• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک توله سگ ( خیلی فوری )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یک توله سگ ماده با نژاد تریر دارم که به دلیل کمبود جا میخوام بفروشمش . 2ماه هستش . با خریدار هم خیلی راه میام چون هم نیاز مبرم هم به پولش دارم هم کمبود جا هست خیلی اذیت میکنه . در ضمن خودم 300 خریدمش .

قیمت پایه : 200 تومان

اینم عکس سگ :

53354328813667556377.jpg

Last edited:

Bodybulding.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
اگه برات مهم بود که سگت یه جای خوب و راحت زندگی کنه پ.خ بده. من نهایت پول وسایل سگت رو میدم. چیزی بابت سگ نمیدم. چون به نظرم کار درستی نیست که این حیوون رو بخوای بفروشی و اگه خودم جات بودم جای اینکه به پولش فکر کنم به جای راحت و مطمئن برای زندگی سگم فکر میکردم.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
اگه برات مهم بود که سگت یه جای خوب و راحت زندگی کنه پ.خ بده. من نهایت پول وسایل سگت رو میدم. چیزی بابت سگ نمیدم. چون به نظرم کار درستی نیست که این حیوون رو بخوای بفروشی و اگه خودم جات بودم جای اینکه به پولش فکر کنم به جای راحت و مطمئن برای زندگی سگم فکر میکردم.

دوست عزیز این سگ مال خواهرم . خودشم دلش نمیاد ولی چاره ای نیست ! ضمنا 300 تومان دادیم بابتش . به هر حال باید فروش بره . ولی مطمعنا به یه آدم درست میفروشمش . اگه کسی سراغ داری حتما خبر بده ممنون .

Bodybulding.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوست عزیز این سگ مال خواهرم . خودشم دلش نمیاد ولی چاره ای نیست ! ضمنا 300 تومان دادیم بابتش . به هر حال باید فروش بره . ولی مطمعنا به یه آدم درست میفروشمش . اگه کسی سراغ داری حتما خبر بده ممنون .

سراغ دارم اما نمیخرن ازت. برو تو پرشین پت ببیند چه سگایی رو دارن همینجوری میدن به ادمای درست فقط بخاطر علاقه ای که به سگشون دارن و راحتی سگشون. در هر صورت موفق باشید.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
از فروش سگ منصرف شدم . تاپیک قفل بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا