• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک طرح کولاک و پردرآمد و دارای درآمد میلیونی

sargashteh

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان
همونطور که از عنوان تاپیک بر میاد من یه طرحی دارم که میخوام بفروشمش رو این طرح میخواستم خودم کار کنم اما به دلایلی که پایین میگم با این که تا حدودی پیش رفتم دیگه ادامش نمیتونم بدم.

مقدمه:
7-8 ماه پیش بود که با یکی از بچه های کارگاهمون نشسته بودیم که یهو یه آرزویی کرد که باعث جرقه ی ایده ای تو ذهنم شد و اما اون موقع ولش کردم گفتم بی خودی واسه خودت فکر میکنیا اما حدود 2 ماه بعد دوباره یاد این ایده افتادم و شروع کردم به کار کردن روش همچنین از چند تا آشنا که تو کار اینترنت و کامپیوتر مطرح بودنو واسه خودشون برو بیایی داشتن سوال پرسیدم و با کمک اونا ایده رو تکمیل کردم و 20-30 روز به عید شروع کردم به برنامه نویسی و تا جاهای خوبی هم پیش رفتم اما خورد به عید و ... و بعدشم که قضیه هایی جدی شد و ما جزو متاهل ها دیگه کم کم میشیم واسه همین دیگه وقتشو ندارم هم وقتشو ندارم هم مشکل مالی واسم پیش اومده (هرچی پول داشتیم هزینه تالار و ... شد) واسه همین میخوام طرح رو بفروشم.

حالا خود طرح:
طرح یه طرح کولاکه و انفجاری همچنین همینجوریش مشتری واسش جمع میشه و کلش نزدیک به 5-6 میلیون برای خریدار هزینه داره البته همراه با طرح که اونطور که بالا گفتم با چند نفر خبره مشورت صورت گرفته و نکته هایی که گفتن رو انجام دادم .
برآورد درآمد در صورت انتخاب هوشمندانه و رعایت تکنیکایی که گفته میشه هر 2-3 روز میلیونی میشه اما در صورتی که یه مقدار جاده خاکی برید و زیاد و درست و هوشمندانه نباشه به 7-10 روز میرسه درآمد میلیونیش که من حاضرم حتی برای خریدار واقعی شرح کامل بدم(تاکید میکنم خریدار واقعی)
----------------------------------------------------------------------------------------
حالا کسانی که میخوان این طرح رو پ.خ بدن تا طرح و قیمت طرح رو براشون شرح بدم.

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
حرفات بوی کلاه برداری میده :wacko:

با سابقه 2 پست :blink: و صحبت از درآمد میلیونی :blush:

من هشت سال توی نت سابقه دارم میگم : پول باد آورده و یه شبه وجود نداره ، غولهای اینترنتی با داشتن بهترین کارشناس ها و دکتر ا های کامپیوتر اینطوری با آب و تاب از پروژه هاشون صحبت نمی کنن که شما صحبت کردی

اگه واقعا چنین پروژه ای میلیونی بود که خودت انجامش می دادی دیگه به کسی نمیفروختی داری میگی در حال متاهل شدن هستی مبارکه ! پس الان پول واست از قبل مهم تر میشه پروژ ات رو نفروش خودت روش کار کن اگه مشکل مالی داری وام بگیر خوب

خوش باشی ;)

sargashteh

Registered User
لایک‌ها
19
حرفات بوی کلاه برداری میده :wacko:

با سابقه 2 پست :blink: و صحبت از درآمد میلیونی :blush:

من هشت سال توی نت سابقه دارم میگم : پول باد آورده و یه شبه وجود نداره ، غولهای اینترنتی با داشتن بهترین کارشناس ها و دکتر ا های کامپیوتر اینطوری با آب و تاب از پروژه هاشون صحبت نمی کنن که شما صحبت کردی

اگه واقعا چنین پروژه ای میلیونی بود که خودت انجامش می دادی دیگه به کسی نمیفروختی داری میگی در حال متاهل شدن هستی مبارکه ! پس الان پول واست از قبل مهم تر میشه پروژ ات رو نفروش خودت روش کار کن اگه مشکل مالی داری وام بگیر خوب

خوش باشی ;)
مشکل مالی وقتی این طرح رو میریختم نداشتم الان دارم.
دستتون درد نکنه دیگه نیومده برچسب به کلاهبرداری به آدم میزنن این دیگه چه جورشه به چه راحتی آدم رو متهم میکنن. من خودم وقتشو ندارم انقدر سرم شلوغ هس که دیگه وقت نت اومدن رو نخواهم داشت. وگرنه خودم عملیش می کردم و این حرفهای الکی رو نمیشنیدم .
در ضمن من نگفتم یه شبه پولدار میشی ، با کار روی سایت و مدیریت خوب و هوشمندانه صد در صد طرح میگیره وقتی هم که بگیره درآمدش میلیونی خواهد بود و طرح صد در صد جواب میده چون نمونش رو من یکی و خیل عظیمی از دوستام که پرسیدم جایی نبوده اگر بود مثل چیز صدا میکرد .
همچنین من چه گناهی کردم که تازه تو سایت عضو شدم والا من گفتم این طرح رو میخوام بفروشم گفتن سایت پی تی هس که اونجا انجمنش خیلی فعاله گفتم سریع تر میشه بفروشمش همین

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
یه سری اطلاعات بفرستید که بدونیم حدو حدود طرح چی هست
اصلا عملی هست یا نه ...
همنجوری که نمیشه ...

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
اطلاعات رو بفرستید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان
همونطور که از عنوان تاپیک بر میاد من یه طرحی دارم که میخوام بفروشمش رو این طرح میخواستم خودم کار کنم اما به دلایلی که پایین میگم با این که تا حدودی پیش رفتم دیگه ادامش نمیتونم بدم.

مقدمه:
7-8 ماه پیش بود که با یکی از بچه های کارگاهمون نشسته بودیم که یهو یه آرزویی کرد که باعث جرقه ی ایده ای تو ذهنم شد و اما اون موقع ولش کردم گفتم بی خودی واسه خودت فکر میکنیا اما حدود 2 ماه بعد دوباره یاد این ایده افتادم و شروع کردم به کار کردن روش همچنین از چند تا آشنا که تو کار اینترنت و کامپیوتر مطرح بودنو واسه خودشون برو بیایی داشتن سوال پرسیدم و با کمک اونا ایده رو تکمیل کردم و 20-30 روز به عید شروع کردم به برنامه نویسی و تا جاهای خوبی هم پیش رفتم اما خورد به عید و ... و بعدشم که قضیه هایی جدی شد و ما جزو متاهل ها دیگه کم کم میشیم واسه همین دیگه وقتشو ندارم هم وقتشو ندارم هم مشکل مالی واسم پیش اومده (هرچی پول داشتیم هزینه تالار و ... شد) واسه همین میخوام طرح رو بفروشم.

حالا خود طرح:
طرح یه طرح کولاکه و انفجاری همچنین همینجوریش مشتری واسش جمع میشه و کلش نزدیک به 5-6 میلیون برای خریدار هزینه داره البته همراه با طرح که اونطور که بالا گفتم با چند نفر خبره مشورت صورت گرفته و نکته هایی که گفتن رو انجام دادم .
برآورد درآمد در صورت انتخاب هوشمندانه و رعایت تکنیکایی که گفته میشه هر 2-3 روز میلیونی میشه اما در صورتی که یه مقدار جاده خاکی برید و زیاد و درست و هوشمندانه نباشه به 7-10 روز میرسه درآمد میلیونیش که من حاضرم حتی برای خریدار واقعی شرح کامل بدم(تاکید میکنم خریدار واقعی)
----------------------------------------------------------------------------------------
حالا کسانی که میخوان این طرح رو پ.خ بدن تا طرح و قیمت طرح رو براشون شرح بدم.

سلام
یه سوال!
اگر کسی پیدا بشه و مثلاً سر مبلغی برای طرحتون باهاش توافق کنید.
بعد اون شخص هم مبلغی برای اجرای طرح بیاره! و شما به نسبت ارزش طرح و اون به نسبت آوردش و همینطور هزینه های بعدی! در پروژه شریک بشید؟
اینطوری هم شما با سود دهی طرح درامدتون خیلی بیشتر میشه و هم ریسک خریدار کاهش پیدا میکنه!
اینطور نیست؟
در ضمن اگه لطف کنید یه اطلاعات کلی در حدی که فکر میکنید لو نمیره میدین؟
موفق باشی

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
من اگه یه طرحی داشته باشم که 100 درصد مطمئن باشم که لااقل ماهی 1 تومان ازش در میاد اگه شده باشه پول رو با سود بالا ( یا نزول) از جای دیگه تهیه میکنم و طرحم رو عملی میکنم چون با این حساب میدونم که لااقل ماهی 1 تومان در میاد و میتونم پولی که گرفتم رو سریع برگردونم
با این حساب حق بدید که یکی صحبت از کار میلیونی تو 2-3 روز یا تو بدترین حالتش 10 روز بکنه و دیگران هم باور نکنند

لااقل تو این مدت زمان زندگی ندیدم که کسی بدونه کاری با یه سرمایه گذاری بعد چند وقت به یه درآمد عالی میرسه و اون رو بیاد به کس دیگه ای بفروشه

به یکی گفتم تو مغازت چقدر سرمایه داری و چقدر در میاری
گفت حدود 20 تومن و ماهی 1 تومان
گفتم بابا نصفش رو بده من ماهی 1 تومان بهت میدم
گفت با 10 تومان واقعا ماهی 1 تومن به من میدی؟
بعد یه دفعه گفت خوب اگه واقعا میتونی این مبلغ رو بدی به بابات بگو ماشینش رو بفروشه و 10 تومان از اون رو بهت بده و تو هم ماهی 1 تومان بهش بده بزار بابات بشینه خونه و دیگه کار نکنه و بعد 1 سال هم دوباره همون ماشین رو میتونه بخره
تو همین حین یه مشتری براش اومد و منم بدون اینکه به روی خودم بیارم که چی گفته گفتم من یه قراری دارم برم و برگردم :D

Last edited:

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

لطفا براي من هم ارسال كنيد .

موفق باشيد .

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
و من ......

sargashteh

Registered User
لایک‌ها
19
برای همه ارسال شد

من اگه یه طرحی داشته باشم که 100 درصد مطمئن باشم که لااقل ماهی 1 تومان ازش در میاد اگه شده باشه پول رو با سود بالا ( یا نزول) از جای دیگه تهیه میکنم و طرحم رو عملی میکنم چون با این حساب میدونم که لااقل ماهی 1 تومان در میاد و میتونم پولی که گرفتم رو سریع برگردونم
با این حساب حق بدید که یکی صحبت از کار میلیونی تو 2-3 روز یا تو بدترین حالتش 10 روز بکنه و دیگران هم باور نکنند

لااقل تو این مدت زمان زندگی ندیدم که کسی بدونه کاری با یه سرمایه گذاری بعد چند وقت به یه درآمد عالی میرسه و اون رو بیاد به کس دیگه ای بفروشه

به یکی گفتم تو مغازت چقدر سرمایه داری و چقدر در میاری
گفت حدود 20 تومن و ماهی 1 تومان
گفتم بابا نصفش رو بده من ماهی 1 تومان بهت میدم
گفت با 10 تومان واقعا ماهی 1 تومن به من میدی؟
بعد یه دفعه گفت خوب اگه واقعا میتونی این مبلغ رو بدی به بابات بگو ماشینش رو بفروشه و 10 تومان از اون رو بهت بده و تو هم ماهی 1 تومان بهش بده بزار بابات بشینه خونه و دیگه کار نکنه و بعد 1 سال هم دوباره همون ماشین رو میتونه بخره
تو همین حین یه مشتری براش اومد و منم بدون اینکه به روی خودم بیارم که چی گفته گفتم من یه قراری دارم برم و برگردم :D
منم اول به این فکر افتادم ولی الان به شدت پول لازمم همچنین تا حداقل 2-3 سال آینده به نت برنخواهم گشت گفتم بهترین کار اینه که یکی طرح رو بگیره اجرا کنه (شاید تا 2-3 سال دیگه یکی دیگه به ذهنش برسه و ایده تلف بشه)از درآمدش استفاده کنه یه دعای خیر هم واسه ما بکنه که این طرح رو بهش دادم.

بالا