• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه PS3 Slim 320GB | با 2 دسته | کپی خور نرم افزاری | فوق العاده تمیز |

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
وقت بخیر

یک دستگاه PS3 Slim 320GB موجوده با 2 دسته به همراه تمامی متعلقات , دستگاه کپی خور نرم افزاری هست نه باز شده نه تغمیر نه هیچ چیز دیگه , دستگاه از روز اول نو خریدم قصد فروشش نداشتم ولی الان چند ماه یک بار هم روشنش نمیکنم نظرم تغییر کرد

دستگاه فوق العاده تمیزه بدون ضربه خط و خش چیزی از تمام زوایا عکس گرفتم که معلوم باشه , هر 2 دسته هم اورجینال هست ولی فقط دسته سفیده دکمه R2 مقداری شل شده که البته چیزی نیست اذیت نمیکنه , چند تا بازی رو هارد دستگاه هست

یه سرچ کردم دستگاه معمولی بدون وسیله ای الان حدود 1 میلیون داره فروش میره ولی بنده با یک دسته اضافه قیمتی که براش در نظر گرفتم فروخته شد و به اولین شخصی که اقدام کنه فروخته میشه مزایده هم نیست - امکان رزرو هم نیست و به اولین شخصی که مبلغ واریز کرد فروخته میشه

09368268100
اسپم , کارشناسی ممنوع پست های نا مربوط به خرید اتوماتیک دیلیت میشه

این دستگاه هم موجوده :

شخصی که هر 2 رو با هم بخره مبلغی از جمع هر 2 کم میکنم

فروش عینک بی نظیر سونی|دیسپلی 150 اینچ| HD -3D |Sony HMZ-T1 Personal 3D Viewer |

تمام توضیحات و نحوه کار کردش تو تاپیک توضیح دادم , میتونید به هر دستگاهی که HDMI داره وصل کنید فیلم بازی یا هرچیزی از عینک ببینید ( در واقع یه نمایشگر همراه هست با کیفیت HD که تضمین میکنم کیفیت تصویر و عمق رنگ ها از خیلی از تی وی هایی که تو مارکت هست هم بهتره , محتویات سه بعدی رو هم با کیفیت خیلی عالی پخش میکنه بدون هر گونه پرش در تصویر ( بر خلاف تلویزیون های سه بعدی اکتیو )

هزینه و مسعولیت ارسال به عهده خریدار محترم

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    370.2 KB · نمایش ها: 50
  • 2.jpg
    2.jpg
    215.6 KB · نمایش ها: 52
  • 3.jpg
    3.jpg
    223.9 KB · نمایش ها: 48
  • 4.jpg
    4.jpg
    213.6 KB · نمایش ها: 47
  • 5.jpg
    5.jpg
    478.2 KB · نمایش ها: 52
  • 6.jpg
    6.jpg
    267.4 KB · نمایش ها: 45
  • 7.jpg
    7.jpg
    189.9 KB · نمایش ها: 46
Last edited:

GAME OVER2

Registered User
لایک‌ها
28
به نام الله

من خریدارم به قیمت ذکر شده

GAME OVER2

Registered User
لایک‌ها
28
با عرض پوزش از دوستانی که نظر به خرید این دستگاه رو داشتن این کنسول توسط بنده ازدوست عزیزمان جناب عاشوری زاده خریداری شد ...... قرار بر ارسال مرسوله شد
باشد که خداوند خیر دهد .......

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
با عرض پوزش از دوستانی که نظر به خرید این دستگاه رو داشتن این کنسول توسط بنده ازدوست عزیزمان جناب عاشوری زاده خریداری شد ...... قرار بر ارسال مرسوله شد
باشد که خداوند خیر دهد .......

وقت بخیر

بله تایید میشه , طبق پست اول ذکر شده بود که دوستی که سریعتر اقدام کرد بنده دستگاه تقدیمش میکنم به این دلیل چون غیر از شما چندین نفر از بنده شماره کارت گرفتن , مبارکتون باشه , ختم تاپیک

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا