• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه لیپ تاپ دل - Dell XPS L502 x

bp198

Registered User
لایک‌ها
5
با عرض سلام خدمت دوستان یک دستگاه لپ تاپ با مدل فوق به فروش می رسد . دارای گارانتی زیگورات می باشد . این لپ تاپ دارای دو کانفیگ می باشد که سری لمسیش کانفیگ پایین تر و در نتیجه قیمت کمتری هم دارد . این کانفگ دارای باطری 9 سلولی و بلوری ری میباشد .. این لپ تاپ دست عموی بنده بوده و خیلی کم کارکرده و در حد آک می باشد حدود 6 ماه که خریداری شده ولی فقط در حد یک آهنگ گوش کردن مورد استفاده قرار گرفته .. لینک کالا هم در اولین فرصت قرار داده میشه .....

1. دوستان از دادن نظر کارشناسی شدیدا خودداری کنند ( آپ مشکلی نداره )
2. اولویت با دوستان تهرانی می باشد و تحویل به صورت حضوری ولی دوستان شهرستانی اول واریز بعد ارسال ( اعتماد سازی هم می کنیم )
3. چون کارتنش دستم نیست در مورد محتویات نظر ندادم ولی حتما کامله .
4. گارانتی هم داره و مدتش حتما اعلام خواهد شد .
5. یک کیف به قیمت 200 تومن به همراه این کیف به خریدار اهدا می شود .

و نکته آخر اینکه این لپ تاپ در حد نو می باشد و کوچکترین مشکلی هم ندارد ...........
پذیرای سوالات شما نیز هستیم ....

قیمت پایه : 3.000.000 تومان
فروش فوری هم داریم
کالای موجود با گوشی نوکیا لومینا 920 هم معاوضه می گردد + سر هم می گیرم

مدت هم تا پنجشنبه سا عت 12.00 می باشد 1391/11/05

2013-01-10-0259.jpg

ashk4n

Registered User
لایک‌ها
330
مشخصات سخت افزاری هم لطف میکنید بزارید

bp198

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان این لینک مربوط به لپ تاپ میباشد ولی یکم با این کانفیگ فرق دار من الجمله بلوری!!! : دی
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

اگر کسی عکس با کیفیت بالا خواست ایمیل بده براش ارسال می کنم (عکس با نوکیا 808) گرفتم ..
در ضمن نوکیا هم فروشیه : دی

اینم لینک عکس با کیفیت خدمت دوستان عزیز

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
این سری از XPS واقعا کیفیت صدای خوبی داره و البته کیفیت ساختش چند سر و گردن بالاتر از Inspiron هست . تفاوت های جزئی که فرمودید دیگه چیه ؟ به غیر از بلو- ری .
چون پردازنده در سری جدید (اخیراً) یک مدل بالاتر هست(2670QM) و هارد تا 1 ترابایت .
ای کاش کیبوردش بک لایت داشت که خیلی نازتر می شد . این نداره . درست میگم یا من بد می بینم ؟ شاید برای یکی از دوستانم برش داشتیم . قیمت آخرتون رو بگید لطفاً . من بهش اطلاع میدم /

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
دوستان این لینک مربوط به لپ تاپ میباشد ولی یکم با این کانفیگ فرق دار من الجمله بلوری!!! : دی
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال

اگر کسی عکس با کیفیت بالا خواست ایمیل بده براش ارسال می کنم (عکس با نوکیا 808) گرفتم ..
در ضمن نوکیا هم فروشیه : دی

اینم لینک عکس با کیفیت خدمت دوستان عزیز

... بالاتر اینجا نمیره.
همین الان یکیش هست ... به زور رسیده
اصلا هم نظر کارشناسی نیستا
حالا قیمتا رو برداشتم که انگار دوست بالایی خریداره و چشمش گرفتش

bp198

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
این سری از XPS واقعا کیفیت صدای خوبی داره و البته کیفیت ساختش چند سر و گردن بالاتر از Inspiron هست . تفاوت های جزئی که فرمودید دیگه چیه ؟ به غیر از بلو- ری .
چون پردازنده در سری جدید (اخیراً) یک مدل بالاتر هست(2670QM) و هارد تا 1 ترابایت .
ای کاش کیبوردش بک لایت داشت که خیلی نازتر می شد . این نداره . درست میگم یا من بد می بینم ؟ شاید برای یکی از دوستانم برش داشتیم . قیمت آخرتون رو بگید لطفاً . من بهش اطلاع میدم /

سلام دوست عزیز
این سری بک لایت هم داره توی اون عکس که آپلود کردم کاملا مشخصه
قیمت آخر هم که یک قیمت اولیه گذاشتم بالا یا پایین من نمی تونم نظر بدم چون جنس مال من نیست
ولی شما قیمت مد نظرتون رو پخ بفرمایید نتیجه رو بهتون اعلام میکنم .

up...................

Last edited:
بالا