moslem66
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 212
- لایکها
- 2
سلام دوستان
یک دستگاه Dell Inspiron N5010 موجود هست که میخوام بفروشمش ، نزدیک 2 سال هست دارم این دستکاه را از روز اول دست خودم بوده ، هیچ مشکلی نداره بجز باطری دستگاه که فقط در حدود نیم ساعت شارژ نگه میداره ، من خودم زیاد نیاز به باطری ندارم و بیشتر از برق استفاده میکردم ولی باطری در کل نیم ساعت شارژ نگه میداره ، دستگاه تمیزی هسا چون من خیلی روی وسائلهای مورد استفاده خودم حساس هستم .
مشخصات دستگاه :
CPU : Core I3
Ram : 3GB DDR3
HDD : 320 GB Sata
LED : 15.6" HD
VGA : 1GB Intel
وبکم دارد
بلوتوث دارد
قیمت : 1.080.000 تخفيف براي خريدار واقعي .
شماره تماس : 09173371057
شیراز تحویل حضوری ، بقیه نقاط اول واریز بعد ارسال ، هزینه پست بر عهده خریدار میباشد دوستان .
در خدمت دوستان هستم .
یک دستگاه Dell Inspiron N5010 موجود هست که میخوام بفروشمش ، نزدیک 2 سال هست دارم این دستکاه را از روز اول دست خودم بوده ، هیچ مشکلی نداره بجز باطری دستگاه که فقط در حدود نیم ساعت شارژ نگه میداره ، من خودم زیاد نیاز به باطری ندارم و بیشتر از برق استفاده میکردم ولی باطری در کل نیم ساعت شارژ نگه میداره ، دستگاه تمیزی هسا چون من خیلی روی وسائلهای مورد استفاده خودم حساس هستم .
کارتون دستگاه را بیرون انداختم ولی فاکتور خرید دستگاه موجود میباشد و برای خریدار اعتماد سازی هم میکنم که از همه لحاظ خیالش راحت باشه .
مشخصات دستگاه :
CPU : Core I3
Ram : 3GB DDR3
HDD : 320 GB Sata
LED : 15.6" HD
VGA : 1GB Intel
وبکم دارد
بلوتوث دارد
قیمت : 1.080.000 تخفيف براي خريدار واقعي .
شماره تماس : 09173371057
شیراز تحویل حضوری ، بقیه نقاط اول واریز بعد ارسال ، هزینه پست بر عهده خریدار میباشد دوستان .
در خدمت دوستان هستم .
Last edited: