• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دستگاه SONY XPERIA Z 4G مدل C6603

ashkanatt

Registered User
لایک‌ها
7
همون اول که اطلاعات غلط در مورد گوشی دادی برای فریب خریداران مشخص شد گوشی در کار نیست

اول گوشیت سری 270 بود که 4G نداشت دوم پنل گوشی sharp بود که JDC معرفی کردی
وقتی هم که خریدار ازت میخرید میرسید دستش دیگه خریدار نمیتونست برات گوشی پس بفرسته
دوست من درکت میکنم ، مشخصه شرایط سخت و اسف بار زندگیت باعث ایجاد شک و ابهام راجع به اطرافیانت شده که نتونی درست رو از نادرستت تشخیص بدی و به همه بدبین باشی .
بنده مثل شما و اون دوستی که پست شما رو لایک کرده محتاج این پول هیج نیستم که مثل جد و ابادت دزد باشم ، تجربه ثابت کرده که کسی که خودش ریگی به کفششه به اعمال و کردار اطرافیان شک بی مورد میکنه .
توی نت که آدم به آدم نمیرسه این جور اظهار نظرهای یک طرفه راحته ، من امیدوارم در زندگی خودت دچار این اشتباهات نشی تا بیش از این زندگیت رو پوچ نکنی .
تهمت زدن بیجا فقط یک گناه در محضر خداوند هست و تهمت زنندگان ملعونی بیش نیستند .
ممنون از همگی دوستان .

gasho

Registered User
لایک‌ها
404
دوست من درکت میکنم ، مشخصه شرایط سخت و اسف بار زندگیت باعث ایجاد شک و ابهام راجع به اطرافیانت شده که نتونی درست رو از نادرستت تشخیص بدی و به همه بدبین باشی .
بنده مثل شما و اون دوستی که پست شما رو لایک کرده محتاج این پول هیج نیستم که مثل جد و ابادت دزد باشم ، تجربه ثابت کرده که کسی که خودش ریگی به کفششه به اعمال و کردار اطرافیان شک بی مورد میکنه .
توی نت که آدم به آدم نمیرسه این جور اظهار نظرهای یک طرفه راحته ، من امیدوارم در زندگی خودت دچار این اشتباهات نشی تا بیش از این زندگیت رو پوچ نکنی .
تهمت زدن بیجا فقط یک گناه در محضر خداوند هست و تهمت زنندگان ملعونی بیش نیستند .
ممنون از همگی دوستان .
بهتره اول قوانین بازارچه را بخونی
دادن اطلاعات غلط به خریدار باعث محدود کردن دسترسی کاربر به بازارچه خواهد شد

بالا