باند 718 گارانتیش سال 2006 تموم شده. توی پاییز 1385 خریداری شد. اون موقع روی پرشیا بستمش یه ظبط کنوود هم همون موقع همراه باند خریدم. توی بهمن (حدود 2 ماه بعد از خرید) ماشین رو فروختم و باندش رو ورداشتم و باند فابریک خودش رو گذاشتم. از اون موقع تا سال 92 توی جعبه گذاشته شده بود و اصلا استفاده نشده. توی خرداد ماه 1392 همین باند رو گذاشتم رو 206 یعنی همین باندی که از سال 85 توی جعبش گذاشته بود رو گذاشتم رو ماشین. وفتی میخواستم این کارو رو کنم نصاب گفت باند 718 چون امپلی خور هست بهتر هست که روش امپلی بزاری منم اهل سیستم و این چیزا نبودم محدودیت هم داشتم چون ماشین خانوادگی بود. به هر حال یک امپلی فقط و فقط واسه اینکه رو این باند بزارم و صدای مطلوب رو برسونه واسش گرفتم که عکسش توی تصویر هست. امپلی رو چون توی خرداد 92 خریدم تا برج اردیبهشت 93 هنوز گارانتی داره. به هر حال این دو تا، تا نیمه مهر 92 روی ماشین بودند که به برخی دلایل مجبور شدم باند و آمپلی رو باز کنم و هر دو رو دوباره گذاشتم توی کارتن. الان از اون موقع تا حالا هم استفاده نشدن.
کلا باند حدود 7 ماه روی ماشین بوده (2 تا ماشین) و امپلی هم حدود 5 ماه.
امپلی و باند اک اک هست و از ظاهرش هم مشخصه سالم سالم هست و اهل بلند کردن صدا و این چیزا هم نبودم که بخواد بهش فشار بیاد.
باند رو الان که خواستم ازش عکس بگیرم از تو جعبش بیرون اوردم دیگه کامل درش نیاوردم و عکس گرفتم.دقیق که نگاش کردم دیدم ساخت اندولزی هست من اشتباها نوشته بودم مالزی
به هر حال ترجیحا هر دو با هم فروخته میشه.
قیمت پایه برای هر دو 270000 تومان و به بالاترین فیمت پیشنهادی فروخته می شود.
اگر تکی هم کسی خواست قیمت خود رو بگه شاید تکی فروختم
تایید میکنم باند و امپلی مثل روز اولش هست و تمیز تمیزه
عکس رو فقط گذاشتم که تاپیک بدون عکس نباشه و گرنه نیازی به عکس هم نبود
کلا باند حدود 7 ماه روی ماشین بوده (2 تا ماشین) و امپلی هم حدود 5 ماه.
امپلی و باند اک اک هست و از ظاهرش هم مشخصه سالم سالم هست و اهل بلند کردن صدا و این چیزا هم نبودم که بخواد بهش فشار بیاد.
باند رو الان که خواستم ازش عکس بگیرم از تو جعبش بیرون اوردم دیگه کامل درش نیاوردم و عکس گرفتم.دقیق که نگاش کردم دیدم ساخت اندولزی هست من اشتباها نوشته بودم مالزی
به هر حال ترجیحا هر دو با هم فروخته میشه.
قیمت پایه برای هر دو 270000 تومان و به بالاترین فیمت پیشنهادی فروخته می شود.
اگر تکی هم کسی خواست قیمت خود رو بگه شاید تکی فروختم
تایید میکنم باند و امپلی مثل روز اولش هست و تمیز تمیزه
عکس رو فقط گذاشتم که تاپیک بدون عکس نباشه و گرنه نیازی به عکس هم نبود