• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک ایده نو در زمینه تجارت الکترونیک با سود دهی بالا

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام

امروز یک ایده نو به ذهنم رسید و شروع کردم به نوشتن زیر و بم اون ایده.
بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که عملی کردنش سرمایه و وقت میخواد که در حال حاضر بنده ندارم! در نتیجه تصمیم دارم به جای اینکه "نه خود خورم نه کس (kas :f34r:) دهم، گنده کنم به سگ دهم"، بفروشمش!

از لحاظ فنی شباهت خیلی زیادی به سایت خودمون (inpersia، اگه ندیدینش لینکش تو امضام هست) داره.
یعنی میشه محلی برای کسب درآمد مردم عادی!! نه وبمستر. نه قشر خاص. هر کسی میتونه از طریق این سیستم کسب درآمد کنه.
به همین خاطر هم خیلی سریع رشد میکنه و اگه صاحب سایت سرمایه و مدیریت داشته باشه خیلی سریع میتونه به سود دهی برسه.

این نکته رو هم بگم که بعد از بررسی متوجه شدم که مشابه این سیستم در خارج از ایران وجود داره و سیستم های موفقی هم هستن!
ولی مشابه فارسی وجود نداره! :happy:
این وبسایت به شدت پتانسیل داره که به رتبه های اول الکسا ایران برسه (در عرض چند ماه)!

ویژگی هایی که صاحب این سایت باید داشته باشه (از نظر من) :
  • داشتن یک فروشگاه قوی، چون ورودی بالایی از گوگل خواهد داشت این سیستم و باید بتونه این ورودی ها رو به فروش تبدیل کنه تا بتونه سهم کاربرانش رو هم پرداخت کنه.
  • توانایی جذب تبلیغ دهنده. یکی از بخش های مهمی که با استفاده از این سیستم میشه ازش درآمد داشت نیاز به جذب تبلیغ دهنده داره. بازدهی ای که چنین سیستمی داره، به دلیل نوع فعالیتش، به راحتی میتونه تبلیغ دهنده رو جذب کنه. ولی خب ... برای جذب تبلیغ دهنده و سرمایه گذار چیزای دیگه ای هم لازمه، که لازم نیست من توضیح بدم. دوستانی که تجربه دارن خودشون میدونن. (از لحاظ بازدهی برای تبلیغ دهندگان، بازدهیش خیلی بیشتر از اینپرشیاست!!)
  • داشتن سرمایه کافی برای تبلیغ در اینترنت و جذب کاربر (که البته این سیستم هم مثل اینپرشیا میتونه رشد خیلی سریعی داشته باشه. با استفاده از سیستم رفرال)
  • داشتن یک تیم (حداقل 2-3 نفر)، جهت انجام امور سایت (سایت خودجوش نیست و برای بالا نگه داشتن کیفیت کار نیاز هست که مدیریت داشته باشه)
اینا چزایی بود که من تو برآوردی که کردم نیاز هست برای این پروژه.

سود دهی این پروژه هم از جذب اسپانسر و از طرف دیگه تبدیل ورودی ها به $ هستش.
اینجوری که من برآورد کردم 1000 تا ورودی (IP) با کیفیت حدود 3 تا 10 هزار تومن خرج بر میداره تو این سیستم. دیگه خودتون میتونید با توجه به تجربتون دو دو تا چهار تا کنید ببینید سود دهیش به چه صورته.

بریم سر اصل مطلب :
این ایده رو خودم براتون عملی میکنم (کلیه مراحل طراحی، کدنویسی و ...).
مبلغی که مد نظرمه 9 و نیم میلیون تومان (معادل 95 میلیون ریال) برای راه اندازی و دادن حق امتیاز ایده و سایت به صورت کامل به شما هستش.

توضیح بیشتر در رابطه با خود ایده نمیتونم اینجا بدم.
اگه کسی واقعا علاقه منده، توضیحات تکمیلی رو توی دفتر شرکت به صورت حضوری خدمتش عرض میکنم.

اگه نکته ای گنگ و مبهم مونده و نیاز به توضیح بیشتر هست تو تاپیک بنویسید. اگه امکانش بود پاسخ میدم.

از ارسال اسپم لطفا خودداری نمایید.

ادیت : یادم رفت بگم، بعد از راه اندازی طرح، اولین اسپانسرش خودم میشم!

ادیت 2: یکی از دوستان خواستن یک برآورد هزینه کنم از طرح :
(با توجه به تجربه ام مینویسم. شاید در عمل بالا پایین داشته باشه اینا)
1- سرور :
از اونجایی که فعالیت سنگینی در سایت قرار نیست اتفاق بیفته به نظرم یه vps خوب میتونه جواب بده کارشو.
3 ماه اول حدودا 90 هزار تومن، هزینه 3 ماه دوم هم با توجه به رشد سایت و آمار بازدید و ... 210 تومن. در مجموع برای 6 ماه 300 تومن.
2- تبلیغات :
حدود 3.5 میلیون هزینه 6 ماه تبلیغات تو 4-5 تا سایت تاپ.
3- پرسنل :
3 ماه اول یک نفر و 3 ماه دوم 2 نفر کفایت میکنن (بستگی به میزان و سرعت رشد سایت داره). پرسنل نیاز نیست متخصص باشن، در نتیجه حقوق بالایی نیاز نیست!
4- دفتر کار :
این مورد هم لازمه، ولی هزینه و ... بستگی به خود شخص داره که کجاست و چه جوری میخواد کار کنه.

از لحاظ بازدهی هم به نظر من ماکسیمم بعد از 6 ماه از راه اندازی سایت، به سوددهی میرسه!

Last edited:

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام

امروز یک ایده نو به ذهنم رسید و شروع کردم به نوشتن زیر و بم اون ایده.
بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم که عملی کردنش سرمایه و وقت میخواد که در حال حاضر بنده ندارم! در نتیجه تصمیم دارم به جای اینکه "نه خود خورم نه کس (kas
ph34r-smiley.gif
) دهم، گنده کنم به سگ دهم"، بفروشمش!

از لحاظ فنی شباهت خیلی زیادی به سایت خودمون (inpersia، اگه ندیدینش لینکش تو امضام هست) داره.
یعنی میشه محلی برای کسب درآمد مردم عادی!! نه وبمستر. نه قشر خاص. هر کسی میتونه از طریق این سیستم کسب درآمد کنه.
به همین خاطر هم خیلی سریع رشد میکنه و اگه صاحب سایت سرمایه و مدیریت داشته باشه خیلی سریع میتونه به سود دهی برسه.

این نکته رو هم بگم که بعد از بررسی متوجه شدم که مشابه این سیستم در خارج از ایران وجود داره و سیستم های موفقی هم هستن!
ولی مشابه فارسی وجود نداره!
happysmiley.gif

این وبسایت به شدت پتانسیل داره که به رتبه های اول الکسا ایران برسه (در عرض چند ماه)!

ویژگی هایی که صاحب این سایت باید داشته باشه (از نظر من) :
  • داشتن یک فروشگاه قوی، چون ورودی بالایی از گوگل خواهد داشت این سیستم و باید بتونه این ورودی ها رو به فروش تبدیل کنه تا بتونه سهم کاربرانش رو هم پرداخت کنه.
  • توانایی جذب تبلیغ دهنده. یکی از بخش های مهمی که با استفاده از این سیستم میشه ازش درآمد داشت نیاز به جذب تبلیغ دهنده داره. بازدهی ای که چنین سیستمی داره، به دلیل نوع فعالیتش، به راحتی میتونه تبلیغ دهنده رو جذب کنه. ولی خب ... برای جذب تبلیغ دهنده و سرمایه گذار چیزای دیگه ای هم لازمه، که لازم نیست من توضیح بدم. دوستانی که تجربه دارن خودشون میدونن. (از لحاظ بازدهی برای تبلیغ دهندگان، بازدهیش خیلی بیشتر از اینپرشیاست!!)
  • داشتن سرمایه کافی برای تبلیغ در اینترنت و جذب کاربر (که البته این سیستم هم مثل اینپرشیا میتونه رشد خیلی سریعی داشته باشه. با استفاده از سیستم رفرال)
  • داشتن یک تیم (حداقل 2-3 نفر)، جهت انجام امور سایت (سایت خودجوش نیست و برای بالا نگه داشتن کیفیت کار نیاز هست که مدیریت داشته باشه)
اینا چزایی بود که من تو برآوردی که کردم نیاز هست برای این پروژه.

اینجوری که من برآورد کردم 1000 تا ورودی (IP) با کیفیت حدود 3 تا 10 هزار تومن خرج بر میداره تو این سیستم. دیگه خودتون میتونید با توجه به تجربتون دو دو تا چهار تا کنید ببینید سود دهیش به چه صورته.

بریم سر اصل مطلب :
این ایده رو خودم براتون عملی میکنم (کلیه مراحل طراحی، کدنویسی و ...).
مبلغی که مد نظرمه 9 و نیم میلیون تومان (معادل 95 میلیون ریال) برای راه اندازی و دادن حق امتیاز ایده و سایت به صورت کامل به شما هستش.

توضیح بیشتر در رابطه با خود ایده نمیتونم اینجا بدم.
اگه کسی واقعا علاقه منده، توضیحات تکمیلی رو توی دفتر شرکت به صورت حضوری خدمتش عرض میکنم.

اگه نکته ای گنگ و مبهم مونده و نیاز به توضیح بیشتر هست تو تاپیک بنویسید. اگه امکانش بود پاسخ میدم.

از ارسال اسپم لطفا خودداری نمایید.

ادیت : یادم رفت بگم، بعد از راه اندازی طرح، اولین اسپانسرش خودم میشم!

فکرکنم من میدونم ایده شما چیست. نمونه خارجی ایش چندین سایت موجود هستن . فقط مشکل این ایده این هست که به خودی خود درآمد زا نیست و نیاز مند جذب تبلیغات هست .

البته شما قبلا با سایت تون نشون دادید که خلاق هستید اما توصیه من به شما این هست که اگر شما بر این باور هستید ... این وبسایت به شدت پتانسیل داره که به رتبه های اول الکسا ایران برسه (در عرض چند ماه)!

به سمت اش حرکت کنید و به جای فروش ایده سایت فعلی تون رو بفروشید و بر روی ایده سرمایه گذاری کنید

منظورتون این هست برای تبلیغ کننده اینقدر خرج برمیداره یا صاحب سایت ؟

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
آقا تو این وضع خراب که حتی به دامین tk هم رحم نمیکنند شما داری ایده میفروشی.
پیش به سوی اینترنت میلی >>>>>:hmm:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
فکرکنم من میدونم ایده شما چیست. نمونه خارجی ایش چندین سایت موجود هستن . فقط مشکل این ایده این هست که به خودی خود درآمد زا نیست و نیاز مند جذب تبلیغات هست .

البته شما قبلا با سایت تون نشون دادید که خلاق هستید اما توصیه من به شما این هست که اگر شما بر این باور هستید ... این وبسایت به شدت پتانسیل داره که به رتبه های اول الکسا ایران برسه (در عرض چند ماه)!

به سمت اش حرکت کنید و به جای فروش ایده سایت فعلی تون رو بفروشید و بر روی ایده سرمایه گذاری کنید

منظورتون این هست برای تبلیغ کننده اینقدر خرج برمیداره یا صاحب سایت ؟
من نمیدونم چی فکر میکنید در این رابطه.
ولی من نمونه های خارجی رو که نگاه کردم، اکثرا چندتا اسپانسر ثابت دارن و یه مقدار هم سیستم کاریشون متفاوته با این.
در رابطه با فروش سایت اینپرشیا، به نظر من فکر خوبی نیست. چون هر اتفاقی که بیفته در آخر اسم شرکت ما بد میشه! ترجیح میدم به جای شروع یه پروژه جدید، روی همون اینپرشیا و موضوعات دیگه ای که داریم کار میکنیم کار کنیم. چون خود اون سایت هم اگه بهش برسیم، پتانسیل بالایی داره.
-
منظورم اینه که برای خود صاحب سایت اون مقدار خرج بر میداره. پولیه که باید به یوزرهاش بده.

دوستان اگه واقعا لطف کنن اسپم ندن ممنون میشم.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
پست اول ادیت شد.
طرح جالبی باید باشه
وای مهدی جان قبول کن نمیشه اینجوری قبول کرد
بعد شاید کسی نخواست تبلیغات رو انجام بده و خودش سایت هایی داشت
یا نوشتنش رو خواست شرکت خودش انجام بده
پس میمونه طرح که نباید هزینه بالایی داشته باشه
که اونم تا ادم ندونه چیشه هیچ کاریش نمیشه کرد
چون شاید یکی بخواد یکی نخواد
یکی اومد پولو داد شما هم گفتی بر فرض تخصص ها و زمینه های کاری اون فرد از طرح خوشش نیومد چی میشه پس پولم داده
شما باید یک مقداری از طرح رو به افراد معتبر بگید که سواستفاده نمیکنن اگه اوکی بود که مبالغ رو با شما حساب کنن (افراد حرفه که طرح رو ندزدن )
راه حل دیگه نداره اصلا

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
طرح جالبی باید باشه
وای مهدی جان قبول کن نمیشه اینجوری قبول کرد
بعد شاید کسی نخواست تبلیغات رو انجام بده و خودش سایت هایی داشت
یا نوشتنش رو خواست شرکت خودش انجام بده
پس میمونه طرح که نباید هزینه بالایی داشته باشه
که اونم تا ادم ندونه چیشه هیچ کاریش نمیشه کرد
چون شاید یکی بخواد یکی نخواد
یکی اومد پولو داد شما هم گفتی بر فرض تخصص ها و زمینه های کاری اون فرد از طرح خوشش نیومد چی میشه پس پولم داده
شما باید یک مقداری از طرح رو به افراد معتبر بگید که سواستفاده نمیکنن اگه اوکی بود که مبالغ رو با شما حساب کنن (افراد حرفه که طرح رو ندزدن )
راه حل دیگه نداره اصلا
من نگفتم اول پول میگیرم بعد طرحو توضیح میدم.
وقتی از یه نفر مطمئن شدم، دعوت میکنم ازشون تشریف بیارن دفتر شرکت، اونجا براشون بحث رو یک مقدار بازتر میکنم و کلیت کار رو براشون توضیح میدم.
بعد میتونه فرد تصمیم بگیره که میخواد این ایده رو یا نه!

خود شما میتونید در کنار paypersell از این سیستم استفاده کنید و فروشتون رو ببرید بالا! میتونید در کنارش اسپانسر هم بگیرید، چون هیچ مشکلی برای حالت اول ایجاد نمیکنه و فقط درآمدتون افزایش پیدا میکنه!

در رابطه با اینکه طراحی و برنامه نویسی پروژه رو شرکت دیگه ای انجام بده، زیاد راغب نیستم!
ترجیح میدم چنین سایتی تو نمونه کارهای شرکت خودمون باشه.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
من نگفتم اول پول میگیرم بعد طرحو توضیح میدم.
وقتی از یه نفر مطمئن شدم، دعوت میکنم ازشون تشریف بیارن دفتر شرکت، اونجا براشون بحث رو یک مقدار بازتر میکنم و کلیت کار رو براشون توضیح میدم.
بعد میتونه فرد تصمیم بگیره که میخواد این ایده رو یا نه!

خود شما میتونید در کنار paypersell از این سیستم استفاده کنید و فروشتون رو ببرید بالا! میتونید در کنارش اسپانسر هم بگیرید، چون هیچ مشکلی برای حالت اول ایجاد نمیکنه و فقط درآمدتون افزایش پیدا میکنه!

در رابطه با اینکه طراحی و برنامه نویسی پروژه رو شرکت دیگه ای انجام بده، زیاد راغب نیستم!
ترجیح میدم چنین سایتی تو نمونه کارهای شرکت خودمون باشه.
درست ولی اون مبلغ 9.5 ملیون زیاد هست
و کمتر کسی اینجوری سرمایه کذاری میکنه
مثلا من اگه 9.5 ملیون سرمایه ازاد داشتم ایده های زیادی دارم برای اجرا
برای همین میگم این روش نمیشه کار کرد
بعد مثلا من شیرازم باید بیام تهران
در مورد برنامه نویسی توسط شما هم بهتر نیست خریدار تصمیم بگیره
شما طرح رو میگید به ما از روه اعتماد طرفین
من به شما جواب میدم که خوب هیت یا نه طبق بازار یابی خودم
اگه شرکت ما مایل بود سر باقی مسائل با هم بحث میکنیم
انتخاب برنامه نویس هم به عهده خودمون هست
ما یک بار کارمون رو دادیم یک شرکت دیگه انجام داد الان مثل چی توش گیر کردیم

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
درست ولی اون مبلغ 9.5 ملیون زیاد هست
و کمتر کسی اینجوری سرمایه کذاری میکنه
مثلا من اگه 9.5 ملیون سرمایه ازاد داشتم ایده های زیادی دارم برای اجرا
برای همین میگم این روش نمیشه کار کرد
بعد مثلا من شیرازم باید بیام تهران
در مورد برنامه نویسی توسط شما هم بهتر نیست خریدار تصمیم بگیره
شما طرح رو میگید به ما از روه اعتماد طرفین
من به شما جواب میدم که خوب هیت یا نه طبق بازار یابی خودم
اگه شرکت ما مایل بود سر باقی مسائل با هم بحث میکنیم
انتخاب برنامه نویس هم به عهده خودمون هست
ما یک بار کارمون رو دادیم یک شرکت دیگه انجام داد الان مثل چی توش گیر کردیم
9.5 برای شما زیاده! برای کسی که سرمایه گذاره چیزی نیست!
شرایطی که مد نظرمه اینهایی هست که گفتم.
اگه هم کسی نخره! خودمون میاریم بالا سایت رو. بعد یکی دو ماه بالاتر از این قیمت میفروشیمش! چون کار نو و جالبیه و حیفه که رو زمین بمونه!
در رابطه با شیراز بودن و تهران اومدن، من خودم زیاد پیش میاد برای مسائل کاری زیاد اینور و اونور برم.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقا به نظرم طرحت اگه واقعا آسه خودتون بیارید بالا بیشتر به نفعتونه تا با بقیه چونه بزنید
من اگه بودم توانایی بالا آوردنش رو داشتم خودم بالا میاوردم به کسیم نمیفروختم

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
آقا به نظرم طرحت اگه واقعا آسه خودتون بیارید بالا بیشتر به نفعتونه تا با بقیه چونه بزنید
من اگه بودم توانایی بالا آوردنش رو داشتم خودم بالا میاوردم به کسیم نمیفروختم
پست 1، پاراگراف دوم
بعد از کلی فکر به این نتیجه رسیدم ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
من گرفتم طرحت چیه ... :)
نمونه خارجی اش رو زیاد دیدم ...
تو ایران هم نفر اولی که بزنه (اگه قوی کار کنه) خیلی ازش استقبال میشه و به قول معرف بار خودش رو می بنده !
ولی من شدیداً توصیه می کنم قبل از این که پروژه قبلیتون ردیف بشه نامی از شرکت خودتون توی این پروژه نبرید ! چون همون عده زیادی که استقبال کردند از inpersia عاشق چشم و ابروی من جذب کننده یا شما که نبودند ! برای کسب درآمد اومده بودند و واقعاً خیلی هاشون فکر می کردند از همون ماه اول اون مثال درآمدی که توی اینپرشیا زده بودی براشون عملی میشه !!! و یا اگر به اون درآمد نرسند حداقل پول قبض موبایلشون در میاد !

اگر چند تا اتفاق مشابه دیگه هم بیفته (منظورم استقبال زیاد از یک طرف و از طرفی عدم دریافت نتیجه (درآمد) مناسب از سوی کاربران هست) کلاً کاربران ایرانی اعتمادشون رو نسبت به همه چیز از دست میدن. (همین الانش هم کم اینطوری نشدند !)

به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم. ;)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام
من گرفتم طرحت چیه ... :)
نمونه خارجی اش رو زیاد دیدم ...
تو ایران هم نفر اولی که بزنه (اگه قوی کار کنه) خیلی ازش استقبال میشه و به قول معرف بار خودش رو می بنده !
ولی من شدیداً توصیه می کنم قبل از این که پروژه قبلیتون ردیف بشه نامی از شرکت خودتون توی این پروژه نبرید ! چون همون عده زیادی که استقبال کردند از inpersia عاشق چشم و ابروی من جذب کننده یا شما که نبودند ! برای کسب درآمد اومده بودند و واقعاً خیلی هاشون فکر می کردند از همون ماه اول اون مثال درآمدی که توی اینپرشیا زده بودی براشون عملی میشه !!! و یا اگر به اون درآمد نرسند حداقل پول قبض موبایلشون در میاد !

اگر چند تا اتفاق مشابه دیگه هم بیفته (منظورم استقبال زیاد از یک طرف و از طرفی عدم دریافت نتیجه (درآمد) مناسب از سوی کاربران هست) کلاً کاربران ایرانی اعتمادشون رو نسبت به همه چیز از دست میدن. (همین الانش هم کم اینطوری نشدند !)

به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم. ;)
ببخشید
این چه ایده که برای فروش هست همه هم میدونن چی هست :دی

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
ببخشید
برای خود من هم سوال بود که واقعا ایشون و جناب ppro فهمیدن با اون توضیحات من!؟!؟ :دی
البته احتمال اینکه سوء تفاوت شده باشه زیاده :دی

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
ببخشید
سلام

مهم پیاده کردنش هست که گاو نر می خواهد و مرد کهن (اینسا :D )

برای خود من هم سوال بود که واقعا ایشون و جناب ppro فهمیدن با اون توضیحات من!؟!؟ :دی
سلام

آخه مهدی جان یه طوری توضیح دادی که هر کس نمونه خارجیش رو دیده باشه فوری یاد اون میفته :D
من 93% میگم حدسم درسته و 7% باقی مونده هم واسه این که انسان جایزالخطاست دیگه ;)

ببخشید اسپم شد ...

پی نوشت :
دوستان عزیز لطفاً پی ام نزنید که طرح رو از من بپرسید ! از دیشب دو سه نفر این کار رو کردند !
در پاسخ باید بگم که این طرح رو آقا مهدی میخوان بفروشند نه من ! من هیچ اطلاعاتی در موردش به کسی نمی دم.
موفق باشین

بازم ببخشید که اسپم شد !

Last edited:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

من الان خودم درگیر پروژه ای بهتر هستم و اما ایشون اگر میتونند که بستر رو ایجاد کنند .. چه عالی ... فقط در نظر بگیریدکه پیاده سازی بستر از نظر من 25% هست 75% بقیه مارکتینگ خواهد بود ... موفق باشید ...

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
شما خودتون نمونه ایرانیشو راه اندازی بکنید بعد آدرسشو بذارید اینجا اون وقت میشینیم روش بحث میکنیم تازه اینجوری اگر هم خواستید بفروشید بهتر بفروش میره چون دیگه تبدیل به سایت شده.

بالا