click.laptop
Registered User
فروخته شد به
اواخر سال 86 ما و داییم اینا یه جفت 405 خریدیم و یه جفت جی وی سی 3105 و یه جفت 6975 !!!!
بماند که این مدت چی شد و چی نشد...
من که 6975ها رو دم دمای عید دادم به Hamed_zz عزیز
الان پسر داییم هم می خواد بانداشو بفروشه
و اما در مورد باندها :
بر خلاف من که از روز اول زیر آمپ بودن، این باندها اوج فشارشون درآوردن صدای استاد شجریان و رادیو موج اف ام بوده !
همیشه هم روشون یه خز مشکی انداخته بوده
سوء تفاهم شده واسه دوستان یادآوری کنم اینا کلا 6-7 ماه هم روی ماشین نبوده باقیش خونه نگهداری شده چون داییم بر خلاف ما همون موقع ماشینشو فروخت بخاطر همینه که اینقدر تمیزن
چون یکم خاک گرفته بودن دادیم سرویسشون کردن.انگار همین الان از تو جعبه در اورده شدن
یادم رفت بگم سراغ جعبه که نگیرید خبری نیست
روکش هم ندارن ( یعنی روکش خودشون جا پیچاش شکسته بوده پسر داییم با یه بدبختی واسشون روکش خرید. نمیدونم از کجا تونسته جور کنه !!! )
و اما عکس ها:
قیمت هم من که 6975 خودمو با اینکه تعمیر شده بود 200 دادم به رضا
اینا رو هم میزاریم 230... هزینه ارسال هم با خریدار محترم
درضمن خودمم هم خریدار JBL T595 یا T696 هستم
mehrran
عزیزاواخر سال 86 ما و داییم اینا یه جفت 405 خریدیم و یه جفت جی وی سی 3105 و یه جفت 6975 !!!!
بماند که این مدت چی شد و چی نشد...
من که 6975ها رو دم دمای عید دادم به Hamed_zz عزیز
الان پسر داییم هم می خواد بانداشو بفروشه
و اما در مورد باندها :
بر خلاف من که از روز اول زیر آمپ بودن، این باندها اوج فشارشون درآوردن صدای استاد شجریان و رادیو موج اف ام بوده !
همیشه هم روشون یه خز مشکی انداخته بوده
سوء تفاهم شده واسه دوستان یادآوری کنم اینا کلا 6-7 ماه هم روی ماشین نبوده باقیش خونه نگهداری شده چون داییم بر خلاف ما همون موقع ماشینشو فروخت بخاطر همینه که اینقدر تمیزن
چون یکم خاک گرفته بودن دادیم سرویسشون کردن.انگار همین الان از تو جعبه در اورده شدن
یادم رفت بگم سراغ جعبه که نگیرید خبری نیست
روکش هم ندارن ( یعنی روکش خودشون جا پیچاش شکسته بوده پسر داییم با یه بدبختی واسشون روکش خرید. نمیدونم از کجا تونسته جور کنه !!! )
و اما عکس ها:
قیمت هم من که 6975 خودمو با اینکه تعمیر شده بود 200 دادم به رضا
اینا رو هم میزاریم 230... هزینه ارسال هم با خریدار محترم
درضمن خودمم هم خریدار JBL T595 یا T696 هستم
Last edited: