• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک بسته 300 گرمی گابا gaba بدن سازی

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
یک بسته گابا 300 گرمی امریکایی دارم که از امریکا برام اوردن و 38 تومن برام افتاده
لطفا رقمتون رو بالای این قیمت بدید
به کسی که بیشترین قیمت رو بده فروخته خواهد شد
مارکش های پاور هست که ایران گیر نمی یاد (گابای اصل در ایران گیر نمی یاد)
این دارو به صورت gamma amininobutyric acid هست که اصل گابا هست
محرک هورمون رشد هست
دوز مصرف روزانش هم 2 گرم (2 اسکوپ)هست برای هیکل متوسط
تارخ مصرفشم تا برج 7 سال 2010 هست
اطلاعات فوق از روی جعبه بود
در ضمن همین گابا های قلابی یا بی کیفیت در فروشگاهای تهران 100 گرمش حدود 30 تومن هست
این جانب تهران پونک هستم

Last edited:

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
یک بسته گابا 300 گرمی امریکایی دارم که از امریکا برام اوردن و 40 تومن برام افتاده
به کسی که بیشترین قیمت رو بده فروخته خواهد شد
مارکش های پاور هست که ایران گیر نمی یاد (گابای اصل در ایران گیر نمی یاد)
این دارو به صورت gamma amininobutyric acid هست که اصل گابا هست
محرک هورمون رشد هست
دوز مصرف روزانش هم 2 گرم (2 اسکوپ)هست برای هیکل متوسط
تارخ مصرفشم تا برج 7 سال 2010 هست
اطلاعات فوق از روی جعبه بود
در ضمن همین گابا های قلابی یا بی کیفیت در فروشگاهای تهران 100 گرمش حدود 30 تومن هست
این جانب تهران پونک هستم

من تازه می خوام برم بدنسازی و البته اینو بگم که میخوام حرفه ای بشم .... آکبند هست؟ اصلا به درد من می خوره (ینی برایی دخترا قابل استفاده هست ؟ ) بعدشم من مزایده رو از 20 تومن شروع می کنم ...

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
من بهتره نظر از تجارب شخصیم ندم چون شما رو ندیدم با مربیتون صحبت کنید ایشون با توجه به فیزیکتون توضیح می دن
پست اول اصلاح شد

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
من تازه می خوام برم بدنسازی و البته اینو بگم که میخوام حرفه ای بشم .... آکبند هست؟ اصلا به درد من می خوره (ینی برایی دخترا قابل استفاده هست ؟ ) بعدشم من مزایده رو از 20 تومن شروع می کنم ...

من پیشنهاد میکنم شما که میخوای تازه شروع کنی اینو نگیری.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338

منم با نظر دوستمون موافقم برای شما که تازه کارید این مکمل ها خوب نیست.
شما 2/3 ماه تمرین کنید وقتی که عضلات فرم خودشو گرفت اون وقت پودر های مکمل مصرف کنید تازه این نوع از پودر ها هم نه.
پودر هایی که برای افزایش نیرو تون باشه نه برای حجم آوردن.( چون شما دخترید و اصولا دختر ها از هیکل باربی خوششون میاد نه هیکل بزرگ و حجمی )
اگه اطلاعات دیگه خواستید در خدمتم.

درضمن دوست عزیز شما اطلاعات کافی در مورد این مکمل بزارید نه اینکه فقط بنویسید محرک هرمون رشد .

اطلاعات PLZ >>>>>>>>>>
یا حق

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
منم با نظر دوستمون موافقم برای شما که تازه کارید این مکمل ها خوب نیست.
شما 2/3 ماه تمرین کنید وقتی که عضلات فرم خودشو گرفت اون وقت پودر های مکمل مصرف کنید تازه این نوع از پودر ها هم نه.
پودر هایی که برای افزایش نیرو تون باشه نه برای حجم آوردن.( چون شما دخترید و اصولا دختر ها از هیکل باربی خوششون میاد نه هیکل بزرگ و حجمی )
اگه اطلاعات دیگه خواستید در خدمتم.

درضمن دوست عزیز شما اطلاعات کافی در مورد این مکمل بزارید نه اینکه فقط بنویسید محرک هرمون رشد .

اطلاعات PLZ >>>>>>>>>>
یا حق
من وقت نکردم بیام جواب بدم
اینها رو هم برای یک ادم حرفه ای قرار دادم اون اطلاعات 100 درصد کامل هست(و اطلاعات
روی لیبل بودند که زیر کلمه گابا نوشته گرو هورمون ریلیزر)
اصولا گابا برای شخصی که اضافه چربی داره به کار می ره
البته برای افزایش توده اسخوانی و همینطور افزایش توده(ماهیچه خالص) افزایش بافت همبند بکار میره برای اشخاصی هم که تو سن رشد هستند می تونند برای افزایش قد استفاده کنند و همچنین برای افزایش اسقامت و کارایی وا فزایش نفس ورزشکار
اگه منظروت از توضیحات اینهاست که اینها دردی رو درمان نمیکنه
منم نمی خوام کسی رو سرکیسه کنم وگرنه تو تو پست اولم هزار جور مزخرف می نوشتم
هر کسی باید نسبت به فیزیکش با اجازه مربی استفاده کنه
خانمها هم که می خواهند هیکل ترکه ای واستخوانی داشته باشند باید پرو هورمون رشد و پروتیین خالص استفاده کنند نه مکملهایی 90 درصدشون کربو
هست ..... و البته گابا به صورتی که تو پست اول گفتم(یکی از قویترین پروهورمونهای رشد هست)

من خودم بایه بسته از همینها حدود 4.5 کیلو چربی سوزوندم( نه اب یا عضله)
برای یک ادم حرفه ای همون پست اول کافی هست
اگر حرفه ای هست یا علی در خدمتیم

اینو با شما نیستم : جالبه که خیلی از اقایون که ادعا دارند هنوز فرق ghb و gaba رو نمیدونند

باز هم تکرار میکنم این مکمل یک پرو هورمون رشد 100 درصد حرفه ای هست

درباره عوارزش هم من با این امریکاییش مشکلی نداشتم

موفق باشید

Last edited:
بالا