• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک جفت باند تایپ R الپاین

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
فروش کواکسال گرد الپاین spr 17c

توضیحات:

دوستان باندا به شدت تمیز هستن و نهایتا یک ماه روی در ال90 استفاده شدن،ظاهر و باطن مشابه اکبند ،با x41 کنوود درایو شده بودن،جنس صدا و قدرت مشابه کامپوننت 17s تایپ ار با این تفاوت که کراس و تیوتر روی ووفر تعبیه شدن ، فکر نمیکنم لازم باشه بگم که سری r الپاین کیفیت در کنار قدرت رو با هم داره و به نوعی بالاترین سری محسوب میشه،از نظر کیفیت بسیار بهتر از 718 و 6975 قرار داره(بورس بازار مغازه های سیستمی!!) و با وجود گرد بودن بیس خیلی خوبی داره

لینک مشخصات :

http://www.sonicelectronix.com/item_8549_Alpine-SPR-17C.html
می تونید رویو ها رو بخونید در موردش..

قیمت:

نمونه 13 سانتی این باند رو که 90 واتی هست و مسلما نمی تونه به دلیل اندازه ووفر بیس 17 سانتی رو داشته باشه پاپ استریو 420 قیمت زده
http://www.popstereo.ir/Products/properties-972.aspx

قیمت رو همین 420 در نظر میگیرم به خاطر اینکه پاپ استریو همیشه گرون فروش بوده 35 درصد از قیمت نوش کم میکنم که میشه 273 و در نهایت به قیمت 270 تومن تقدیم خریدار محترم میشه

عکس:

2 تا عکس بیشتر ننداختم چون لزومی نداره و باندا در حد هستن
یک فقره پخش 7016 هم هست که اگر فروشش حتمی بشه اگهی میکنم.. کسی اگه خریدار قیمتشو برام پ.خ کنه

viatun5

Registered User
لایک‌ها
41
سلام.قیمت اخر رو برام پخ کنید لطفا.

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان سری g که پایین ترین سری الپاین هست و من تو ارزونی هم به کسی پیشنهاد نمیدادم بلندگو 40.50 واتیش حدود 150 160 تومنه...این بلندگوهایی که من گذاشتم برای فروش دوستان اگر تجربه شنیداری داشته باشن باید با کامپوننتت 17s تایپ ار مقایسه بشه که نزدیک 600 تومنه پولشه........
اینارو گفتم که دوستان تخفیف عجیب غریب نخوان .. قیمت واقعاااااااا مناسبه...
مخلصه دوستان..

hadigta

Registered User
لایک‌ها
9
داداش کامپوننت چیه؟ این باندا بدون امولی با ی ضبط معمولی هم جواب میدن؟ قیمت اخر؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamed_hedayat

Registered User
لایک‌ها
64
سلام اگه رو درب 206 نصب میشه من خریدارم قیمت اخر رو پخ کنید با شماره کارت

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
داداش کامپوننت چیه؟ این باندا بدون امولی با ی ضبط معمولی هم جواب میدن؟ قیمت اخر؟

سلام
عزیز کامپوننتت همون بانده با این تفاوت که ووفر اصلی و تیویر از هم جدا هستن ،سر راه اونا هم کراس اورر قرار میگیره کراس اور فرکانس هارو تفکیک میکنه و فرکانس های بالا رو میفرسته برای تیوتر
و باقی فرکانس ها رو برای ووفر حالا هرچقدر این تفکیک با دقت بالاتری باشه اون کامپ عملکرد بهتری داره
همون باند معمولی هم اینا رو داره اگه دقت کرده باشی وسط باندا معمولا تیوتره و زیر ووفر هم چند تا خازنه و مقاومت و ... که همون کراس اوره..
هر باندی بدون امپ نصب میشه چون اکثر پخش امپلی داخلی دارن اما تا یه حدی بیشتر جوابگو نیست و گرفتن باند بالای 40.50 وات معمولا با پخش فابریک پول دور ریختنه....
سلام اگه رو درب 206 نصب میشه من خریدارم قیمت اخر رو پخ کنید با شماره کارت
فکر میکنم روی در 206 نصب میشه مطمعن نیستم باندای من 16.5 سانتیه دقیق..

hadigta

Registered User
لایک‌ها
9
داداش ی ساب و تیوتر واسه صدای بم بیس و تیز هست. اونوقت صدای خود خواننده از کدوم قسمت میاد؟ اینا چند وات؟ با ضبط معمولی جواب میده؟

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
داداش ی ساب و تیوتر واسه صدای بم بیس و تیز هست. اونوقت صدای خود خواننده از کدوم قسمت میاد؟ اینا چند وات؟ با ضبط معمولی جواب میده؟

منظورتو نفهمیدم عزیز
ساب که کارش فرکانس پایینه معمولا تا همون 150 هرتز بعد ووفر و بعد تیوتر..حالا بسته به اهنگ که چه فرکانسی داره هر کدوم توسط یه قسمت پوشش داده میشه البته هم پوشانی هم داره .. تو سیستمی که ساب نداره اسپیکر باید جورشو بکشه البته در حد خودش
این باندای فابریک ماشینا رو میبینید ..(البته ماشینای ایرانی!!) این فول رنجه.. یعنی باید همه کاره باشه برای همینه صدای خروجی مطلوب نیست ..
قبلا هم گفتم از لحاظ بستن میشه با پخش بست اما بدون امپ نمیشه از تمام ظرفیت اسپیکر استفاده کرد.. این باندام هم 100 وات rms است

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
دادا اینا رو میشه جای باندای فابریک استیج عقب سمند بست یا نه.....چه آمپی میخواد که درست صداش دربیاد.... چون من پخش رو فعلا 7450sd گرفته و دارم یواش یواش باند و آمپ هم میگیرم..... اگرم چکی میدی که یه ادرس بده بیاییم سرغت ببینیم معاملمون میشه یا نه

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
عزيز نميدونم سايز بانداي سمند چيه.. امپم بهترين حالت اينه بتونه ١٠٠ وات بده ولي امپ اگر وات پايين هم بده باز تو بهبود صدا تاثير داره....
چكي هم شرمنده عزيز

am1988

Registered User
لایک‌ها
13

BIG-BANG

Registered User
لایک‌ها
60
خخخخ :))))
بله تایید میشه باند از ایشون خریداری شد امتیاز مثبتش هم به زودی بهشون داده میشه فقط برا تحویل دمادم این بود که چکیمون کنند :D البته به خاطر گیج بازی در آوردن من بود:)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Last edited:

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
خخخخ :))))
بله تایید میشه باند از ایشون خریداری شد امتیاز مثبتش هم به زودی بهشون داده میشه فقط برا تحویل دمادم این بود که چکیمون کنند :D البته به خاطر گیج بازی در آوردن من بود:)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
شرمندم به خدا اگه یادت باشه چندبار زنگ زدی پشت خط بودی یه تلفنی بم شد کلا داغونم کرد بهم ریختم
اگه داد زدم یا چیزی گفتم معذرت ...فرصت نشد حضوری عذرخواهی کنم:rolleyes:
ایشالله مبارکت باشه..

بالا