• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه جی پی اس مارشال با دسترسی مستقیم به ویندوز و نرم افزارهای گارمین. نویتل.اندرایو کرک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

majid_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
یک دستگاه جی پی اس 501 دارم که میخوام بفروشم(چون تبلت جی پی اس دار خریدم) پنج اینچه. هک شده و دسترسی مستقیم به ویندوز رو دارید(توی سر ی 501بعضی اوقات که کابل یو اس بی رو وصل و قطع میکنید ویندوز میاد ولی ویندوز تسکبار نداره)
هیچ گونه دستکاری توی رجیستری ویندوز نشده(حتی بکاپ های رجیستری و قسمت های مختلف دستگاه هم موجوده) بدون هیچگونه مشکل چه سخت افزاری و چه نرم افزاری.
دستگاه داری بلوتوث(کارکیت) و فرستنده اف ام هست. از طریق بلوتوث میتونید وصل بشید به گوشی و با gprs گوشی برید اینترنت،اینترنت اکسپلورر داره که زیاد جالب نیست ولی اپرا مینی روش ریختم به راحتی سایتها رو باز میکنه.
نرم افزا اصلی جی پی اس اندرایو(ndrive) هست که نرم افزار خوبی هست. به جز نرم افزار اصلی، یک اندرایو کرک شده روش نصب شده،چون همونطور که میدونید انداریو اصلی نقشه کشورهای دیگه رو نمیاره و قفل هست. و نقشه کشورهایی مثل ترکیه و عربستان و امارات و چندین کشور دیگه رو هم توش ریختم. به جر این نرم افزار نویتل و گارمین هم روش نصبه. با اخرین اپدیت نقشه.نرم افزار پیشرفته ای رو هم که مارشال توی سایتش برای فروش گذاشته رو نصب کردم(ozi)که همونطور که میدونید میشه خودتون براش توسط گوگل نقشه بسازید.نقشه گردشگری رو هم داره. نویتل و اندرایو هم راهنمای صوتی فارسی دارن.
چند تا نرم افزار کاربردی دیگه مثل ظبط صوت و موزیک پلیر هم روش نصبه. بازی هم اگه خواستین نصب میکنم(فعلا فقط بازی های فابریک خودش روشه و هیچ بازی دیگه ای اجرا نشده)

قیمت هم 180 خوبه؟ یا کمش کنم؟با توجه به این نرم افزارهای بالا ارزش داره یا نه؟

اینم سایتهای شرکت که نمونه 501 رو به صورت فابریک به قیمت بالای 200 هزارتومن میفروشه و هیچ کدوم از این کارها رو نمیتونید روش انجام بدید.
مارشال جی پی اس
سایت رسمی و فروشگاه جی پی اس gps marshal مارشال
دستگاه دو گیگ مموری داخلی داره که یک گیگابایت ویندوز و برنامه هاش نصبه.
هشت گیگابایت هم مموری خارجی داره.البته میتونم برش دارم.و دو گیگ بزارم(خودش مموری نداشت)
اینم یه عکس از ورود به ویندوز و منوی اصلی دستگاه که چند تا از گذینه های حذف شده رو هم فعال کردم.
DSC04463.jpg

ایمیل
[email protected]

Last edited:

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید نوشته ای با سه مشخصه: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست. در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست.
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:
http://forum.persiantools.com/t38293.html
http://forum.persiantools.com/t47542.html
http://forum.persiantools.com/t207431.html
http://forum.persiantools.com/t371792.html
http://forum.persiantools.com/t318218.html
http://forum.persiantools.com/t213773.html

متشکرم.

Morteza_SOS

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
296
قیمت روزش اینه؟
ME-G501 Black - سایت رسمی و فروشگاه جی پی اس gps marshal مارشال
209 هزار تومان

با توجه به این قیمت لطفا قیمت نهایی را برام پ.خ بفرمایید
فقط چه ورژنی از ویندوز روش نصبه؟! همینه (Windows CE 6/0)
سرعت اجرا چطوره؟
برنامه هم میشه نصب یا حذف کرد؟
عکس از تمام زوایا لطفا؟
مشخصات سخت افزایش چیه؟
کیفیت تصویر واقعا اینقدر پایینه یا تو عکس اینطوری شده؟!! من دارم پیکسل ها را میبینم درسته عایا؟!

ahmad0551

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
271
سلام..
لطفاقیمت نهایی خودتون رو ارسال کنید..
من میخواستم یکی بخرم..
برای دست دوم یک مقدارقیمت به نظربنده البته تندمیاد...
هیچ نرم افزاری هم روش نباشه مشکلی نداره..

Last edited:

majid_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
ببخشید با قوانین اینجا اشنایی نداشتم.
فعلا چند تا عکس از دستگاه قرا میدم.بقیه عکسها رو یکی دو ساعت دیگه میزارم. اگه شد فیلم هم از سرعت دستگاه میگیرم000_4376.JPG.000_4370.JPG000_4368.JPG000_4371.JPG000_4353.JPG000_4373.JPG000_4374.JPG

قیمت روزش اینه؟
ME-G501 Black - سایت رسمی و فروشگاه جی پی اس gps marshal مارشال
209 هزار تومان

با توجه به این قیمت لطفا قیمت نهایی را برام پ.خ بفرمایید
فقط چه ورژنی از ویندوز روش نصبه؟! همینه (Windows CE 6/0)
سرعت اجرا چطوره؟
برنامه هم میشه نصب یا حذف کرد؟
عکس از تمام زوایا لطفا؟
مشخصات سخت افزایش چیه؟
کیفیت تصویر واقعا اینقدر پایینه یا تو عکس اینطوری شده؟!! من دارم پیکسل ها را میبینم درسته عایا؟!
سلام
شما خودت چه قیمتی مد نظرته؟
قیمت دستگاه 209 تومن هست بدون مموری خارجی(چون مموری داخلی یک گیگ دارن)
من یه مموری دو گیگ هم روش میزارم(چون گارمین و oziتوی مموری داخلی دیگه جا نمیشه.و یکم هم باید مموری داخلی خالی باشه)
مشخصاتش رو هم از داخل ویندوز عکس میگیرم میفرستم.
دیگه کمتر از 170 با مموری و ارسال توسط خودم(البته چیز زیادی نیست 5000 تومن میشه)نمیتونم بدم.
اره ورژن ویندوز 6 هست. ولی نه تکسبار داره و نه میتونی به راحتی بری توی ویندوز.
ولی من یه گذینه گذاشتم که با زدن اون دستگاه همزمان شل رو میبنده و بعد یه برنامه دیگه رو هم میبنده(اون برنامه نمیزاره تسکبار بالا بیاد)و بعد explorer رو باز میکنه. که دستکتاپ کامل نمایش داده بشه.
بله امکان حذف و اضافه کردن نرم افزار و بازی توی ویندوز هست(در منوی مارشال و بدون دسترسی به ویندوز حتی قادر نیستید یه اهنگ رو حذف کنید!و اینکه مثل جی پی اس های خودروی گذینه نوی پچ ندارن.و حتما باید از همون نرمافزاری که ریختن(ndrive) استفاده کنید. که البته خیلی خوبه ولی خیلی از شهرهای کوچیک رو نداره!کلا 1/3 شهرهایی رو که توی اپدیت اخر گفتن رو نداره!
کیفیت تصویر هم اینجوری نیست. توی عکس پیکسل ها افتاده. اندازه تصویرش هم 272 *480 هست.

سلام..
لطفاقیمت نهایی خودتون رو ارسال کنید..
من میخواستم یکی بخرم..
برای دست دوم یک مقدارقیمت به نظربنده البته تندمیاد...
هیچ نرم افزاری هم روش نباشه مشکلی نداره..
سلام دوست عزیز شاید بعضی از دوستان به این نرم افزارها احتیاج داشته باشن.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا