبهم مونده و نیاز به توضیح بیشتر هست تو تاپیک بنویسید. اگه امکانش بود پاسخ میدم.
از ارسال اسپم لطفا خودداری نمایید.
ادیت : یادم رفت بگم، بعد از راه اندازی طرح، اولین اسپانسرش خودم میشم!
ادیت 2: یکی از دوستان خواستن یک برآورد هزینه کنم از طرح :
(با توجه به تجربه ام مینویسم. شاید در عمل بالا پایین داشته باشه اینا)
1- سرور :
از اونجایی که فعالیت سنگینی در سایت قرار نیست اتفاق بیفته به نظرم یه vps خوب میتونه جواب بده کارشو.
3 ماه اول حدودا 90 هزار تومن، هزینه 3 ماه دوم هم با توجه به رشد سایت و آمار بازدید و ... 210 تومن. در مجموع برای 6 ماه 300 تومن.
2- تبلیغات :
حدود 3.5 میلیون هزینه 6 ماه تبلیغات تو 4-5 تا سایت تاپ.
3- پرسنل :
3 ماه اول یک نفر و 3 ماه دوم 2 نفر کفایت میکنن (بستگی به میزان و سرعت رشد سایت داره). پرسنل نیاز نیست متخصص باشن، در نتیجه حقوق بالایی نیاز نیست!
4- دفتر کار :
این مورد هم لازمه، ولی هزینه و ... بستگی به خود شخص داره که کجاست و چه جوری میخواد کار کنه.
از لحاظ بازدهی هم به نظر من ماکسیمم بعد از 6 ماه از راه اندازی سایت، به سوددهی میرسه!
امروز یک ایده نو به ذهنم رسید و شروع کردم به نوشتن زیر و بم اون ایده.
بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که عملی کردنش سرمایه و وقت میخواد که در حال حاضر بنده ندارم! در نتیجه تصمیم دارم به جای اینکه "نه خود خورم نه کس (kas :f34r دهم، گنده کنم به سگ دهم"، بفروشمش!
از لحاظ فنی شباهت خیلی زیادی به سایت خودمون (inpersia، اگه ندیدینش لینکش تو امضام هست) داره.
یعنی میشه محلی برای کسب درآمد مردم عادی!! نه وبمستر. نه قشر خاص. هر کسی میتونه از طریق این سیستم کسب درآمد کنه.
به همین خاطر هم خیلی سریع رشد میکنه و اگه صاحب سایت سرمایه و مدیریت داشته باشه خیلی سریع میتونه به سود دهی برسه.
این نکته رو هم بگم که بعد از بررسی متوجه شدم که مشابه این سیستم در خارج از ایران وجود داره و سیستم های موفقی هم هستن!
ولی مشابه فارسی وجود نداره! :happy:
این وبسایت به شدت پتانسیل داره که به رتبه های اول الکسا ایران برسه (در عرض چند ماه)!
ویژگی هایی که صاحب این سایت باید داشته باشه (از نظر من) :
- داشتن یک فروشگاه قوی، چون ورودی بالایی از گوگل خواهد داشت این سیستم و باید بتونه این ورودی ها رو به فروش تبدیل کنه تا بتونه سهم کاربرانش رو هم پرداخت کنه.
- توانایی جذب تبلیغ دهنده. یکی از بخش های مهمی که با استفاده از این سیستم میشه ازش درآمد داشت نیاز به جذب تبلیغ دهنده داره. بازدهی ای که چنین سیستمی داره، به دلیل نوع فعالیتش، به راحتی میتونه تبلیغ دهنده رو جذب کنه. ولی خب ... برای جذب تبلیغ دهنده و سرمایه گذار چیزای دیگه ای هم لازمه، که لازم نیست من توضیح بدم. دوستانی که تجربه دارن خودشون میدونن. (از لحاظ بازدهی برای تبلیغ دهندگان، بازدهیش خیلی بیشتر از اینپرشیاست!!)
- داشتن سرمایه کافی برای تبلیغ در اینترنت و جذب کاربر (که البته این سیستم هم مثل اینپرشیا میتونه رشد خیلی سریعی داشته باشه. با استفاده از سیستم رفرال)
- داشتن یک تیم (حداقل 2-3 نفر)، جهت انجام امور سایت (سایت خودجوش نیست و برای بالا نگه داشتن کیفیت کار نیاز هست که مدیریت داشته باشه)
سود دهی این پروژه هم از جذب اسپانسر و از طرف دیگه تبدیل ورودی ها به $ هستش.
اینجوری که من برآورد کردم 1000 تا ورودی (IP) با کیفیت حدود 3 تا 10 هزار تومن خرج بر میداره تو این سیستم. دیگه خودتون میتونید با توجه به تجربتون دو دو تا چهار تا کنید ببینید سود دهیش به چه صورته.
بریم سر اصل مطلب :
این ایده رو خودم براتون عملی میکنم (کلیه مراحل طراحی، کدنویسی و ...).
مبلغی که مد نظرمه 9 و نیم میلیون تومان (معادل 95 میلیون ریال) برای راه اندازی و دادن حق امتیاز ایده و سایت به صورت کامل به شما هستش.
توضیح بیشتر در رابطه با خود ایده نمیتونم اینجا بدم.
اگه کسی واقعا علاقه منده، توضیحات تکمیلی رو توی دفتر شرکت به صورت حضوری خدمتش عرض میکنم.
اگه نکته ای گنگ و مبهم مونده و نیاز به توضیح بیشتر هست تو تاپیک بنویسید. اگه امکانش بود پاسخ میدم.
از ارسال اسپم لطفا خودداری نمایید.
ادیت : یادم رفت بگم، بعد از راه اندازی طرح، اولین اسپانسرش خودم میشم!
ادیت 2: یکی از دوستان خواستن یک برآورد هزینه کنم از طرح :
(با توجه به تجربه ام مینویسم. شاید در عمل بالا پایین داشته باشه اینا)
1- سرور :
از اونجایی که فعالیت سنگینی در سایت قرار نیست اتفاق بیفته به نظرم یه vps خوب میتونه جواب بده کارشو.
3 ماه اول حدودا 90 هزار تومن، هزینه 3 ماه دوم هم با توجه به رشد سایت و آمار بازدید و ... 210 تومن. در مجموع برای 6 ماه 300 تومن.
2- تبلیغات :
حدود 3.5 میلیون هزینه 6 ماه تبلیغات تو 4-5 تا سایت تاپ.
3- پرسنل :
3 ماه اول یک نفر و 3 ماه دوم 2 نفر کفایت میکنن (بستگی به میزان و سرعت رشد سایت داره). پرسنل نیاز نیست متخصص باشن، در نتیجه حقوق بالایی نیاز نیست!
4- دفتر کار :
این مورد هم لازمه، ولی هزینه و ... بستگی به خود شخص داره که کجاست و چه جوری میخواد کار کنه.
از لحاظ بازدهی هم به نظر من ماکسیمم بعد از 6 ماه از راه اندازی سایت، به سوددهی میرسه!
Last edited: