• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد قالب سئو تفریحی برای وردپرس کاملا اختصاصی

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
سلام

بنده چند هفته پیش اقدام به ساخت یک سایت تفریحی شکیل کردم برای همین کار با وسواس زیاد دنبال طراحی قالب خوب و بهینه شده بزنه رفتم بلاخره در سایت پارس کدرز جناب بهمن رو پیدا کردم این لینک ایشون
بعد از دو هفته قالب سئو شده آماده شد |
هاست این سایت تفریحی رو از سایت hostdl.com گرفتم که الان سایت های مثل میهن دانلود و پیچک و ترفندستان و اینا رو هاست دی ال هست
به دلیل اینکه زمان پاسخگویی سرورhostdl.com خیلی پایینه ( میهن وب هاست دو ثانیه و سایت هاست دی ال کمتر از یک ثانیه) باعث افزایش ایندکس میشه سایت دیگه من قبلا رو میهن وب هاست بود که میدیدم ایندکس گوگلم داره کم میشه بعد که اومدم به هاست دی ال رفع شد .
خلاصه سایت ما شد این eydoone.com عیدونه
از وِیژگی های این قالب
1-بسیار کاربر پسند
این حرف رو برای تبلیغ نمیزنم با اینکه آمار بازدید سایت 300 تا ایناس ولی نظرات زیادی میاد مثلا یه مطلبی گذاشته بودم به اسم بیوگرافی حمید سوریان تعداد نظرات رو ببینید
بنده قبلا یک سایت تفریحی دیگه هم داشتم ولی اصلا کاربرا نظر نمیدادن ولی این سایت بدلیل قالب خویش هر سری که وارد پنل میشم 4-5 تا نظر تایید نشده دارم با این که امار بازدید 300 تا ایناس اول راه هست
2-سئو شده و بهینه
نشون به این نشونی که شما الان برید سرچ کنید بیوگرافی حمید سوریان تو گوگل سئو سایت رو میبینید :D
در ضمن این لینک رو هم طراح داد برای مقایسه قالب سایت عیدونه و قالب سایت ایران گراند که قالب سایت عیدونه بهینه تر هست
Latest Performance Report for: [url]http://www.eydoone.com/ | GTmetrix[/url]
Latest Performance Report for: [url]http://www.irangrand.ir/ | GTmetrix[/url]
3-اختصاصی
قالب کاملا اختصاصی تهیه طراحی شده

ویژگی های فنی:
اسلابد شو
اسلاید بخش بیوگرافی
مطالب پرطرفردار همراه عکس
منو بالا هدر
منو زیر هدر
انتخاب خودکار به عنوان عکس شاخص
تبلیغات در صفخه اصلی به صورت بنر و در مطالب به صورت پست ثابت
رنگ بندی بسیار جالب وشکیل
زمان لود بیسار کم
قیمت :
حالا شما اگه خواستید کل سایت با دامین و مطالب و اینا هش با هم بخرید 110 تومن
داlمنه سایت همونطور که گفتم eydoone.com هست ولی من eydoone.ir رو هم ثبت کردم که بعدا کسی دیگه این کار رو نکنه دو تا دامین تحویل داده میشن
آمارگیر وبگذر WebGozar.com :: گزارش‌های آماری سايت رمز 1234
و اگه فقط فایل قالب رو خواستید 90 تومن

خدایی هزینه طراحی قالب 110 شده

دلیل فروش : متاسفانه با مهرماه باید برم دانشگاه و با کمبود سرعت نت و وقت روبه رو هستم

واقعا حیفم میاد این رو بفروشم چون خیلی وقت گذاشتم ولی چاره ای دیگه ای نیس

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام

بنده چند هفته پیش اقدام به ساخت یک سایت تفریحی شکیل کردم برای همین کار با وسواس زیاد دنبال طراحی قالب خوب و بهینه شده بزنه رفتم بلاخره در سایت پارس کدرز جناب بهمن رو پیدا کردم این لینک ایشون
بعد از دو هفته قالب سئو شده آماده شد |
هاست این سایت تفریحی رو از سایت hostdl.com گرفتم که الان سایت های مثل میهن دانلود و پیچک و ترفندستان و اینا رو هاست دی ال هست
به دلیل اینکه زمان پاسخگویی سرورhostdl.com خیلی پایینه ( میهن وب هاست دو ثانیه و سایت هاست دی ال کمتر از یک ثانیه) باعث افزایش ایندکس میشه سایت دیگه من قبلا رو میهن وب هاست بود که میدیدم ایندکس گوگلم داره کم میشه بعد که اومدم به هاست دی ال رفع شد .
خلاصه سایت ما شد این eydoone.com عیدونه
از وِیژگی های این قالب
1-بسیار کاربر پسند
این حرف رو برای تبلیغ نمیزنم با اینکه آمار بازدید سایت 300 تا ایناس ولی نظرات زیادی میاد مثلا یه مطلبی گذاشته بودم به اسم بیوگرافی حمید سوریان تعداد نظرات رو ببینید
بنده قبلا یک سایت تفریحی دیگه هم داشتم ولی اصلا کاربرا نظر نمیدادن ولی این سایت بدلیل قالب خویش هر سری که وارد پنل میشم 4-5 تا نظر تایید نشده دارم با این که امار بازدید 300 تا ایناس اول راه هست
2-سئو شده و بهینه
نشون به این نشونی که شما الان برید سرچ کنید بیوگرافی حمید سوریان تو گوگل سئو سایت رو میبینید :D
در ضمن این لینک رو هم طراح داد برای مقایسه قالب سایت عیدونه و قالب سایت ایران گراند که قالب سایت عیدونه بهینه تر هست
Latest Performance Report for: عیدونه | GTmetrix
Latest Performance Report for: ایران گراند | مجله اینترنتی ایران بزرگ | GTmetrix
3-اختصاصی
قالب کاملا اختصاصی تهیه طراحی شده

ویژگی های فنی:
اسلابد شو
اسلاید بخش بیوگرافی
مطالب پرطرفردار همراه عکس
منو بالا هدر
منو زیر هدر
انتخاب خودکار به عنوان عکس شاخص
تبلیغات در صفخه اصلی به صورت بنر و در مطالب به صورت پست ثابت
رنگ بندی بسیار جالب وشکیل
زمان لود بیسار کم
قیمت :
حالا شما اگه خواستید کل سایت با دامین و مطالب و اینا هش با هم بخرید 110 تومن
داlمنه سایت همونطور که گفتم eydoone.com هست ولی من eydoone.ir رو هم ثبت کردم که بعدا کسی دیگه این کار رو نکنه دو تا دامین تحویل داده میشن
آمارگیر وبگذر WebGozar.com :: گزارش‌های آماری سايت رمز 1234
و اگه فقط فایل قالب رو خواستید 90 تومن

خدایی هزینه طراحی قالب 110 شده

دلیل فروش : متاسفانه با مهرماه باید برم دانشگاه و با کمبود سرعت نت و وقت روبه رو هستم

واقعا حیفم میاد این رو بفروشم چون خیلی وقت گذاشتم ولی چاره ای دیگه ای نیس

سللام
با این تفاسیر که میگی حیفه بفروشیش

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
خودم عاشق وردپرس و افزونه هاشم ولی همیشه یه چیزایی دست ادم نیست:(

MkVisuall

Registered User
لایک‌ها
20
امیدوارم خوب بفروشی داداش

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
امیدوارم خوب بفروشی داداش

ممنون

دوستان
اگه بازدید هر سایتی به 30 هزار برسه حداقل ماهی 500 تا 800 تومن در امد داره :)
و این کار میسر نمیشه با قالب خوب و هاست خوب و تلاش زیاد

iranbazargan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دیاوب ، به ارائه خدمات طراحی سایت حرفه ای و بهینه سازی سایت (سئو) همراه با کارهای گرافیکی با بالاترین کیفیت ممکن به مشتریان خود، افتخار می کند. عطش ما برای طراحی وب سایت های مدرن، فوق العاده و متناسب با نیاز مشتری وصف ناپذیر است. تیم مجرب و حرفه ای دیاوب برای خدمات طراحی سایت و بهینه سازی وب سایت، کاملا آموزش دیده و متخصص می باشد.
در زمینه های:

1. مشاوره، طراحی و تولید انواع سایتهای اینترنتی بصورت کاملا داینامیک
2. مشاوره، طراحی و پیاده سازی پورتالهای درون سازمانی ( Intranet )
3. بالا بردن رتبه سایت در موتور جستجو های معروف از قبیل google و yahoo و …
4. ارائه راه حل های جامع شبکه شامل تحلیل نیازها و امکان سنجی پروژه، طراحی و پیاده سازی شبکه،
5. پشتیبانی و نگهداری
6. و خدمات تکمیلی دیگری نظیر فیلمبرداری صنعتی، عکاسی وکلیه امور طراحی گرافیک و چاپ …

دنیای اینترنت هر روز رو به رشد است ، ما برای کمک به شما به طور مداوم و پیوسته در حال یادگیری دانش به روز و جدید دنیا هستیم ، تا از طریق آن بتوانیم ابزار جدیدی برای رشد و پیشرفت کسب و کار شما در اختیارتان قرار دهیم.

بالا