• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک ایده ی تجاری تحت وب به ارزش 14.000.000 تومان + 50 تومان شارژ ماهانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojtaba_6485

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
تیم ما برای یکی از مشتریان اسکریپتی رو نوشت که 6 ماه زمان برد و تقریبا یکسال صرف تحلیل سایت شد،برای مشتریه ما مشکلی پیش اومد که نمی تونه راه اندازی کنه سایت رو و میخواد هزینه ای که پرداخت کرده بهش برگرده ، از طرفی عودت وجه بعد از تحویل سیستم در تیم ما به این صورت هست که نقص در اسکریپت پیش بیاد می تونه تقاضای برگشت وجه بده مشتری چون نقصی نداره نمی تونه از عودت استفاده کنه
از چند زبان برنامه نویسی در سیستم استفاده شده است و از پایه نوشته شده هست
امنیت سیستم کاملا تضمین شده هست ، نیاز به یک سرور مطمئن دارید یا یک وی پی اس از شرکت معتبر
سئوی سیستم به صورت کامل کار شده و طبق استانداردهای جهانی در زمینه آپتیمایز صفحات روی سیستم کار شده
هزینه کدنویسی - طراحی - تحلیل سیستم که به تیم ما پرداختند 14.000.000 تومان بوده است
مبلغ ماهانه پشتیبانی طبق برآوردی که دادیم به مشتری هر 30 روز 50.000 تومان بوده که به دلیل عدم راه اندازی سایت منتفی شد
پشتیبانی سیستم اجباری توسط تیم ما انجام میشه
اگر توسعه ای نیاز شد برآورد می کنیم پس از پرداخت هزینه توسعه میدیم و نصب می کنیم
من به دو سه نفر از بچه های فوروم که دنبال سیستم یا سایت بودم پیشنهاد کردم مشکلشون این بوده که چون ایده هست ترس داشتن نگیره
از نظر گرفتن کار تحلیل انجام شده و مشخص شده چه مقدار بایستی ماهیانه صرف تبلیغات بشه و چطوری کسب درامد کنه
سیستم به درد اشخاصی میخوره که پول دارن میخوان بزارن تو یه کار بزرگ که سود و درامد ثابت ماهیانه داشته باشه براشون
ممکنه این سئوالم تو ذهن پیش بیاد سیستم خوبه چرا خودمون ازش استفاده نمی کنیم دلیلش اینه تیم ما فقط کار میگیره و انجام میده و روی سایت های خدماتی کار نمی کنه ممکنه روی بعضی از سایت ها بعد از طراحیش همکاری کنیم تو توسعه اما اینکه خودمون زیرمجموعه داشتیم وقتشو نداریم ، چون باید کسی باشه روی سیستم که منیج کنه یعنی وقت بزاره روی سیستم ، عین اینکه بخوایید یک بنگاه کاری راه اندازی کنین که باید روش سرمایه گذاری و وقت بزارید ، ابزار در اختیار شماست فقط باید منیجش کنین و هزینه کنین
روی یکی از سرورهای لابرتواری ما هنوز نصب هست اما دموی آنلاین داده نمیشه هر کی خواسه هزینه رو پرداخت می کنه پس از مکاتبه و روی سرور کانفیگ میشه
به دلیل ایده بودن طرح لطفا دوستانی که واقعا توانایی پرداخت مبلغ دارند به صورت خصوصی یا به آدرس ایمیل قسمت طراحی ما به آدرس web2.png ارسال کنند و لطفا اسپم ارسال نکنید
ممنون

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خوب عزیز شما که دمو نمیدی،
هیچ توضیحی هم نمیدی،
لااقل بگو در چه زمینه ای هست؟
درآمد ماهیانه تضمین شده از طرف شما چقدره؟ (حداقل رو بگین)
تا چه حد نیاز به تبلیغ داره؟ (ماهیانه 1-2 تومن براش کافیه؟)
نوعی شبکه تبلیغات هست؟ اگر هست لطفا یه توضیح کوچیکی دربارش یا همینجا بدین یا توی پ.خ،
همین طور تیم شما تا الان چه نمونه کارهای قویی داشته؟
قطعا اگر بخوام به شما اطمینان کنم و 14 میلیون پول بدم باید قبلا ایده های بزرگی رو ساپورت کرده باشین

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
اون وقت شما فکر میکنی طرف 14 میلیون تومن میده به شما تا دمو بهش نشون بدی ؟

mojtaba_6485

Registered User
لایک‌ها
7
خوب عزیز شما که دمو نمیدی،
هیچ توضیحی هم نمیدی،
لااقل بگو در چه زمینه ای هست؟
درآمد ماهیانه تضمین شده از طرف شما چقدره؟ (حداقل رو بگین)
تا چه حد نیاز به تبلیغ داره؟ (ماهیانه 1-2 تومن براش کافیه؟)
نوعی شبکه تبلیغات هست؟ اگر هست لطفا یه توضیح کوچیکی دربارش یا همینجا بدین یا توی پ.خ،
همین طور تیم شما تا الان چه نمونه کارهای قویی داشته؟
قطعا اگر بخوام به شما اطمینان کنم و 14 میلیون پول بدم باید قبلا ایده های بزرگی رو ساپورت کرده باشین
سلام
در توضیحات تاپیک گفتم که سیستم اختصاصی طراحی شده و ایده پردازی شده هست
اگر بخوام در مورد کارش توضیح بدم مشخص میشه چی هست ما پولمون رو گرفتیم صرفا تاپیک برای کمک به مشتریمون زدم
کلیت طرح هم بخوام ساده به شما بگم متوجه بشید شبیه سایت های لنسر هست
تبلیغات تو یه فایل مشتریمون براش نوشته کدوم سایت های و فوروم ها بایستی شما تبلیغات بزارید
در مورد کار تیم ما اطلاعات مشترکینمون محفوظ هست حتی همین وب سایت هم که طراحی کردیم در سایت مشخصاتش درج شده نیست تو سورس هم کامنت گذاری تیم ما نیست و کپی رایت هم در فوتر نیست ، سیستم تولید می کنیم میدیم به مشتری اینکه حالا شما نمونه بخواهید حق دارید
طبق برنامه ریزی که مشتریمون کرده ماه اول باید سیستم به درآمد 5.000.000 تومان برسه که میشه در گردش و سودش هم با توجه به گستردگی ابزاری سیستم 15 20 30 درصد در بخش ها سود میگیره که درصد هم به منیجر بستگی داره
یکی از دوستان پی ام داد گفت من چطور میتونم به شما اعتماد کنم پول رو بدم ، اعتماد دو طرفه هست بنده و همکارام هم اولین سال نیست که تو اینترنت فعالیت داریم و کمی تحقیق کنید در مورد حسن انجام کار تیم ما به یقین میرسید
تحویل سیستم و دریافت وجه هم اینترنتی نیست پیش فرض تهران و مازندران هست و پرداخت به نام مشتری ما هست ، آدرس شرکت یا محل کارتون رو میدید یکی از همکاران برای شما نصب و کانفیگ روی سرور انجام میدند ، در مورد پشتیبانی هم اینطور نیست بفرمائید خودتون تیم دارید یا برنامه نویس هستید می تونید پوشش بدید پشتیبانی همونطور که در تاپیک اول شرح دادم اجباری توسط تیم ما انجام میشه هر شخصی هم که میگیره طبق قراردادی که بسته میشه بایستی قبول کنه با پشتیبانی تحویل میگیره سیستم رو
ایده هایی زیادی تو کار میسپرن انجام بدیم اما اگر قرار بود منتشر میکردیم اسمش ایده نبود درست هم نیست منتشر بشه ، این سیستم اگر مشتری مشکل نداشت خودش بیشتر از یکسال صبر کرد خوب الان اجرایی میکرد !
دوستانی هم که علاقه ای ندارن اجباری ندارن که نظر بدن در تاپیک اول هم عرض کردم اسپم ارسال نکنید اگر واقعا پولی دارید و میخوایید روی همچین سیستم هایی سرمایه گذاری کنید سیستم هست هزینشو می تونید بپردازید و ازش استفاده کنید
با این هزینه می تونین روی کارهای دیگه هم سرمایه گذاری کنین اینم می تونه کسب درآمد باشه برای اونایی که ارزش یه ایده ی خوب رو درک میکنن
لطفا پ.خ بدید یا به همون ایمیل اگر سئوالی داشتید ارسال کنید
در پایان خاطرنشان میکنم صرفا به این خاطر که دیدم بعضیا میخوان سرمایه گذاری کنن روی پروژه های معمولی و مثلا جا افتاده روی این می تونن سرمایه گذاری کنن هم مشکل مشتریمون حل بشه ، در مورد فروش هم اولین پیشنهاد واقعی و قابل قبولی که به خودم یا ایمیل بشه به همکارام در تاپیک اعلام میکنم یا مستقیم میگم بسته بشه
موفق باشین

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
این اقا از سمت تیم ووریا هستش بنده کاملا این تیم می شناسم و اسکریپت های زیادی ساخته و قبلا سایت ووریا داشتند ولی الان فقط پروژه انجام میدن من چند وقت پیش ازشون خواستم اسکریپت بازی انلاین بسازند ولی دیدم بودجه ندارم

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
اگه فروشنده تضمین میده طی یک دوره خاص ( چندماه!؟ ) مبلغ اصل درمیاد بنده خریدارم...

mojtaba_6485

Registered User
لایک‌ها
7
اگه فروشنده تضمین میده طی یک دوره خاص ( چندماه!؟ ) مبلغ اصل درمیاد بنده خریدارم...
سلام
مشتری تحلیلی ارائه کرد در مورد هزینه ها سرمایه در گردش هم حساب کرد و بازگشت سرمایه طبق تحلیل مشتری 12 ماه بعد برگشت پذیر هست ، بایستی روی سیستم در سایت ها و انجمن هایی که خود مشتری انتخاب کرد تبلیغات بگذارید که مشابه کارکرد خود سایت هستند

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
برادر با دات نت کار شده یا php و همراه پروژه سورس هم به مشتری داده می شه ؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سلام
مشتری تحلیلی ارائه کرد در مورد هزینه ها سرمایه در گردش هم حساب کرد و بازگشت سرمایه طبق تحلیل مشتری 12 ماه بعد برگشت پذیر هست ، بایستی روی سیستم در سایت ها و انجمن هایی که خود مشتری انتخاب کرد تبلیغات بگذارید که مشابه کارکرد خود سایت هستند

تحلیل ها درست، من تضمین میخوام..
ضمناً باید گفته بشه مثلا چه مقدار تبلیغ باید انجام بشه! یا اینکه خود شما تبلیغات رو هم به عهده می گیرید!؟
مثلا من 14 تومن میدم جای این طرح، 3 تومن هم توی این 12 ماه تبلیغ + چند تومن؟ هزینه پشتیبانی!؟
که بعدش این سرمایه برگرده و به سود برسه!؟

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
آیا این 14 میلیون فقط هزینه برنامه نویسی کار میباشد و یا پروژه کامل که شامل مورد ذکر شده همچنین تبلیغات در سایتها و بازاریابی و .. میباشد؟

mojtaba_6485

Registered User
لایک‌ها
7
برادر با دات نت کار شده یا php و همراه پروژه سورس هم به مشتری داده می شه ؟
پی اچ پی هست با مای اس کیو ال
بله کدباز هست همه اسکریپت های ما کدباز هست غیر از سیستم هایی که به عنوان محصول می نویسیم
سرور هم با شرایطی داشته باشه که از هر جا بگیرید به شما میگیم چی داره چی نداره

تحلیل ها درست، من تضمین میخوام..
ضمناً باید گفته بشه مثلا چه مقدار تبلیغ باید انجام بشه! یا اینکه خود شما تبلیغات رو هم به عهده می گیرید!؟
مثلا من 14 تومن میدم جای این طرح، 3 تومن هم توی این 12 ماه تبلیغ + چند تومن؟ هزینه پشتیبانی!؟
که بعدش این سرمایه برگرده و به سود برسه!؟

عرض کردم طبق تحلیلی که مشتری ما کرده به این صورت بوده که در 12 ماه برگشت سرمایه هست به شما
تبلیغات به عهده ی ما نیست در زمینه مارکتینگ هم هیچ فعالیتی نداریم سیستمی نوشتیم برای مشتری ، مشتری مشکل داشت نیاز به پولی که به ما پرداخت کرده داره شما هزینه ای که میدید مستقیم به مشتری میدید ، هزینه پشتیبانی هم هر 30 روز معادل 50 تومن هست ، در صفحه قبل در این موارد توضیح دادم

امکان ملاقات حضوری هست؟
بله در صفحه قبل توضیح دادم تحویل و پرداخت حضوری هست نه اینترنتی که مستقیم قرارداد بسته بشه امنیت کار و امنیت وجه پرداختی هم اینطوری خودش تضمین میشه چنانچه ساکن تهران و مازندران هستید آدرس ارسال کنید اگر واقعا خریدار باشید یکی از بچه های تیم برای بستن قرارداد میاد خدمتتون ، البته اگر سیستم باقی بمونه

آیا این 14 میلیون فقط هزینه برنامه نویسی کار میباشد و یا پروژه کامل که شامل مورد ذکر شده همچنین تبلیغات در سایتها و بازاریابی و .. میباشد؟

خدمت دوستان عرض کردم تبلیغات به عهده ما نیست تیم ما فقط مجری طرح بوده که کدنویسی و طراحی سیستم رو عهده دار شد و پشتیبانی که اجباری هست فقط توسط ما باید باشه

yank

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
فکر کنم مشتری شما سود پولشم حساب کرده یا شما گرون باهاش حساب کردید وگرنه بهترین اسکریپت لنسر که در حال حاضر وجود داره و انصافا هیچی کم و کسر نداره 7 ماه توسعش طول کشیده و باگ گیری کامل شده:
Freelancer Clone - Agriya's Freelance Marketplace Software قیمتش 1000 دلار با فوقش 200 تومنم فارسی سازیش بهترین قالبم روش بزاری 500 تومن سر جمع زیر 2.5 برات درمیاد با 14 میلیون میشه فیسبوک نوشت :) مشتری شما مایه داری بوده واسه خودش چون تو ایران نفر اولیه که بابت یک اسکریپت همچین مبلغی پرداخت کرده

mojtaba_6485

Registered User
لایک‌ها
7
فکر کنم مشتری شما سود پولشم حساب کرده یا شما گرون باهاش حساب کردید وگرنه بهترین اسکریپت لنسر که در حال حاضر وجود داره و انصافا هیچی کم و کسر نداره 7 ماه توسعش طول کشیده و باگ گیری کامل شده:
Freelancer Clone - Agriya's Freelance Marketplace Software قیمتش 1000 دلار با فوقش 200 تومنم فارسی سازیش بهترین قالبم روش بزاری 500 تومن سر جمع زیر 2.5 برات درمیاد با 14 میلیون میشه فیسبوک نوشت :) مشتری شما مایه داری بوده واسه خودش چون تو ایران نفر اولیه که بابت یک اسکریپت همچین مبلغی پرداخت کرده
سلام
سیستم واگذار شده هست
برای یک وبسایت شما مطمئن هستی ایشون اولین نفر بوده اینقدر پرداخت کرده؟! و در ایران اولین اسکریپتی بوده که اینقدر هزینه شده روش؟!! وقتی شما چنین چیزی تا با حال ندیدی و نمی دونی چی هست چرا اظهار نظر می کنی! و چرا با یه سیستم کلون که اونم یه محصوله اومدی مقایسش کردی که اصلا همچین ماهیتی اسکریپت نداشته فقط بخشیش شبیه لنسر بوده ، بحثی با جناب ندارم کار حرفه ای و ساپورت حرفه ای هزینه ی مناسب می طلبه شما با همون 200.000 تومن بفرما سایت طراحی بکن و ازش استفاده کن ، کسی ارزش کار 200 تومنی با 14 تومنی رو میدونه می فهمه و هم برخلاف عقید ه ی اشتباه شما درک میکنه و هزینه میکنه
موفق باشی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا