• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد تبلت Ainol Novo 7 Flame & Fire

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r_bakhshali

Registered User
لایک‌ها
23
سلام و درود!
یک عدد تبلت ainol fire که هفته گذشته (3 مهر ) از پست تحویل گرفتم را می فروشم! دستگاه بدون هیچ ایراد و با مهلت تست 48 ساعته تحویل می شود. لوازم همراه آن نیز شامل کیف کابل otg و محافظ صفحه. کابل و محافظ را از ایران تهیه کرده ام و کیف را همراه دستگاه سفارش دادم.
این تبلت با پست DHL برای من ارسال شده که با هزینه گمرک آن برای من 560 آب خورده به همراه کیف و لوازم. تبلت مشکل خاصی ندارد و قصد فروشش را نداشتم برای همین دستگاه را روشن کردم و الان هم چون دنبال یک تبلت 10 اینچ و سیم کارت خور هستم می خواهم بفروشمش اما به قیمت! عجله ای هم البته برای فروش ندارم تا مشتری اش را پیدا کند . من این دستگاه را با کلیه لوازم 520 می فروشم. کسی اگر خواهان بود قیمت نو این دستگاه را با شرایط فعلی دلار و تحویل حداقل 10 روزه نگاه کند و هزینه لوازم و گمرک و البته ریسک تحویل پستی را حساب کند تا ببیند که قیمت بی راه نداده ام.

مشخصات دستگاه را در این لینک ببینید.

چند تا عکس هم گذاشته ام ، اگر کسی اطلاعات بیشتری هم خواست در خدمتم.
این هم میل من
DSC07248.JPGDSC07254.JPGDSC07255.JPGDSC07256.JPGDSC07257.JPG

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
کدوم شهرین ؟؟؟
قیمت نهایی ؟؟؟؟
پ.خ بدین داداش ؟؟؟

r_bakhshali

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان 520 مشتری داره اگر قیمت بالاتر داشتین در خدمتم وگرنه نتیجه رو همین جا اعلام می کنم! قرار شده تا شب قطعی کنن

xx-11

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان 520 مشتری داره اگر قیمت بالاتر داشتین در خدمتم وگرنه نتیجه رو همین جا اعلام می کنم! قرار شده تا شب قطعی کنن

داداش اگر نخواستن و قطعی نشد من یه اپتیموس بلک دارم واسه تعویض

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
Last edited:

r_bakhshali

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان این تبلت همچنان برای فروش موجود هست دوستمان با قیمت 525 شرایطی داشتند که برای من مقدور نبود. من ساکن شهرستان نیشابور هستم و برای اعتماد سازی کسی که مایل به خرید باشد کاملا در خدمتم! اما اول واریز وجه و سپس ارسال دستگاه. بالاترین قیمتی که برایش مشتری داشته ام 520 بوده است . اگر قیمت بالاتر کسی بخواهد من در خدمتم.

قیمت نو دستگاه رو امروز یکی از بچه ها که کارش همینه گذاشته 578000 حالا شما خودتون مقایسه کنید! تبلت من یه هفته پیش تحویل گرفتم با کیف و کابل و محافظ صفحه! قیمت روز دلار هم الان 2980 !!!!!!!!!!!

Last edited:

r_bakhshali

Registered User
لایک‌ها
23
یاد دلار 2980 بخیر! الان 3400 ! فردا ...! آها یادم اومد تبلت فروخته شد و ارسال خواهم کرد به اهواز برای دوست جدیدم امین خان!

bitaphone

Registered User
لایک‌ها
2
آیا این تبلت همچنان برای فروش موجود هست؟ اگر بله؟ چند؟

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
450 هستم

البته با همه لوازم و یه پاکت چیپس!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا