• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد دوربین عکاسی قدیمی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

daive

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همه.....
اینجانب یک عدد دوربین عکاسی قدیمی دارم که بدلیل استفاده نکردن قصد فروش انرا دارم.........این دوربین عکاسی قدیمی بوده وبه درد کسی میخوره که علاقه ی خاصی به دوربینهای قدیمی داره.....فکر نکنم که فیلمهای این نوع دوربین گیر بیاد.....اخه از اون نوع دوربینهایی هستش که پس از عکس گرفتن در همان لحظه عکس رو ظاهر میکنه....من قیمت این دوربین رو نمیدونم پس به بالاترین پیشنهاد داده میشود........

توجه>>>>
در ضمن این دوربین مال بنده نیست ومن از طرف فروشنده این مطلب رو نوشتم.....
65w1cqpe54787wjyhhsb.jpg

قیمت پایه 130 تومن.....

Last edited:

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
اگه احیانا" دوستتون خواست خییییییییلی کمتر بفروشه من واسه یکی از دوستام که عکاسی داره میخوامش...

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
قیمتش خیلی بالاست.
سالمه وکار میکنه؟
قیمت آخر؟
اگه کاغذش گیر بیاد خریدادم.

daive

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
اگه احیانا" دوستتون خواست خییییییییلی کمتر بفروشه من واسه یکی از دوستام که عکاسی داره میخوامش...
دوست عزیز شما قیمت پیشنهادیتون رو واسم بفرستید تا من یه مشاوره ای بادوستم بکنم که اگه معامله تون شد.................

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اطلاعیه ها - خرید و فروش دستگاه های صوتی و تصویری
به منظور اجرای قانون یاد شده تاپیک شما تا زمانی که یک عکس با این مشخصات برای من پی ام کنید باز نخواهد شد
در صورت ایجاد همین تاپیک مجددا بدون رعایت قوانین با شما برخورد خواهد شد

پ.ن: درصورتیکه اشتباهی(مثلا ندیدن عکس با یوزر به دلیل خطای چشم)در قفل شدن تاپیک شما صورت گرفته مراتب رو با پی ام گزارش کنید تا اقدام بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا