• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک جفت کامپوننت Soundstream RBC-6 کارکرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
کامپوننت بسیار بسیار خوش صدایی هست نسبت به قیمتش - بنده هم دارم و کاملا راضی هستم - خوب بفروشی استارتر عزیز

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
لطفا برای جلوگیری از بسته شدن تاپیک، تا ۲۴ ساعت آینده نسبت به اصلاح پست اوّل مطابق قوانین بازارچه اقدام نمایید:

گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – نشانی انجمن – تاریخ) با خودکار یا ماژیک یا به صورت تایپ

aliizadi08

Registered User
لایک‌ها
9
لطفا برای جلوگیری از بسته شدن تاپیک، تا ۲۴ ساعت آینده نسبت به اصلاح پست اوّل مطابق قوانین بازارچه اقدام نمایید:

گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – نشانی انجمن – تاریخ) با خودکار یا ماژیک یا به صورت تایپ

کم اطلاعی بنده رو نسبت به قوانین ببخشید . انجام شد .

کامپوننت بسیار بسیار خوش صدایی هست نسبت به قیمتش - بنده هم دارم و کاملا راضی هستم - خوب بفروشی استارتر عزیز

ممنون از لطفتون دوست عزیز ، من هم از حجم صدای خوبش نسبت به قیمتش تو این مدت کاملا راضی بودم :)

Last edited:

miranda58

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

این کامپ چند سانتی هست ؟

به پراید میخوره ؟

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68
یادش بخیر یه زمانی 110تومن بود میخواستم بخرم. ولی گیر نیاوردم!!!
کامپ خوبیه تو رنج قیمت خودش - خوب بفروشی
دوستان کسی قیمت MTX T6S652 رو داره؟ یا میتونه برام گیر بیاره؟ میخوام کامپمو بفروشمش قیمت ندارم

aliizadi08

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

این کامپ چند سانتی هست ؟

به پراید میخوره ؟

سلام دوست عزیز، این کامپ 16.5 سانتی متر . اگر برای جلوی پراید می خواین فکر می کنم باید کامپ 10 سانتی متری بگیرید.

یادش بخیر یه زمانی 110تومن بود میخواستم بخرم. ولی گیر نیاوردم!!!
کامپ خوبیه تو رنج قیمت خودش - خوب بفروشی
دوستان کسی قیمت MTX T6S652 رو داره؟ یا میتونه برام گیر بیاره؟ میخوام کامپمو بفروشمش قیمت ندارم

ممنون از لطفت ، من هم قصد گرون فروشی نداشتم ولی مثل اینکه قیمت آکبندش از برکت ثبات اقتصادی این روزها به 350 تومن رسیده !!!! :blink:

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
دوست عزیز، تایپ در عکس قابل پذیرش نیست، مشخصات ذکرشده را روی کاغذ سفید نوشته و به همراه کالا عکس بگیرید.

aliizadi08

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز، تایپ در عکس قابل پذیرش نیست، مشخصات ذکرشده را روی کاغذ سفید نوشته و به همراه کالا عکس بگیرید.

عکس های پست اول اصلاح شد ، ممنون از باز کردن تاپیک .

vahid_bahmani

Registered User
لایک‌ها
2
قیمت آخر رو برام پیامک کن خریدارم فوری 09194204500

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا